Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mikornyitsz Márki

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kilencedikre nagyot köll gurítani a szarból is, tartja a közismert albán tévés mondás, és azzal folytatja, hogy egyébként csak szétkenődik a (mű)gyepen, amivel messze egyetértünk, sőt, szóval a lakókkal szemben nagy elvárások vannak támasztva. A műsorvezetéssel szemben is, a Belevalót a rutinból…..
Az utazás megszervezésekor sokan elveszünk a részletekben, hogy most akkor melyik országba milyen dokumentumot is kell pontosan magunkkal vinnünk. A probléma nagyon is létező, hiszen a majdnem 200 országgal meglévő magyar és EU-s megállapodásokban kiigazodni nem mindig könnyű. Ebben szeretnénk most…..
Elképesztően lélekölő lehet a TV2-nél szórakoztató műsorokkal foglalkozni, programmingot tervezni vagy eladni a sajtónak az újabb és újabb bukást, és ezt azért mondom, mert megnéztem a tegnap esti nézettséget, és kivert tőle a víz. Ha a TV2-nél melóznék, sírnék is, mert iszonyatosan frusztrálna,…..
Mikornyitsz Márki 2017.03.28 12:39:17
@Svegacomp: Én nem nézek például köztévét meg Echo tv-t, a kivétel a M4 Sport a Forma 1 és a válogatott meccsek miatt de onnan is kapcsolok el amíg megy az 1 perc hírek a szünetekben.
A Tilla műsora nagyon erőltettet, próbál poénkodni de nagyon nem megy neki. Talán ha cserélnének műsorvezetőt például a Majkára.