Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Amazons

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit rendhagyó cikk következik a testápolással kapcsolatban. Van egy lassan 4 éves kisspitz kutyusom, Nina és neki is kell néha egy kis „testápolás”, főleg a mancsoknál télen, tavasszal. Mivel a téli időszak eléggé megviseli a kis tappancsait, ezért már amikor sózzák a járdákat, utakat, de főleg…..
Jön a jó idő, de a bőrünk még mindig száraz a hideg tél miatt, viszont nem kell sok pénzt költenünk különböző testápolókra, mert akár otthon is elkészíthetjük azt. Több szempontból is jobb, például költséghatékonyabb, nem tartalmaz olyan illatanyagokat, kőolajszármazékokat, amik esetleg nem tesznek…..
Ott hagytuk abba az előző bejegyzében, hogy két nagy csoportra oszthatjuk a sóterápiákat, nedves és szárazra amiknek a hatékonysága változó. Kezdjük tehát a nedves sóterápiával. Nedves sóterápiáról akkor van szó, ha nedves közegben sót párologtatunk. Meleg gőzölős módszer,a tengeri légkörhöz…..
The Amazons 2017.04.21 13:44:55
Tipikusan az az ember vagyok aki csak akkor nyúl testápolóhoz amikor már viszket a bőre a szárazságtól. Ilyenkor az AVON Naturals termékcsaládjának valamely testápolójához nyúlok, mivel mindig van itthon valamilyen illatban. Általában szettben vásárlom meg őket, hisz az új illatok bevezetésekor…..
Egy kis érdekességet hoztam nektek a testápolókkal kapcsolatban. :) Csak úgy kíváncsiságból utána néztem, hogy vajon melyek a világ egyik legdrágább testápolói, amiket most meg is osztok veletek. Az egyik legdrágább testkrém, amit találtam a Créme de la Mer. A drága szó pedig itt tényleg komolyan…..
Testápolók Kérdőív 2017.03.27 20:24:35
Sziasztok! Kérjük segítsétek munkánkat a kérdőív a kitöltésével! https://docs.google.com/forms/d/1AGAMuNAKzopOhLFRdqlSuHPn20RrMgnuQ_nKid6xqso/viewform?edit_requested=true Köszönjük!..
Testápolók Sziasztok! 2017.03.21 14:36:19
Ezt a blogot az online marketing gyakorlati tárgyunk keretében hoztuk létre. Célunk, hogy 6 hét alatt megismertessünk veletek különféle testápolókat, hogy könnyebben megtalálhassátok a nektek legjobban megfelelőt. Üdv The Amazons..
The Amazons 2017.03.23 22:00:29
@Szabó Emőke: Köszönjük érdeklődésed! :) Hamarosan érkezik a következő bejegyzésünk :)