Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferenci Roli

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész világon foglalkoztatja most a hatóságokat a véleményvezérek termékmegjelenítő posztjai. Az Egyesült Államokban rejtett reklámok posztolása miatt már Jennifer Lopezt, Lindsay Lohant, Kim Kardashiant, és Victoria Beckhamet is megbüntették. Ennek az aktuális problémának jártam most…..
Nagyon szeretem a filmet, minden túlzó és kifacsart elemével együtt.Ha még nem láttátok volna, mindenképpen ajánlom, na de ki ne látta volna értékesítőként ezt a gyöngyszemet. ;) ..
Az egész világon foglalkoztatja most a hatóságokat a véleményvezérek termékmegjelenítő posztjai. Az Egyesült Államokban rejtett reklámok posztolása miatt már Jennifer Lopezt, Lindsay Lohant, Kim Kardashiant, és Victoria Beckhamet is figyelmeztették a hatóságok. Magyarországon még gyerekcipőben jár…..
Lifelong learning, vagy ahogy a magyar mondja, "jó pap holtig tanul".   Én a négy évem alatt elképesztő sok könyvet olvastam és olvasok is mind a mai napig az eladástechnika világából. Megmutatom nektek, hogy melyek voltak a legnagyobb hatással rám, és miket gondolok kihagyhatatlannak, ha ezzel a…..
Churchill szerint egy jó beszédnek olyannak kell lennie, mint egy nő szoknyájának: elég hosszúnak ahhoz, hogy elfedje a tárgyat, de ahhoz elég rövidnek, hogy felkeltse az érdeklődést. Gyakran szegezik nekünk a kérdést, hogy “Na és Te mivel foglalkozol?” Erre sokan csak…..
A legjobb toborzási módszer Az egyik kedvenc videóm, ami jellemzi ennek az egész rendszernek az egyik mechanizmusát/munka fázisát. Minden Multi Level Marketing cégnél elkerülhetetlen az a folyamat hosszú távon, hogy keress magad mellé munkatársakat, akik neked, veled, alád dolgoznak. /Mindenki…..
Nem nagy meglepetésemre továbbra is az élmezőnyben hasít hazánkban az értékesítés/sales szakma. Amennyiben nem sok esélyt látsz arra, hogy miniszterelnök legyél, vagy vállalat vezető, érdemes elgondolkodni valamelyik Sales szakmán.  A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat legfrissebb statisztikai…..
Te felismered azt, hogy milyen típusú személlyel ülsz egy asztalnál? Az értékesítési szakmában elsőrendű szerepet játszik az, hogy tudjatok rövid idő alatt megfelelően analizálni valakit. A gyors személyiség elemzés által hamar megismerhetitek az ügyfeleteket, és általa azon a kommunikációs…..
Vigyázat, hamarosan varázslat következik. :) Töltsd ki ezt a személyiség tesztet és kommentbe írd be, nálad mi a két legdominánsabb személyiség típus. Később meglátjátok majd, hogy miért volt szükség rá. http://szemelyisegtipusok.hu/tesztek/mbti-szemelyisegteszt-72-kerdessel/ Spoiler következik:…..
Sziasztok kedves érdeklődők!A nevem Saleman, és azért hoztam létre ezt a blogot, hogy népszerűsítsem az értékesítői szakterületet. Célom, hogy megszerettessem, vagy legalább pozitív irányba lendítsem a szakmáról alkotott véleményt. Jómagam 3 éves sales múlttal rendelkezem, így láttam és átéltem már…..