Regisztráció Blogot indítok
Adatok
billwilson

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        2017. október 22. (origo)        1.  "A szexuális zaklatási botránnyal elveszítették kedvencüket a balliberálisok. "       2.  Marton László "közismerten hiperliberális ember"       3.  "24 évig igazgatta a Vígszínházat, Kádár János nyolcvanas éveitől kezdve egészen Bajnai Gordon…..
billwilson 2017.10.23 10:38:56
   "Ehhez azonban állami segítségnyújtás is szükséges, hiszen az egyetemi akadémikusoknak ösztönző környezetre, az intézményeknek pedig kiszámítható, nagy autonómiát biztosító keretrendszerre van szükségük. "   Az academic szóról van szó, ami nem akadémikust jelent, hanem tanárt.…..
      "  Ezért kérdezem, ki az a Lattmann Tamás. A szakma, amelyet művel, nem tartja őt számon, és nem tudom, hol és mikor állt ellen. Ez a döntő. Mikor Majtényi László köztársaságielnök-jelölt lett, az elitben mindenki tudta, hogy kicsoda: ismerték a teljesítményét és a bátorságát."(Lengyel…..
billwilson 2017.10.05 17:17:34
@Fuxos (ex bömis): @jotunder:
mi a bajotok pogátsával? :D
billwilson 2017.10.07 14:29:21
@Fuxos (ex bömis): mi történt? :D
           A Habony-közelivé vált Mandiner egy mesterszakos egyetemi hallgatóval íratta meg a legújabb ideológiai alapvetést. A Mandi rettenetesen kiszámíthatóvá vált a tombori hatalomátvétel óta. Rajcsányi főszerknek egy Vichy-mániás középiskolai tanár szokott a német megszállás után teljes joggal…..
     Íme Robert Roth, szlovák színész és rockzenész.     Ma este a Pesti Színházban ő játszotta Lucifert Esterházy Péter Mercedes Benz című drámájában. Ez a Robert Roth egy akkora arc, de akkora, hogy az ember alig hiszi el.      Ebben az országban egy Ismerős Arcok nevű zenekar etnonacionalista…..
billwilson 2017.09.25 08:18:43
          Lovász László után most Lukáts Andor és Jordán Tamás a soros (jézusmária) az újnáci 888.hu-n. A magyar balettből éppen kihulló Apáti Bencét uszította GFG a két színészre, amiről eszembe jutott pár dolog, amit nem kívánok megosztani önökkel.         Apáti volt az a keményvonalas…..
       „A rettenetesen buta Jeszenszky Géza abból csinált karriert, hogy elvette Antall József unokahúgát, Jeszenszky Zsolt pedig abból, hogy a rettenetesen buta Jeszenszky Géza fia.”, értesülhettünk már korábban is az internet egyik legmélyebb szennybugyrát képező „Örülünk, Vincent?” nevű…..
billwilson 2017.09.22 08:14:21
@velőtanya: a mandineren kb 100 elmebeteg vérjobber tanyázik

nem írja le az átlag fideszest
  1.     Gerő András:  "Hozzáadott megjegyzésként elmondanám, hogy nem a Jobbik elleni küzdelem tölti ki az életemet – következőleg adott fellépésemet reakciónak és nem kampánynak szántam." 2.     Lokál:  "Gerő András: A Jobbik elleni küzdelem tölti ki az életem. " Szelíd szerk. megj. : Gerő a…..
billwilson 2017.09.20 17:46:48
@jotunder: kösz

habsburg intézet. ebből milyen következtetést vonunk le? h biztos túlfizetett, ergo eladta magát?
billwilson 2017.09.20 20:56:47
@jotunder: és mit mondanak a történészek? nem ismerek 1et se :)
billwilson 2017.09.21 11:21:18
@jotunder: ez mondjuk így elég rosszul hangzik (hogy diplomatikus legyek)
           Új közgazdaságtani paradigmát építenek a kecskeméti Neumann János Egyetemen.             Két ifjú rezsimértelmiségi leszámol a nyugati közgazdaságtudomány dogmáival és a Mandineren alapozza meg az orbánizmust. György docens a Századvég által alapított Nemzeti Érdek című jelentős…..
billwilson 2017.09.11 19:03:17
@Emília Röszkei:
bizonyíték h "soros bevásárolta" ?

ezen a blogon szemléztek pár 1. ligás lapba írt cikket a ceuról
billwilson 2017.09.12 09:24:17
@NemodaBuda: ???? hogy mi? :D
billwilson 2017.09.12 15:47:02
@jotunder: az voltmár h DJ jeszy felvételiztet újságiró/politikus képzőbe? :))))
  Sikerült letöltenem a Verkhovna Rada oldaláról. Ez itt a google fordítás az eredeti ukrán szövegből. Egész jól érthető.    Article 7. Language of education1. The language of the educational process in educational institutions is the state language.The state provides every citizen of Ukraine…..
        A hervasztóan tehetségtelen magyar jobboldali értelmiség  imbecillis lojalitását az Orbán-rezsim iránt mostanában azzal szereti kimutatni, hogy Németország végét vízionálja, magyarázza, hogy mennyivel jelentősebb politikus Orbán, mint Angela Merkel.        Tegnap testközelből figyelhettem…..
      "A SOTE a legjobb magyar egyetem, Soros egyeteme sehol" címmel jelent meg cikk a közpénzből finanszírozott rezsimlapban.    A nagyon kicsi CEU-n nem folyik undergraduate oktatás ezért a Times Higher Education nyilván nem próbálta rangsorolni.  Összemérhetetlenül jobbak a Corvinusnál,  sokkal…..
"A storm which sweeps away a copse and transforms a favorite view, the death of friends, the sleep of friendship, the desuetude of customs of behavior, the retirement of a favorite clown, involuntary exile, reversals of fortune, the loss of abilities enjoyed and their replacement by others – these…..
      Ma Kötcsén Orbán Viktor eligazítást tartott az ő értelmiségének, Lánczi Andrásnak, Kerényi Imrének, Schmidt Máriának, Kovács Ákosnak és annak a valaminek, ami az egykori Eperjes Károly színművészből megmaradt. Ez ma az egyik Magyarország legfontosabb híre.     Van egy másik Magyarország is,…..
       Veres András püspök a héten többször is meglehetősen elítélően nyilatkozott a mesterséges megtermékenyítésről.      Az igazság az, hogy II. János Pál pápa, XVI. Benedek pápa és I. Ferenc pápa egyaránt elítélte a mesterséges megtermékenyítést. Itt van az elméleti rész kifejtve Ratzinger…..
billwilson 2017.08.24 23:04:16
billwilson 2017.08.24 23:40:53
@jotunder:
nem kommentáltad sem a dj jeszit sem megadja panaszát :(
billwilson 2017.08.24 23:49:06
@jotunder: francba :D
              Huszonöt éve jelent meg a híres Csurka-dolgozat. Van benne galíciaizás, szamuelyzés, minden ami kell, de az az írás leginkább Tiborc panasza volt. Ma már csak Tiborcz panasza van, az apósának szokott panaszkodni, hogy az elmúlt félórában nem nyert közbeszerzést.             Csurka…..
       – Egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy hobbija a matematikai problémákon való töprengés és kedvencei a prímszámok. Hogyan értsük ezt?– Sok prímszámot ismerek, és szívesen olvasok a prímszámokkal kapcsolatos szakcikkeket is. De naponta oldok meg sakkfeladványokat is...  (Garancsi István,…..
     " A liberálisok nem tudnak örülni a vizesvébének. Talán nem is akarnak! (Szirmay Eleonóra, Polgári Idők) "      1.  A vegyesúszás szót   2015 óta írjuk egybe. Az MTA Magyar Nyelvi  Osztályközi  Állandó Bizottsága 131 év után a nemzet akaratára hivatkozva döntött úgy, hogy a magyarságtól…..
billwilson 2017.07.18 10:32:39
          Az „arra járó lakosok” meg a „többségi társadalom” kétségkívül sokféle vággyal bír, a melegmaratonba való véletlen belefutás viszont – fájdalom – nem tartozik közéjük. (Stumpf András mai magyar konzervatív  gondolkodó)          Tegnap elmentem a Várkerthez, a Pride végére, véletlen…..
     Tamás Gáspár Miklós a hvg-ben ír arról, hogy ő már 17 éve definiálta a posztfasizmus fogalmát, és ez a kifejezés szerinte azóta elfogadott műszó lett a szakirodalomban.    A scholar.google 16 idézetet talál TGM cikkére. A posztfasizmus kifejezést azonban sokkal de sokkal többen használták,…..
         De, szabad. ..
billwilson 2017.05.18 22:08:26
       Ma este a BBC 2-n mutatták be a III. Károly című színdarab tévéfilm változatát.  A "blank verse"-ben írt darab főhőse Károly walesi herceg (Tim Pigott-Smith utolsó szerepe, ő április elején meghalt), akit II. Erzsébet halála után királlyá koronáznak. Az új király megtagadja a sajtót…..
billwilson 2017.05.11 15:13:24
@jotunder: :(((
elképesztő amit művelnek. a tudósaink meg majd csomagolnak külföldre. egyik prof is lelép aki tanított engem ebben a félévben
       Bayer Zsolt évek óta akar pofán vágni, széttrancsírozni, abálni, szuvidálni embereket, legalábbis időnként jelezni szokta ezen szándékát. Életemben egyszer találkoztam vele személyesen, úgy nézett ki közelről, mint egy inkontinenciával küzdő hörcsög, és körülbelül annyira is tűnt…..
billwilson 2017.05.09 22:13:21
@jotunder:

egyébként molnár attila károly is nyilatkozott a habonymédiának mostanság :)
888.hu/article-molnar-attila-karoly-az-ertelmisegi-az-egy-baloldali-mufaj
billwilson 2017.05.10 13:01:04
@heptakontanonaéder: 2 j mert nagyon buta? :D
szeretem amikor géfodorék elmagyarázzák hongy olyan nincs is hogy értelmiség, függetlenség, objektivitás stb :D
 Trump bejelentette, hogy szívesen találkozna Duterte Fülöp-szigeteki elnökkel, egy nettó tömeggyilkossal.  Trump bejelentette, hogy kifejezetten megtiszteltetés lenne számára (ez most tényleg ennyire hülye?) ha találkozhatna Kim Dzsong Un-nal, egy nettó tömeggyilkossal.  Trump egyelőre nem…..
billwilson 2017.05.02 10:02:42
@jotunder: pl gorkát is kirakják
  A Trump-tanácsadó   Gorka Sebestyén disszertációjából  (témavezető Lánczi András)    163.oldal     "For Kiras, the September 11-th attacks were just as much politically driven as the slaughter of almost a million Hutu by the Tutsis in Rwanda in 1994. "          A ruandai tömeggyilkosságot…..
billwilson 2017.04.29 22:24:45
@Counter: valahol egy kósa felsír :D
billwilson 2017.04.29 22:27:39
@jotunder: mi az a lovasistvánizmus ? :)
jobber újságíró nem? nem nagyon olvastam még őt

egyébként szeretem a heheposztokat :)