Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coffeeaddict

36 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
weheartcoffee Chill place 2018.09.19 11:46:41
we.heart.coffee készítette ezt a képet...
weheartcoffee Nekem a Balaton 2018.08.27 10:34:03
we.heart.coffee készítette ezt a képet...
we.heart.coffee készítette ezt a képet...
weheartcoffee One is not enough 2018.08.10 08:13:01
we.heart.coffee készítette ezt a képet...
Augusztus 6-án nyitotta meg ajtaját az Arany János utcában az első olyan kávézó, ahol a vendégek minden fogyasztással a Magyar Vöröskeresztet támogatják. Teljesen akadálymentesített, belépve egy hatalmas tér tárul a szemed elé, valamint egy hosszú asztal rajta virágokkal, a kanapékon pedig párnák,…..
weheartcoffee For old times’ sake 2018.08.03 08:32:10
we.heart.coffee készítette ezt a képet...
we.heart.coffee készítette ezt a képet...
weheartcoffee With my mom 2018.06.20 08:06:37
we.heart.coffee készítette ezt a képet...
we.heart.coffee készítette ezt a képet...
weheartcoffee Ice ice baby 2018.06.08 09:51:43
we.heart.coffee készítette ezt a képet...
Otthon a cukrászdában - ez a rövid mottó tökéletesen jellemzi a miliőt, ami az Asztalkában várja a kedves vendégeket. Remélem ma mindenki csinált valami szuper programot a szüleivel, hiszen köztudott, hogy gyereknap van. Engem anyukám elvitt erre a remek helyre, ami annyira belopta magát a szívembe,…..
weheartcoffee A kávé egy napja 2018.05.20 20:36:23
Várok. Mikor jönnek már? Igaz, már megszoktam, hogy éjszaka sosem vesznek le a polcról, mégis minden egyes nap reménykedem. Tik-tak. Mindjárt 8 óra. Nyílik a szekrényajtó, farkasszemet nézek egy kócos hajú, fáradt arcú, résnyire nyílt szemű lánnyal. Félig vakon keresgél a szekrényben, én meg már…..
A mai világ kávétrendjeit hétköznapi emberként szinte lehetetlen nyomon követni. Pont a múltkor láttam egy nagyon vicces paródiát arról, hogy milyen mikor egy idősebb hölgy bemegy egy étterembe és rendel. - Egy kávét kérnék! El tudjátok képzelni a pincér arcát, ahogy a szemöldöke felszalad a feje…..
Ahogyan azt pár bejegyzéssel ezelőtt megosztottam már veletek, februárban részt vettem egy kávé tanfolyamon, ahol milliónyi érdekességet tudtam meg szenvedélyem tárgyáról. Most pedig eljött a pillanat, hogy ezeket felfedjem előttetek, mert remélem nektek is legalább annyira szórakoztató lesz…..
weheartcoffee Friyaay coffee 2018.04.06 14:22:21
we.heart.coffee készítette ezt a képet...
Egy csajos este kezdőpontjának szemeltük ki a Damniczki cukrász manufaktúrát. A két kedvenc dolog az életemben a kávé és a süti itt mind megtalálható. ;) Ráadásul nem is akármilyenek! Ezekhez fogható gyönyörű kreációkat én még nem láttam. Művészi pontossággal kidolgozott minden egyes…..
Biztosan tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen ember, aki már tűkön ülve várta a jó időt. Mínusz tíz fokban valahogy nem érzem magam kellemesen, nemhogy az utcára kimenni, de még tanulni sincs kedvem. Hatalmas örömujjongásban törtem hát ki, mikor a redőnyt felhúzva napfény áramlott be a szobába. Nem…..
Aki ismer engem az tudja, hogy szenvedélyem a kávézás és minden, ami ezzel kapcsolatos. Nem véletlen írom ezt a blogot, és iszom meg több pohár kávét naponta.:D Így esett, hogy az egyik karácsonyi ajándékom egy gourmet tanfolyamot rejtett, mely 4 óra kalandozást jelent a kávé világában. Szóval…..
Idén januárban, életemben először jutottam el Hajdúszoboszlóra. Budapesttől több, mint 200 km választja el, így egy laza 3 órás kocsiúttal kezdődött a három napos kalandunk. Mikor megérkeztünk még nem gondoltam volna, hogy egy olyan helyet találunk majd itt, amit Budapesten is megirigyelhetnének. A…..
Január 16, a szülinapom, a kedvenc napom minden évben. Idén azonban még szebb és jobb volt, mint amire számítottam, minden várakozásomat felülmúlta. Köszönhető ez az én drága egyetlen szerelmemnek, aki csodás születésnapot teremtett nekem. A jeles alkalomból ünnepi reggelit és kávét kaptam, aminek…..
Elteltek az ünnepek, kellemesen, békességben, ideje visszarázódni a hétköznapok rutinjába. Nincs több bejgli reggelire vagy meleg takaróba burkolózás egy pohár forralt borral, és a karácsonyi díszek is kezdenek lassan eltünedezni. Ilyenkor mindig kicsit meglegyint a melankólia szele, mert nem nagyon…..
A mantra egy szanszkrit eredetű szó. Azt jelenti a gondolat eszköze. Kínai fordítás szerint "igaz szavak"-at jelent. A leghíresebb mantra, amit szerintem minden ember ismer az 'om', nekem a jógával és a meditációval kapcsolódik össze. Hogy mindezt miért írtam le? Mert látogatásom végén én is…..
Mikor a buszon utazom sokszor böngészem az Instagramot unaloműzés gyanánt. Az egyik ilyen görgetés közben akadt meg a szemem egy képen, amin hihetetlenül fincsi pohárdesszertek voltak láthatók. Mikor rákattintottam és teljes nagyságban megláttam a képet, alig akartam elhinni, hogy ezek a édességek…..
Már alig vártam, hogy megírhassam ezt a bejegyzést. Az élet apró örömei közül, engem most ért egy, amit a blognak köszönhetek. Eddig mindig én kutattam fel a kávézókat, amikről úgy gondoltam, hogy szuper kis cikk alapanyagok, azonban ebben az esetben ez másként alakult. Kaptam egy üzenetet, amiben…..
Kedves Budapest! Elég sok dolgom akadt az utóbbi időben, így igazi felüdülés volt, mikor ma végre beléphettem a kedves kis gasztrobárotok ajtaján. Amint megtudtam, hogy megnyitottatok, számomra egyértelmű volt, ide muszáj eljönnöm. Roham léptekkel vágtattam a Veres Pálné utcán, hajtott a…..