Regisztráció Blogot indítok
Adatok
velvethorn

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Halmozottan hátrányos helyzetű naiv ügyféllel könnyű packázni. A Lurdy Ház melletti kézi autómosóban simán rátukmáltak egy az eredetinél kétszer drágább programot, minthogy nem nézte meg előre a tarifákat:Ma olyan helyre tettem be a lábam - nem először, de a korábbiakban is…..
A Bors egészség oldalai eddig is nagy vidámságot okoztak a szerkesztőségben, de mai cikkükkel, mely a korpásodás és a depresszió viszonyát eddig soha nem látott módon feszegeti, sikerült felülmúlni önmagukat. Sajnos nem tudjuk, hogy ezeket az x-es anyagokat kapják-e a cégektől…..
velvethorn 2011.01.26 14:21:37
Egyelőre nem dőlt el, hogy a balhés színész megússza-e a büntetést, a vádalkut ugyanis megvétózták. Így ha esetleg börtönbe kerülne Sheen, a rácsok mögött kéne beilleszkednie a rabok közé valahogy. Ez kivédhetetlenül bekavarna a Két pasi meg egy kicsi forgatásába, de a…..
Jó nagy terror lehet a hazai élelmiszerboltokban, ugyanis nem először kapunk olyan, a munkakörülményekre panaszkodó levelet bolti eladóktól, amit bájos módon elkeseredett vagy felháborodott vásárlók nevében írnak nekünk. Kedves Elkeseredett vásárló, irtó cselesek vagyunk és…..
velvethorn 2010.06.24 12:05:10
Attila a mifelénk sajnos szokásosnak mondható módon világosodott meg 10 év Vodafone-hűség után. 3 új telefont szeretett volna előfizetéssel, de annak ellenére kértek tőle darabonként 80 ezer forint kauciót, hogy nem hitelre akarta venni, és hogy a telefonok értéke sem haladta meg…..