Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agatha poison

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A horzsolóan punk graffitiművész, Banksy meghekkelte Paris Hilton új, és ezidáig egyetlen albumát. Az 500 db alternatív Paris Hilton CD-t Nagy-Britannia-szerte 48 üzletben cserélték át; erről kisfilm is készült. A szétcincált borítón pucér mellekkel tuningolt, hamis ikonnak…..
Kérem ne sípoljon – rikoltotta manipulált képernyőjébe a Paranoid Turista. A Havaria Információs Szolgálat Riasztási Térképe villódzó ikonokba zsúfolt eseménytábla  - bolygószerte közli az adatokat fertőzött hattyakról, kitörési folyamatban lévő vulkánokról,…..
Liturgiai nehézségek, halláskárosult magzatburok, és elvették tőlünk az anyamellet. Többször egymás után.  Volt már lezsibbasztó felismerése? Olvasson tovább.Itt dolgozom és fizetek adót. A többiből külföldre járok, nem csak a tengerpart, de a kortárs zene miatt. Képben…..
Király Tamás nevét először egy erszébetvárosi underground pincekocsmában hallottam két porosz diplomatacsajtól. Egyikük a neves karakterács segítője és modellje volt, és az információért megajándékoztuk egy színes cigarettanejlonnal. A Scissor Sisters dizájnreaktor helyett a…..
Noel (aka Tetljak) Péter átgondolt ürügye a könyve vitatható létjogosultságára nem más, mint a sok elveszett drogos. Vajon nyomasztó fölényben vannak az ún. drogosok a rajtuk aggódó, velük kooperáló jópolgárok felett? Helyezzük a magyar bébiszittereken csimpaszkodó angol…..