Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pondroo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Munkahelyi (T)error "Őskövület" 2009.03.24 00:01:00
Történet egy "jellemtelen, szocializmusból itt ragadt őskövületről":   Sziasztok! Az itt olvasott írások arra sarkalltak, hogy leírjam a saját több éves történetemet.   Az eset a kilencvenes évek közepén kezdődött, amikor már nagyjából 10 év…..
Cigiző küldött egy érdekes cikket a hazai drogpiac helyzetéről. A lényege, hogy a pesti fű nagy része háztáji, azaz a városban vagy az agglomerációban termett beltéren. Ródler Norbert, a BRFK kábítószer elleni nyomozóinak vezetője szerint a marihuánatermesztők köre vegyes…..
pondroo 2008.04.29 06:37:38
Brian,te egy nagyon rendes polgár vagy.
Dolgozol,barkácsolsz,produktív természetként vígan éled az életed,ami tök jó.
Nincs kedved drogozni,nem iszol,senki nem mondja,hogy baj.De ha semmilyen igényed nincs ilyesmikre,akkor gondolj bele egy kicsit jobban,és ne tedd fel a kérdést,hogy miért jó is ez, egy olyan természettel,amilyen a tied,nehéz volna megérteni. Ez természetesen semmilyen értelemben nem a természeted minőségére,hanem csak a milyenségére utal,mielött egy pillanatra is azt hinnéd,hogy sértegetni akarlak,vagy valami ilyesmi.
Pl. engem soha nem érdekelt a barkácsolás,de ettől még elhiszem,hogy van akinek ez jó.
Mielőtt erre esetleg reflektálnál,hogy az autószerelés azért jobb,mert valóban csinálsz valamit,meg nem káros a tudatodra,stbstb,szólok,hogy én is tudom,de feltételezem rólad,hogy azért érzed a párhuzamot.

Azzal amúgy egyetértek,hogy ha legalizálnánk a füvet,biztos,hogy lenne egy csomó ember,akinek gondja lenne függöséggel,és mindenféle drogokkal kapcsolatos problémával.De azt gondolom,hogy ha 40 éve legális lenne a marihuánafogyasztás Magyarországon,akkor a drogosok és az alkoholisták közös halmaza nem lenne egetverően nagyobb a mostani alkoholisták számánál.Alapvetően vannak a "függésre hajlamos" emberek,mindegy nekik,hogy mi az.Ezért a mondatért gondolom a lápi lidérc típusú szüklátókörű szerencsétlenek meg fognak kövezni.Amúgy nem akarok szörszálhasogatni,de 90% nekem soknak tünik nagyon,sztem te se a haverjaidból indulj ki,akik mind olyanok,mint te.

Ez az egész alapvetően alkattól, neveléstől, oktatástól függö dolog sztem (bocs,ha egyéb dolgokat esetleg kihagytam volna).És pl. az oktatással nagyon gyéren vagyunk.Ennek például az is az eredménye,hogy magyar demokratikus köztársaság többségének fogalma sincs bizonyos dolgokról,és képtelen kicsit is a dolgok mélyére látni.Ezért lápi lidércnek igaza van,valóban,a többség nem akarja,hogy én itthon szívhassak a barátaimmal,csakhogy nem azért,mert a nép szerint ez nekem rossz,hanem mert az ö szemében mocskos drogos vagyok.Mert nem lát a dolgok mélyére,és ez sajnos csak félig az ö hibája.Itt pedig egyetértek Briannel abban,hogy általában az emberek nincsenek felkészülve a függöségük kezelésére.

Ezsoezso,hagyjuk már ezt a hülyeséget.Felelös emberként kocsiba ülsz ivás után?
Azt hiszem,nem.
Én felelös emberként kocsiba ülök,ha szívtam?
Egész biztos,hogy nem.
Ha meg nem vagy felelős,akkor szar van a palacsintában,de ez nem szerfüggö.
Tapasztalataim alapján a részeg vakmerőbb,mint a füves.Persze a 10milliós Magyarságot tekintve elég szük a metszetem.

Annyi mindent tudnék még,csak a küldés ideje nem kelés után,hanem fekvés elött van...
Igy csak ezt a kisregényt sikerült összehozni.
Jah,és igen,nem tudom,elhiszitek-e,de igen,füveztem.Ma.Nem nagyon,csak kicsit,mert ezzel olyat is lehet.Mint a piával.

Aki végigolvasta,annak köszönöm a türelmet:)
Csak ne felejtsek el visszanézni egy-két beugatást elolvasni,amit sztem nem beszívva kevésbé lesz kedvem lereagálni.

u.i.:Igen,vannak problémáim a drogokkal,ha valakit érdekel,személyes problémákról tudok regélni kicsit.De egész biztos,hogy nem fogok beléjük halni.Söt,ezsoezso szerettei sem.
Nem nagyobb vásziszdász az egész,mint egy lecsapósabb szerelmi bánat.
Nah,mindenkinek jó reggelt!