Regisztráció Blogot indítok
Adatok
milfather

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KARD Az állam ifjú ellenségei 2013.03.29 14:15:58
Magyarországnak kemény rendőrsége van. Bármilyen körülmények között képes leszámolni vérgőzös, terrorista-gyanús, különösen erőszakosnak tűnő, jól kiképzett, 14-17 éves korú középiskolásokkal. És most bebizonyította, hogy akár a 18-21 éves semmirekellő…..
milfather 2013.03.30 00:40:02
@Blogger Géza: " mások büntetlenül erőszakkal behatoljanak más magántulajdonába és ott károkat okozzanak."
Ebben a nyelved felett terpesztő elvtársaid jelentős példákat szolgáltattak az eltelt 3 évben.
Mindenféle hazugsággal ellentétben, a közmunkások havi hetvenvalahány-ezer forintot keresnek. (Miniszterelnök évet értékel.) A kormányfő láthatólag nem elégszik meg az igazmondó juhász szerepével (vö.pl. „én nem hazudtam soha az embereknek”), le is rántja a…..
  Mit meg nem tudunk, ha uniós honlapokat olvasunk! Nagyriportban számol be a magyar helyzetről az EUobserver.com portál. „The new text, termed the 'Easter Constitution' by its authors to symbolise the 'rebirth' of the Hungarian nation, bans gay marriage and abortion and gives…..
milfather 2011.04.05 21:59:53
@Alamio: Hidd el, még a kutyám érdeke is manifesztálódott, rá is gondoltam! Meg a nagyszüleimre, így az már dupla.
Na jó, a szomszédoméra nem.
A gyerekemnek épp elég velem szemben érvényesítenie az akaratát, ami nem feltétlen az érdeke, de ezt hadd döntsem el én, ha már eddig eljutottam vele és ne az állam, ami ha hozzá is tett vmit, nem összemérhető. Amennyiben pedig mégiscsak az utódom ellen tennék durván, akkor beavatkozott volna a nagy felsőbb hatalom.
Handrás természetesen titkos T-Mobile-os forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy még szeptemberben, vagyis e hónap végén érkezik az iPhone 4 Magyarországra.A dolog nagyon is elképzelhető, a rémületes októberi céldátum tehát egyre kevésbé tűnik valószínűnek. Az érdekes…..
milfather 2010.09.03 00:03:38
@Külföldi: Én ez nem értem. Én letettem 30-at és fizetek havi 10-et, akárkit hívhatok. Hány év láncmentesség kell a különbözet megtérülésének? Már ha váltogatsz.
Így még én csóró is szifonozhatok, meg persze ha hallok 1e jobbanjárást vhol köpködhetem a trémobilt is.