Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bérc

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik, hogy akik anno a Paradise Lost zenéjén nőttek fel és utána szintén zenészek (hihi) lettek, azok továbbra is mennek a nagy kedvencek után. Itt van ez az új Lacuna Coil-dal és szöveges videó, ami tele van hörgéssel és szirupos, fátyolkendős gótikázás helyett…..
bérc 2016.04.10 00:25:13
nekem ez volt:
images6.fanpop.com/image/photos/36400000/Tarja-image-tarja-36491053-1024-768.png

az volt ráírva hogy tarja. mhh már akkor sem ismerte a tréfát.
Maggie Poukkula még meg sem született akkor, amikor Kurt Cobain öngyilkos lett. Ennek ellenére most ő robbantotta fel az internetet azzal, hogy az apja, Tony Poukkula cuccai között kotorászva talált pár képet, ami a házukban készült egy Nirvana-koncerten. Az első Nirvana-koncerten.…..
bérc 2015.07.22 13:26:06
Megvolt az első igazán meleg hét idén, a beköszöntő nyár pedig már az aktuális dalmegosztásba is bekopogtat. Konkrétan ezt a Dirty Slippers tolmácsolásában teszi, de van újra Takáts Eszter Beat Banddal is, aminek ezúttal Karafiáth Orsolya írta a szövegét, na meg EZ Basic,…..
bérc 2015.06.07 11:44:31
Vannak olyan emberek, akik a legnépszerűbb anyagait szeretik leginkább egy együttesnek, a másik típus viszont képes valamiért jobban kötődni egy zenekar kevésbé ismert dalaihoz, mint a slágerekhez. Ennek azon túl, hogy csak egyszerűen jobban tetszenek neki, több oka is lehet.…..
Megérkezett a dalmegosztás harmadik része, azaz újra bemutatunk egy csomó olyan hazai zenét, amiről megjelenésekor nem írtunk külön. Röviden arról lesz szó, hogy a Zaporozsec megmutatja, mit tud a Mr. Gorsky után, Monkeyneck és a Gutemberg Halott a budapesti éjszakában autózik, de…..
bérc 2014.09.22 16:08:43
Kedden már végképp olyan volt a Sziget, mintha teljes üzemben menne, pedig hivatalosan nem, ez is csak a nulladik nap volt. Itt nem késtünk le semmit, sőt, a történelem egyik legjobb szigetes koncertjét láttuk. A feleség  Brody Dalle arról híres, hogy ő Josh Homme felesége. Jó,…..
Érdekes, hogy az epizód első nézésre rosszabbnak tűnt, mint visszaellenőrzéskor. Meglehet, bennem volt a hiba, hiszen amikor megláttam a rész címét ("Daughter"), máris ökölbe szorultak a lábujjaim, hiszen Beccát sosem kedveltem igazán, de az elmúlt évadok során olyan mérvű…..