Regisztráció Blogot indítok
Adatok
streetfood.chef

21 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
streetfood Monte Cristo szendvics 2017.05.12 19:31:30
  A Monte Cristo szendvics az amerikaiak egyik kedvenc szendvicse. Tulajdonképpen egy melegszendvics bundás kenyérként elkészítve. Semmilyen extra főzési tudást nem igényel, nagyon egyszerű elkészíteni és szó szerint 10 perc alatt tökéletes, finom és laktató melegszendvics varázsolható akár a…..
Ami nem más mint a híres-neves magyar kürtöskalács. Sokunk kedvence, de valamiért mégis kevesen fogunk hozzá otthon, de eljött az idő, elhoztunk Nektek egy egyszerűen, otthon is elkészíthető receptet. Íme: Mindenek elött szerezzünk be nyársakat, amikre fel tudunk „fűzni” sörösdobozokat (vagy…..
Először is szeretném leszögezni, hogy jómagam oda vagyok a youtuberek világáért, ezért az az első amikor találok egy új hobbit magamnak, hogy utána nézek kik a fő személyiségek a témával kapcsolatban. Kit lehet követni? Kit érdemes mindig szemmel tartani? Kinél vannak fent először az újdonságok? És…..
streetfood Oreo pite 2017.05.05 08:06:10
Egy nagyon egyszerű sütés nélküli édesség, amely bármely eseményre kitűnő. Mennyei finom és szinte lehetetlen elrontani. Hozzávalók: Az alaphoz: 200 g Oreo keksz 60 g olvasztott vaj A krémhez: 160 g étcsokoládé 150 ml habtejszín A díszítéshez: 7 szem friss eper 10 g…..
streetfood A görög Isten! 2017.05.04 18:58:17
Ebben a cikkben most nem csak egy húsimádó kap receptötletet, hanem egy vegán is! Ennek az isteni finom ajándéknak a húsos változatát mi csirkehússal fogjuk Nektek leírni. Görög csirke gyros tzatziki szósszal (4-6 főre) Hozzávalók 1 kg bőr nélküli csirkecomb filé 4-6 db pita Páchoz 3 nagyobb…..
A mai nap streetfood receptje a Csirke Pad Thai egytál étel! Ez a recept egy thai szakácstól ered, egyszerű és nagyszerű is. Amilyen hozzávalók kellenek hozzá, megtaláljátok a sima hypermarketek polcain. Ugyan különlegességnek számít a halecet, mégis elérhető a legtöbb Tescoban, vagy…..
  A tökéletes sült krumplit otthon is könnyedén elkészíthetjük mindössze 20 perc alatt. A titok csak annyi, hogy kétszer kell sütni. Íme, hogy készíthetitek el:     Hozzávalók – 2- 4 főre 2-3 db nagy burgonya (nem kell megpucolni) 2 liter olaj egy 4 literes…..
streetfood Ázsiai reggeli, nasival 2017.04.27 13:33:17
A mai bejegyzésben elhoztunk Nektek két eltérő ázsiai országból való könnyen elkészíthető street food receptet. Az egyik thai nasi, míg a másik koreai reggeli. Koreai-Street toast Hozzávalók 1 fejeskáposzta, vékonyra vágva 1 hagyma, vékonyra vágva 1 répa, vágjuk vékony és hosszú szeletekre 2…..
Kedves látogatók,    A mai bejegyzés egy spontán streetfood fesztivál látogatásról fog szólni, ahol végülis egész jól mulattunk. Annak ellenére, hogy az idő kissé borús volt remek hangulatba csöppentünk, a jó programoknak és finom ételeknek hála, teli hassal és jó élményekkel távoztunk! :) Íme hát…..
streetfood Mozis nasit otthonra! 2017.04.20 21:04:13
Ropogós nachos sajtszósszal A legegyszerűbb, gyors és kiváló recept, mindössze csak 3 összetevőből, ha nem a bolti, drága változatra fáj éppen a fogunk. Majdhogynem teljes mértékben saját készítésű rágcsálni való, ha csak egyszerűen nincs otthon semmi nasi és ránk jön a „valamit ennék”…..
streetfood Banános Snickers Szelet 2017.04.19 21:30:20
Hozzávalók: - 12-15 szeletre  4 db közepes banán Karamellás datolyás mogyoróvajhoz: 330 g datolya 2 ek. mogyoróvaj 1/8 kk. tengeri só Borításhoz: 2 ek. aprított mandula 3 ek. aprított mogyoró 250 g 85 vagy 70%-os étcsokoládé 1 ek. kókuszolaj   Elkészítés: Helyezzük a…..
Egy kis étterem ajánló, ahonnan még házhoz is kérheted a kedsvenc street food ételedet! :) Kedves olvasók, manapság már minden a street foodról szól és arról mennyire trendi, és stílusos helyek vannak a fővárosban, ahol különböző étel különlegességekkel találkozhatunk. Ilyen az All about streetfood…..
streetfood Cuki nyuszik 2017.04.13 13:38:04
Cuki nyuszik Mivel lassan itt a Húsvét, ezért úgy gondoltuk, hogy ebben a témában fogunk nektek streetfood nyalánkságokat hozni. Vigyázat, benne van a pakliban, hogy túl cukik, aranyosak lesznek, és így fájni fog megenni őket. Húsvéti macaron (mandulás, rózsaszín és citromsárga, de a színek…..
Baconbe csomagolt BBQ-s csirkefalatok - 20-30 db Szuper egyszerű, szuper finom, amit mindenki garantáltan imádni fog! Hozzávalók: 2-3 csirkemell 2-3 centis kockákra vágva 25 dkg bacon ½ csésze BBQ szósz fogpiszkáló pálcikák Elkészítése: Fedjünk le egy nagy tepsit alufóliával és kenjük át…..
streetfood Churros 2017.04.06 18:54:52
Könnyen és gyorsan elkészíthető, isteni finom, garantáltan a gyerekek kedvence lesz! Churros Előkészület: 30 perc      Sütési idő: 10 Hozzávalók 300 ml víz 180g liszt 50g vaj egy csipetnyi só 50g cukor 1 teáskanál fahéj 2 közepes méretű tojás 2 evőkanál étolaj (vagy olívaolaj) +1…..
  Egészséges, tápláló és mennyei finom!  Parmezános sült cukkini- 4 főre Hozzávalók:  4 db cukkini, negyedekre vágva hosszában ½ csésze frissen reszelt parmezán sajt ½ tk.  szárított kakukkfű ½ tk. szárított oregánó ½ tk. szárított bazsalikom ¼ tk. fokhagymapor só és bors 2 ek.…..
Sziasztok! :) Azért írok nektek, mert szeretném bemutatni a személyes kedvencem ami nem más, mint az Epic burger street food étteremlánc. Azért írom így, mert több éttermük is megtalálható szerte Budapesten. Ahova én személy szerint ellátogattam (most már 5. alkalommal) az a Corvin negyednél van,…..
Pontosabban mi is az a street food? Különböző variációkban is fellelhető, akár egy egyszerű séta közben, ha megéheznél, vagy csak egyszerűen sietsz valahová, akkor akár útközben is elmajszolhatod. Arra is tökéletes, hogy beszaladj és elvitelre kérj kaját, vagy be is ülj és helyben falatozz. Nem…..
Az édesburgonya itthon is gyakori eleme a boltok készletének, ezért aztán szerencsére az ínycsiklandozó recepteket, amiket a világ minden tájáról beszerezhetünk, egyre könnyebben elkészíthetjük. Például sült krumpliként: Sült krumpli édesburgonyából– 4-6 főre Hozzávalók: 3 nagy édes burgonya,…..
streetfood Beer, burger, barbecue 2017.03.26 14:24:27
Azaz sör, burger és barbecue fesztivál! ;) Minden streetfood kedvelőnek ott a helye az idén 3. alkalommal megrendezésre kerülő színvonalas, ugyanakkor kiváló szórakozási lehetőséget kínáló mini fesztiválon! :) Látogassatok el barátaitokkal garantáltan hatalmas élmény lesz, a sok kiváló étel…..
streetfood Köszöntés 2017.03.26 12:19:28
Szeretettel üdvözlünk mindenkit a blogunkon! Ez a blog azért jött létre, hogy értesülj Budapest legjobb streetfood éttermeiről, eseményekről és rendezvényekről, ahol megkóstolhatod a kedvenc ételeidet. Szeretnénk megmutatni a streetfood szerelmeseinek, hol és mit érdemes enni ha a fővárosba…..