Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter Szabó Szilvia IGAZ ÉN

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap olvastam egy blogbejegyzésből írt cikket, ami elgondolkodtatott. A cikk lényege az volt, hogy egy anyuka leírta,számára mennyire fontos, hogy NŐ maradjon az anyaság fárasztó, ámde annál csodálatosabb never ending hivatásában. Mégis sokszor atrocitások érik őt ezzel kapcsolatban, más…..
"Szeretnék angyalként az emberek lelkébe látni, egy pillanatra megérinteni őket, s mélyen a szívükbe ásni. Megőrizni mosolyukat, s cserébe az enyémet adni, átélni minden élményüket, s őket nem szenvedni hagyni. Átölelni őket, ha éppen egyedül vannak, csókot adni nekik, de csak aki megérdemli…..
Elkezdtünk próbálni...Végre! Szeretem ezeket az időszakokat. Minden szezon elején nagy próbánk van, majd ezt követően felállítjuk a teljes színpadunkat és pár napot próbálunk fénnyel, hanggal, látvánnyal, zenekarral, egy zárt helyen, mintha a "zsűri" már a nézőtéren bulizna. Ez az időszak olyan a…..
Ülök a gép előtt...Kavarognak a gondolataim... Csendes a ház. A kislányom alszik, én pedig ülök a gép előtt és kavarognak a gondolataim. Tegnap, pakolászós, takarítgatós, rendrakós napot tartottam, hogy ma maximálisan tudjak koncentrálni a dolgaimra és legfőképpen rátok, Kedves Olvasók. Mégis, most…..
Néha előfordul, hogy egy-egy váratlan pillanatban, egy rádióban megszólaló daltól, egy illattól, egy képtől, vagy egy utcától, amin éppen végighajtok, rám törnek az emlékek. Nem feltétlen események, hanem pillanatok, képek, elhangzott mondatok, vagy jóleső pillantások sora. Ilyenkor rend szerint…..
Régen volt egy hibám! Nem tudtam megmagyarázni az okát és sajnos sokszor kezelni is nehéz volt. Egymástól teljesen független emberek, néha olyan hangot mertek megütni velem szemben, hogy lefagytam. Köpni nyelni nem tudtam, így sajnos szinte minden alkalommal komolyabb reakció nélkül maradtak ezek az…..
Izgatott vagyok! Próbálom megfogalmazni az érzést ami bennem van most, de nem igazán megy... Ha szembe jönne az utcán, azt sem tudnám, hogyan szólítsam. :) Először próbálkozom igazán blog írással. Hogy miért is kezdtem el? Miért pont most...? Azt hiszem azért, mert rengeteg dolog, gondolat, érzés,…..
Kedves Naplóm! Mától veled fogom megosztani azokat a dolgokat, melyek megérintenek. Azokat a dolgokat, melyek hatással vannak rám. A munkámra, a mindennapjaimra, a "világomra", hogy egy kicsit közelebb engedjelek magamhoz és megértsd valójában ki Péter Szabó Szilvia!..