Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B-terv

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő gól egy amerikai középiskolástól 2012.02.13. 17:16 F. Kapus..
A második sor szenzációs teljesítményével nyerte meg a Sapa Fehérvár AV19 az október legfontosabb meccsét Jesenicében. Kézenfekvő: a két szlovén csapat a közvetlen ellenfelünk az EBEL-rájátszásért folytatott küzdelemben: az Olimpiját vasárnap legyőztük hazai jégen, ma az…..
"Bízunk benne, hogy az első három sorból kimaradóknak, akik kevesebb játékidőhöz jutnak, plusz motivációt jelent a fejlemény" – mondta blogunknak Énekes Lajos edző. Három sorral kezdi az Ifj. Ocskay Gábor-emléktornát a Sapa Fehérvár AV19, de a folytatásban négy…..
Az első harmadot 2-0-ra, a másodikat 2-1-re nyerte a szlovák másodosztály legjobb csapata. A magyar csapat góljait Hoffmann és Feil szerezte, Borsos és Peterdi asszisztált. A gyorsjelentés szerint sok kiállítást ítéltek az FTC ellen, húsz percet, de a csapatépítést jól szolgáló…..
A Lev Poprad KHL-indulásával kapcsolatban még mindig nem minden tisztázott. Hétfőn ugyan egy ideig úgy tűnt, minden akadály elhárult, de végül a szlovák szövetség úgy döntött, augusztus 18-án hozzák meg a végső döntést a Levvel kapcsolatban. A szlovákiai klub arról…..