Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hermanban

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Bene Krisztián a Kúrián vezetőszáron (© Zsolnai Péter) Miközben már jelenlegi partnere, Noémi sem kíváncsi a lúgos orvos perére, Bene Krisztián és ügyvédje szintet lépett az arcátlan védekezésben a Kúrián: rágalmaznak. Bene Krisztián és ügyvédje, Dr. Szekér Gyula, a Szekér Ügyvédi Iroda…..
Hermanban 2017.06.11 20:42:26
@lola31 Tévedsz. Most ezt a fotelból 90-es pulzussal állítod, már hogy felismernéd a férjed, de ha váratlanul rád ront, megfordít, hogy ne lásd az arcát, maszk alatt totál elváltoztatott hangon ebben a halálfélelemmel teli stresszhelyzetben rád ripakodik két szót, nem ismernéd fel. Milyen szagot kéne felismerni, istenem, kabátban, kesztyűben, cipőben, maszkban, sisakban??? Így beburkolva egy darab szar szagát se érezné az ember, nemhogy egy emberét! Egyszer volt vmi hülye vetélkedő a tv-ben, híres embereknek kellett kiválasztani a párjukat pár másik hasonló ember közül, csupán szem, kéz, hang alapján. nem volt 100%-os a találat, sőt szánalmasan nevetséges szituk jöttek ki belőle.

S ha már személyes impresszió: én pl. pont fordítva gondolom, számomra Bene tűnik egy olyan személyiségnek, akiből simán kinézem, hogy márpedig ezt megtette, egyrészt, mert azt gondolta, megteheti, másrészt meg a kommunikációja a mélyben egy olyan embert sejtet, aki végtelenül nehezen viseli, ha valaki frusztrálja. Emlékezzünk csak, hogy reagált arra, mikor egy riportban kérdőre vonták, miért nézte az ítélethirdetés alatt a mobilját. Tömény elfojtott agresszió. Kicsit értek hozzá végzettségem okán, azért merem ezt állítani.

Az általad emlegetett objektív jogrendszer alapján Bene Krisztiánt bűnösnek nyilvánították. Most vagy objektív, vagy nem. El kéne dönteni: ha nem, akkor abban sem lenne az, ha felmentenék Benét, ugye? Mert akkor nincs is igazság, s a börtönök tulajdonképpen tele vannak véletlenül elítélt mártírokkal. Már egyszer írtam, 100%-os bizonyíték soha sincs, mindent lehet így is nézni, és úgy is, illetve mindig mindenki tévedhet, bíró, tanú, ügyvéd, még egy gép is, minden bizonyíték cáfolható. Amúgy Bene, ha jól tudom, lebukott a hazugságvizsgálaton is. Minden tanú meghazudtolható stb, stb. egyet tehetünk, bízunk abban a törvényszerűségben, hogy az igazság MINDIG kiderül. Lehet, hogy utóbb, mint előbb, de mindig: legyen szó ártatlanról vagy bűnösről. Az idő ugyanis megoldja ezeket a rejtélyeket idővel. :)

(És még egy: ahhoz képest, hogy az orvos pasi váltogathat csajok ezreiből, Erika pasizott be, mire a doki zaklatni kezdte, amire vannak bizonyítékok, s végül is Erika volt az, aki nem kért ebből a dokikalandból. Erre kapta a lúgot, mondván, frusztráció ér, kiiktatom ennek forrását. Kb. 6-10 éves gyermeki szinten megrekedt, retardációs személyiségzavar jele ez amúgy, tele van vele a szakirodalom.)
A "lúgos orvos" áldozata, Renner Erika mellett egész kálváriája során kősziklaként állt a társa, Balogh Attila, aki most nyílt levelet írt a harmadfok ítéletére váró Bene Krisztiánnak. Így kell embernek lenni...
Hermanban 2017.06.09 16:29:58
Jakab! Azt meg tudnád mondani, mitől függetlenebb a bíróság, mint a közvélemény? A bíróságban dolgozók nem tartoznak a közvélemény halmazába? Csak az nem független az ügyben, aki személyesen érintett. A közvélemény, mint olyan, mennyiben érintett és melyik oldalon? Az ártatlanság vélelme nem a közvéleményre vonatkozik, hanem a hivatalos eljárásra, ergo én mondhatom Bene Krisztiánra, hogy bűnös, sőt, akár rád is, mert ez csak az én privát véleményem, de hivatalosan ezt nem lehet kijelenteni. ez egy fórum, ahol emberek beszélgetnek, tudod, mint egy étteremben, és ha te hallod a másik asztalnál ezt, attól még a beszélgetésben elhangzott mondatok még nem hivatalos közlések. Amúgy a független bíróság már kétszer kimondta, Bene az elkövető, itt már csak a nüanszokon megy a huzavona. nem értem, mi a gondod, főleg egy olyan ügyben, amiről semmit sem tudsz állítólag. De akkor mi érdekel benne? Amúgy a hamis levelet épp most dobták a kukába (ld. Index), szóval a dolog el is dőlt, már csak számháború folyik az évek számáról.
A Bene és Krisztus párhuzamod meg egyenesen vérlázító, főleg annak értelmében, hogy a független bíróság ítélete alapján* itt épp egy magát kereszténynek valló ember csonkította meg egy életre azt, akit állítólag szeret, ami nem épp krisztusi tett.

*az ítélet csak azért nem lett jogerős, mert Gálék utólag előhoztak még plusz vádpontokat, amiben csak elsőfokú ítélet született. De abban a kérdésben, hogy Bene bűnös-e megszületett a jogerős ítélet a független bíróság részéről, járj utána, ha nem hiszed.
A rendkívüli közfelháborodás ellenére a közmédiához tartozó Duna TV leadta a lúgos orvosként hírhedtté vált Bene Krisztiánnal készített interjút, vállalva nem csak az erkölcsi - etikai, de a jogi következményeket is...
Hermanban 2017.03.20 22:20:51
Az egész riport olyan átlátszó volt, mint az üvegpohár. Bene berezelt, hogy előzetesbe csukják, ezért gyorsan meg kellett mutatni, ugyan, erre semmi szükség, hisz nem akar ő szökni, itt van, még az arcát is vállalja, sőt, sajnálja szegény Erikát. Másfelől ugye mosdatni kell, de ez nem sikerült valami fényesre, mint Ágnes asszony lepedője, szegénykém, véres maradt. Csak egy kérdés: életszerű, hogy volt egy ember, akit szerettem, mi több, mikor szakítani akart velem, zaklattam, annyira nem tudtam tőle elválni (mi több, a gyatra másolatával járok még most is, mert általános óta ő a zsánerem), majd kiderül, ilyen borzalmas eset áldozata lett szegény, amiről én tényleg semmit nem tudok, és az egészre így reagálok? Lehetetlen, még ha őt gyanúsítják meg, akkor se marad ilyen biorobot, sőt, gondoljatok bele, milyen érzés lehet, megkínozzák azt, aki után még pár hónapja tepertél, és még téged ér a gyanú! Ettől minden normális ember kikészül. Erika teljesen emberi reakciókat mutat, egy bölcs, higgadt, erős nő, akin látszik, valós trauma érte. Ez a pasi, hát nem is tudom, valami gyerekkori durva elnevelés áldozata lehet, már a testtartása sem emberi, kiráz tőle a hideg. Ja és feleség, barátnők, szép kis kommuna lehet ott, nem semmi ez a mai katolikus hitélet, gratula, és még ő próbálja Erikát sározni utalgatva rá, ó, volt itt több barát is, nemcsak ő urasága. Szánalmas az egész erőlködés, volt tévésként üzenem a műsor készítőinek, hogy van karma, ha hisznek benne, ha nem, a nyárban sem kell hinni, jön az anélkül is és kész. Szóval nem lennék a helyükben... Erikának meg innen üzenem, klassz nő, és ennek a kitartásnak és erőnek is meglesz egy napon a gyümölcse. Sok erőt a továbbiakban, nagyon együttérzek vele.
Hermanban 2017.03.21 15:00:10
Ilyen alapon soha senkit nem lehet bűnösnek kikiáltani semmilyen bűnügyben, kivéve, ha maga a bíró látja a saját szemével, de nem, még akkor sem, mert lehet, a bíró hazudik. Ez micsoda baromság már? Soha senki nem fog tudni olyan bizonyítékot mutatni egyetlen egy bűntett esetében sem, ami 100%-os, teljes, kizárólagos biztonsággal annak tekinthető. Mert emócióval, egyéni szándékokkal rendelkező emberek dolgoznak az ügyeken, nem a boston dynamics robotjai (még), mert sosem egy dolog alapján dőlnek el az ügyek, hanem ilyen egy irányba mutató vektorok mentén, azaz a bizonyítékok együttese alapján lehet valakit bűnösnek nyilvánítani, és minden bizonyíték meghamisítható, mindig becsúszhat tévedés, minden tanúvallomás lehet hazugság, a szomszéd nénié ugyanúgy, mint a meg nem hallgatott kollégáké. Hogy ki kit ismer föl, hát ha nekem támadna a testvérem egy maszkban, tört magyarsággal pofázna, megkötözne, feltehetően azt se tudnám, én ki vagyok, nemhogy őt felismerném. Hazudhatta volna a sértett már az elején, hogy felismerte, nem? Ha felismeri, akkor meg az a baj: hát már hogy ismerhette fel maszkban és pufidzsekiben?!! Ha van sapka, ha nincs esete, erre mondom, soha semmi nem 100%.

Én pl. nem vagyok ballib és fityesznyik sem, vagy hogy nevezitek egymást, nem is tudom, mik ezek, nem is élek az országban, nem szavazok semmiféle pártra, azt sem tudom, ki ma Magyarországon az igazságügy miniszter vagy a közlekedési. Mégis úgy látom innen jó sok ezer km távolságból, hogy megint az a történet, hogy van ennek a világnak egy eldurvult, hangos, vadabbik fele, egy „mert te megérdemled” szlogenen hőlégballon méretűvé hizlalt végtelenül nárcisztikus pöffetegréteg, aki vagy a nagy dzsipje miatt, vagy a púpos muszklija miatt, vagy a kiterjedt kapcsolatai miatt – függetlenül azok színétől -, vagy a pénze miatt, netán a nagy pofája miatt azt hiszi, bármit megtehet a szelídebb, csendesebb, békésebb kisebbséggel. Ez nem magyar jelenség, mindenütt így van. Ez a jólétében már magával mit kezdeni nem tudó őrültekháza, még ha becsomagolom pc-nyugati selyempapírba, akkor is. A Karamazov Mitykák világa – ha valaki netán olvasta a csodás Dosztojevszkij művet, érti, ez mit jelent. Az „én jövök!”- Mitykáké. Ez az egész arról szól, mint a Legyek urában: ha valakivel elszalad a ló, azt védi a szánalmas csordája, mindazok, akikkel hasonló módon elszaladt, ez a mai liberalizmus lényege. „Hagyom, hogy marha legyél, hogy én is az lehessek.” És ezen már csak kívülről, egy „felnőtt” tud majd egy napon segíteni, ahogy Golding sugallja – már ha jön. Ez csak szánalmas egovédelem a nagypofájúak részéről, nem politika, az csak a fiók neve, amibe mindezt bele lehet pakolni.

A riport csak annyiban volt aggályos, ami a konkrét célja volt. Ezt nem kiérezni már a tompultságnak nagyon kemény foka. Ez olyan, mint minden manipuláció, én ha akarom, nagyon korrektül be tudom mutatni egy minden fél megszólalását magában foglaló kiegyensúlyozott riportban azt is, hogy Mao Ce Tungnak volt egy Darázs nevű maffiatag ikertesója, vagy hogy van egy Olajfaló nevű állat, meg ennek az ellenkezőjét is. Nem az számít, mi a felszín, azt kell mindig nézni, mi a mögöttes, mi a motiváció, a cél, mit akar elérni az, aki kommunikál nekünk.

De mindegy, mert a dolog már eldőlt. Első ránézésre durva dolgot mondok, mégis így gondolom: Renner Erika milliószor jobban járt a sztorival, mint Bene Krisztián. Mert az ego, a hatalom, a pénz csak illúzió. Amit Erika feltehetően most vért izzadva, iszonyatos kínok által kitermel magából, ha van ezután a kis földi menet után még bármi folytatás, az már örökké vele marad. A lúggal roncsolt jelmez egy napon lekerül, ahogy a „ki ha nem én” merev kitinpáncél is. És hogy alatta ki és mi marad, na az nem lesz mindegy. Persze, az még messze van - mondja erre az ego -, egyszer élünk, csak ez az élet számít. Nem, nem: pár pillantás és itt lesz a D-day, elszaladnak a földi évek, hipp-hopp, már vége is a bulinak, és akármi jön utána, még ha semmi sem, akkor is iszonyat szar érzés lesz szembesülni utolsó snittként azzal, hogy márpedig elkúrtad, nem kicsit, nagyon, és nem jött el számodra a megtisztulás. Egyszerűen nem ér meg ez pár év, fékevesztett földi bulizóna egy ilyen pokoli véget. Duna tv csak tette a dolgát és tulajdonképpen jól tette, hisz aki akarja, legalább látja, amit ez a eset-mikroszkóp szépen feltár a világunkról.