Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kobra99

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világpiaci árak mérséklődésével összhangban Európában jelentősen csökkent az importált gáz ára, ennek ellenére Magyarországon mégsem volt rezsicsökkentés az elmúlt években. Mint ismeretes, a magyar kormány még 2012-ben indított harcot az energiaszolgáltatók ellen, a…..
Kobra99 2017.03.28 20:52:50
@VaradiJanos: Nem, te kevered össze a Fidesz maffiát a nemzettel.

Én magyar vagyok, hazafi vagyok, büszke vagyok a hazámra, épp ezért nem nézem szó nélkül, hogy a Fidesz maffia tönkretegye! Különösen büszke vagyok arra, hogy jövőre, mi magyarok megmutatjuk a világnak, hogy nem tűrjük a Fideszes maffiakormányt és végleg eltapossuk a Fideszt.

Te pedig eközben mélységesen szégyellni fogod magad, amiért elvakultan támogattál egy bűnszervezetet, ami meglopta és tönkretette a magyar hazát. Életed végéig ebben a szégyenben fogsz élni, soha nem mosod le magadról, hogy a Fidesz maffiát támogattad.
Kobra99 2017.03.28 20:43:57
@koala kóla: 89-ben a kommunista diktatúra bukott meg. Még ennyit se tanultál a magyar történelemről vagy netán amnéziás vagy?

Tehát akkor azt állítod, hogy a 2008-as világgazdasági válságot Bajnai Gordon robbantotta ki? Mit lehet erre mondani?

Ezzel a mondatoddal viszont 100%-ig egyetértek:
"Olyan kormányból pedig nem kérnek a magyarok, amiben a tripla-elqrók részt vesznek. Ennyi."

Igen, pontosan ezért fogjuk leváltani a Fideszt.
Kobra99 2017.03.28 20:45:40
@csentecsa: Nem, nem keverem össze. A DK-t a kutya se támogatja, a Fidesz pedig csak néhány megtévesztett szerencsétlen idős ember.