Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyúrótermi BUNKÓ

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz, hogy később elkerüljünk egy csomó kellemetlenséget, egy csomag átvételénél érdemes megnézni a kiszállított terméket, hogy egyben és épségben megérkezett, vagy sem. Ám vannak helyzetek, amikor ez macerás, időigényes és nincs is rá lehetőségünk. Ilyen helyzetbe került Richárd is, aki egy…..
Gyúrótermi BUNKÓ 2020.02.23 09:18:23
@GiaMarie: "Én már mindent kamerázok, mikor megjön, ami 5.000 Ft-nál drágább, eddig bevált. "

Szerintem a video nem sokat bizonyit. Siman mondhatja a kereskedo, hogy trukkfelvetel, hamisitvany. Mert ovatosan kibontotad a csomagot, majd nagy kalapaccsal romma verted a merevlemezt azutan precizen visszacsomagoltad. Majd eljatszottad a kamera elott, hogy akkor bontottad ki. Siman megoldhato, nem kell nagy technika serules mentesen kibontani csomagokat dobozokat.
A kormánynak kellemetlen témákat említeni se szabad a tudósításokban. ..
Az eredeti Star Wars trilógia a megkerülhetetlen alkotások közé tartozik. Annak ellenére, hogy rengeteg műfajból és azok stílusjegyeiből merített, mégis a mai napig képesek a saját lábukon megállni és a filmtörténet fontos elemének lenni.  ..
Gyúrótermi BUNKÓ 2019.11.28 12:40:47
Van aminek az ára jó, van ami egyszerűen csak nagyon tetszik, olyan is, ami itthon a kedvenc...
via GIPHY A futár is ember. Ez egy nehéz nap volt, sok csomag, kilométerek, dugó, türelmetlen ügyfelek, ez meg itt folyamatosan hívogat? Hát kiszakadt belőle, na. Tamás meg hiába várta a csomagját, az csak nem akart megérkezni. Az Express One futárszolgálatnak küldött panaszlevele következik,…..
KultúrPara Az új Stephen Hawking? 2019.07.29 07:34:00
Mit tudunk valójában az időről? Carlo Rovelli megpróbálja elmagyarázni...
Gyúrótermi BUNKÓ 2019.07.30 17:08:29
Kormánypártiként nyilvántartott szerkesztőségeket szánt be a kormány, egykori kormánytagok exkuzálják magukat, mert nem akarnak azonosulni sokkal kormánypártibb kultúrharcosok kijelentéseivel. Ha van valami haszna a Nemzeti Együttműködés Rendszerének az az, hogy az ifjú generációknak nem a…..
Gyúrótermi BUNKÓ 2018.09.25 17:55:48
@mocser48: "orbán szavazói értelmi fogyatékosok. Ezen nincs mit szépíteni. "

Ja kepzelhetjuk, milyen lehet az ellenfel, ha az ertelmi fogyatekosok haromszor is folenyesen megvertek oket.
:))))))))))))))))))))))))))))
Hazánkban is egyre népszerűbbek az ingatlant vásárlók körében a panellakások. Egy-egy frekventált helyen lévő, kiváló állapotú lakás szép pénzért cserél gazdát. Azonban mielőtt ész nélkül letennénk a foglalót, vegyük végig az alábbi nélkülözhetetlen javaslatokat. Ezekre érdemes figyelni panel…..
"Minden nap használjuk az emojikat, szóval miért is ne ünnepelhetnénk őket?" Olvashatjuk a World Emoji Day hivatalos honlapján. Ezért július 17-én tényleg megünnepelhetjük az emojik világnapját. � Hogy miért erre a napra esett a választás, annak egészen egyszerű az oka. A naptár emojin ugyanis ezt a…..
Gyúrótermi BUNKÓ 2018.07.17 16:18:00
Eddig 40 angol középiskolában tiltották be eddig a szoknyaviselést annak érdekében, hogy gender-semleges egyenruhákat viseljenek a gyerekek. Sokan örülnek ennek, mert eddig a lányokat szoknya viselésére kötelezte az iskolai egyenruha, mások szerint viszont a szoknyák nem „kínosak…..
A főszezonban talán már nem variálnak többet a szabályokkal a fapados szolgáltatók, nem árt összefoglalni, kinél mi az ábra. Az utasoknak leghúsbavágóbb szabályokat szedtük össze, ezeket ajánlott ismerni repülőre szállónak, sőt, foglalás előtt is jó velük megismerkedni, a nekünk legjobb szolgáltató…..
Gyúrótermi BUNKÓ 2018.07.17 01:38:00
Az Elton "Keselyű" John érdemrend aranyfokozata idén a Discovery Channelnek jár, ahol szinte meg sem várták, hogy megszáradjon a barlangban rekedt és onnan egy kis falunyi kommandós, búvár, orvos és mentős hősies erőfeszítéseinek hála épségben kiszabadított thaiföldi focista gyerekek haja, máris…..
Pár nappal a választás előtt már mindenkit csak egy dolog érdekel: milyen eredményre lehet számítani vasárnap? A politikával hivatásszerűen foglalkozó közvélemény-kutatóktól és elemzőktől természetesen azt várják az emberek, hogy tudjanak válaszolni erre a kérdésre. A válaszadás képességével talán…..
Végzetesen kettészakadt a magyar társadalom szociális, politikai és mentális értelemben is az elmúlt nyolc év kormányzati politikájának köszönhetően. Korábban már sokat írtunk arról, hogy egy elhibázott társadalomszemléletnek köszönhetően milliók lehetetlenülnek anyagilag, míg a tűzhöz közel lévő…..
Joseph Heller kultregénye, a háború, (meg úgy amúgy a világ) abszurditásáról szóló 22-es csapdája George Clooney főszereplésével és rendezésében hatrészes minisorozat-feldolgozást kap, aminek én akkor is örülök, ha a forgatókönyvírók között a War Marchine egyik írója is ott van, mert kizártnak…..
Ugye, hogy sokunk gyerekkorának egyik legmisztikusabb tárgya a gyufakocka? Persze nem mindegy, hogy ki mikor volt gyerek. Ez a szerkezet nem más, mint egy gyufaszálakból, kötőanyag nélkül összeállított kocka. Tekintve, hogy már nincs se időm, se idegrendszerem magamtól kiokoskodni, hogy milyen…..
Gyúrótermi BUNKÓ 2017.11.09 01:39:09
A magyar nemzet konkrétan úgy jött létre, hogy kb. kétszáz évvel ezelőtt kellett egy politikai projekt, amely a bécsi abszolutizmusnak alternatívája lehetett az ország modernizációjában. Nem beszélhetünk persze egyetlen döntésről, de arról nagyon is, hogy az ország szellemi elitje pontosan tudta,…..
Az évkönyvek bizonyára csak azt örökítik meg, hogy 2017. június 21-én, szerdán Pesthidegkúton Orbán Viktor miniszterelnök államférfivé nevezte ki Horthy Miklós hajdani kormányzót. Holott a napnak volt egy nemzetközibb hatású eseménye is. Néhány órával korábban, 7 óra 2 perckor a világ talán legjobb,…..
A jelenlegi kormánypolitikát meghatározó ideológia kulcs eleme a bizonyos - közelebbről meg nem nevezett - háttérhatalmak aknamunkája, melyek a nemzetállamok és a családok elsöprésével készítenék az utat a globalizáció előtt. A beszélgetések során végül ide lukadunk ki, legyen szó klímáról,…..
Gyúrótermi BUNKÓ 2017.06.21 01:56:45
@ansha: "Nem értem, mit lehet még ezen ennyit lovagolni. Egyértelmű, hogy Kennedyt (is) Soros ölte meg... "

Hulye vagy bazzeg, egyertelmu, hogy Putyin olette meg, aki Orbant is porazon tartja, es metro ajtokat is szemelyessen vezerli egy orosz koddal.
Amerika keresi az emberarcú fideszest. De nem találja...
Minden évben tavasszal egy órányi időutazás részesei lehetünk. Hajnali 2-kor hirtelen 3 órára vált az idő, ami egyetlen kiesett órát jelent az éjszakai alvásunkban, mégis számos élettani, pszichés és mentális következménnyel jár. Az okozott problémák két fő folyamatra vezethetők vissza. Egyrészt a…..
  Az „útonálló jelleggel”, szervezetten, csoportosan, maszkban, felfegyverkezve, négy védtelen közmunkás ellen elkövetett súlyos testi sértésért a másodfokú bíróság szerint a felfüggesztett szabadságvesztés arányos büntetés...
Mindenki nyugodjon meg, a Kolibri Űgyfelszolgalat kérdés esetén reagál a levélre 5 órán belül. A posztban azt is meg lehet nézni, milyen stílusban.  Érdekes történettel fordulok Önökhöz! Egy internetes parfümöt áruló cégről szeretnék írni, a…..