Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kijár neked a faxkorbács

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Villanyóra-ellenőrzésre hivatkozva jutott be 2 férfi a szolgáltató nevében olvasónkhoz, és már csak benn árulták el valódi céljukat: tartozás miatt kikapcsolni jöttek az áramot. Sírással, rendőrségi jelenléttel és akciófilmes elemekkel dúsított elképesztő történet következik. Vajon mi történt…..
 A mobilszervizek fogalomkészletének állandó visszatérő darabja a kissé misztikus "idegen eredetű folyadék". Ez persze sok esetben sör, amibe fejest ugrott a teló egy dévaj északán. Sokszor viszont a mobil gazdája nem bír visszaemlékezni semmilyen a készüléket ért nedves atrocitásra, bárhogy is…..
Tisztelt RTL Klub! Ebben az esetben meg kell jegyeznem, hogy a megszólítás pusztán udvariassági fordulat. Az RTL és társcégei nem érdemesek sem tiszteletre, de még arra sem, hogy többként tekintsünk rájuk, mint amik: erkölcstelen és etikátlan, népbutító bűnszervezetek ezek, a vezetőik pedig a…..
Ha felkeltette az érdeklődését a fenti galérie, esetleg ez a poszt, vagy akár ez a hogyvolt, akkor tessék, itt a magyar szociótrash, a Pumpedék első két része, még csak tévé sem kell hozzá. Nem egészen egy óra a két rész, jó szórakozást hozzá!..