Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szandra L.Christina

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Testalkat típusok A jó megjelenésünk kialakításához, először is tudnunk kell,hogy mi az ami jól áll nekünk és mi az ami nem. Ehhez meg kell vizsgálnunk magunkat, közelebbről, más szemmel kell néznünk a testünket mint ahogyan eddig. Keressük meg a lakásban a legnagyobb tükröt, amiben jól látjuk…..
Anna átalakítása  Sok Nőhöz hasonlóan Anna egy szokásos élethelyzettel kereste fel a Mi kell a Nőnek oldalát. Mivel két gyönyörű gyermek édesanyja, így az elmúlt időben kevesebb ideje és energiája maradt, amit önmagára fordíthatott volna. Természetes, hogy egy édesanya gyermekeit helyezi…..
Szandra L. Christina vagyok stílustanácsadó és styleist. A Mi kell a Nőnek Brandet azért alapítottuk, hogy segíteni tudjunk minden Nőnek, hogy megtalálják önmagukat. Együtt kialakítunk egy olyan stílust, amiben jól érzik magukat, így a jó közérzet és a magabiztosság az egyéniségükké válik. A Mi kell…..
Tehát, ha végre megszabadultunk , az eddigi életünk negatív terheitől, és már nem kell tovább cipelnünk őket, végre kihúzhatjuk magunkat. Többé már nem nyomja semmi  a vállunkat. Hamarosan a mérlegünk is kevesebbet fog mutatni...de erről majd még később. Ennél van egy sokkal fontosabb amivel…..
Amennyiben elhatároztuk, hogy a Változás útjára lépünk , első lépésként el kell engednünk minden rosszat, ami az eddigi életünkben végig kísért. Ehhez eleinte folyamatosan emlékeztetnünk kell magunkat az egyik legfontosabb tényre,mégpedig, hogy - EGYETLEN EGY ÉLETÜNK VAN, és ,hogy csak MI MAGUNK…..
Mint általában minden Nőnek, az én utam is hosszú volt és rögös...Sajnos én sem születtem magabiztos, önbizalommal jól ellátott Nőnek. Az elégedetlenség kisördöge, hosszú éveken keresztül üldögélt az én vállamon is.Talán a társadalom rossz beidegződései, a szülők és a tanárok rossz hozzáállása a…..
Szandra L. Christina vagyok , harminc éves....döbbenetes ezt így leírni :D Igazából ebben a pillanatban szembesültem vele...Eddig még soha nem írtam le sehová :D. Valahogy az ember harminc éves koráig, legbelül tényleg komolyan azt gondolja, hogy soha nem öregszik meg. Ezzel így voltam én is. Eddig…..