Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiprix

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai tévés piac évek óta tartó, folyamatos átrendeződése eljutott arra a pontra, hogy a nézettségi versenyben korábban esélytelen, vagy a napi statokat nézve az első 5-6 műsor közelébe nem kerülő, korábban lesajnált kábelsorozatok nemhogy megszorongatják a network…..
Egy jó nagy kérdőjel azért kijár a cím végére, de elég gyanúsan ez a nap pletyka híre. Majdnem kilenc éve volt, hogy belekóstolhattunk a szigeten ragadt túlélők egyáltalán nem egyszerű életébe, a DHARMA szervezetbe, a 4,8,15,16,23,42 számmisztikájába és az alternatív…..
Lőttek az egész hétvégés egyetemi futballnézésnek, nincs már eredeti hangú, zseniális NFL-közvetítés, nem látunk több NHL-elemzést és nem ébredünk az Around the Hornnal, az ESPN America július 1-től csak Nagy-Britanniában fogható, más európai országban nem. Az ESPN…..
Mindenképpen megfizet a lázadó szépség! - ezzel a komolynak szánt szalagcímmel folytatódik a Blikkben a komolytalan Hajdúék Vs. Kocsis Korinna meccs. Berényi András, a Szépségkirálynő jogtanácsosa milliós összegű kártérítést követelne a koronát visszadobó…..
Az aktuális NHL-játéknap négy meccsén is a szétlövés döntött. A bostoni és a detroiti kapus negyven fölött fogott. Könnyen lehet, hogy Ryan Getzlaf lemarad a téli olimpiáról. Hat csapat kezdi a 2010/11-es idényt Európában, megint lesz NHL-meccs Prágában. Tuukka Rask…..
Kiprix 2010.02.10 11:15:44
@stero: Őszintén bűnbánóan bevallom én adtam azt a valóban vállalhatatlan ajánlatot az 1 db megmaradt jegyemre. (Később persze adtam volna féláron is, én a zseniális üzletember.) Kérlek így az idő múlásával bocsásd ezt meg nekem, megbüntetett érte az élet (ill. a Rangers és a Tampa). Ritka szar meccs volt, lófszt nem ért, nem 60e-t.

K
Kiprix 2010.02.10 11:36:51
@vick12: Azt tudom elmondani, 2008-ban hogyan lehetett jegyhez jutni. A cseheknek van egy lottózó-hálózata, ami minden városban meg egy csomó benzinkúton működik, de kizárólag Csehországban. Ott lehet jegyet venni. Mi anno a jegyértékesítés első napján este 11 körül értünk ki, és csak a 3. kategóriás, akkor 60e-s jegyet lehetett már csak kapni, alig néhány darabot. Azt hiszem elvben 20e-s, ill 40e-s kategória volt még, de az órák alatt elfogyott. Ami még tetézte a kínokat, hogy a hivatalos honlapon vasárnap este 9 körül tették ki, hogy másnap reggel 8-tól lehet jegyet venni.
Az akkori jegyértékesítő honlapja: www.sazkaticket.cz/Ticket/default.aspx
Valószínűleg idén is ez lesz a módszer.