Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Propi Ropi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékszem már tizenéves koromban furcsán néztem a politikai vitákra. Volt szó kommunizmusról, és nácizmusról. Kádárról és Horthyról, jobboldali polgárságról és baloldali ploretárokról. A két oldal folyton csatározott, és mindenki választott magának egy csapatot, pont mint a fociban. És a csapatot…..
Propi Ropi 2017.07.07 20:52:00
@atomic power 1986DucaDuca: naív ostoba gyökér vagy
A kormány egyik különösen érdekes agymenése volt a panellakások felső emeleteinek elbontására tett javaslat. Ráadásul azt Lázár János még meg is erősítette, szóval az ember gyanakodik. Elsőre (meg másodikra is) agyrémnek tűnő ötletben aztán megtalálható a rendszer – a fideszes rendszer. Végy egy…..
A valósággal való szembenézés elkerüléséből ismét ötösre vizsgázott a Fidesz. Ezúttal Kövér László, az aligha tisztelt Ház elnöke mutatta be a narancsos vezércselt: miként kell két lépésben mattot adni a sajtónak...
Nyakunkon a jó idő, sokan igyekeznek minél több időt a szabadban tölteni. Gyerekkorom óta járom az erdőket, javarészt nem utakon, illetve nem a frekventált turista utakon közlekedve. Mióta gyermekeink vannak, ebből nyilván alább kellett adnom, gyakran találkozom másokkal is az erdőben. Nem…..