Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NoNick1111

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indíthatnám azzal ezt a hogyvoltot, hogy ebben az epizódban még a megszokottnál is nagyobb a fejetlenség, de olcsó és kiszámítható poén volna, úgyhogy inkább csak belevágok. Valamiféle raktárban járunk, ahonnan épp folpackba csomagolt emberfejnek tűnő holmikat pakolnak át egy…..
NoNick1111 2010.09.23 22:35:38
@Tipca: Szerintem amikor az előző évad utolsó részében Liv majdnem balesetet szenvedett, akkor vitte át Bell. A valóságban ez igazi baleset volt, nekihajtott az alakváltó, ezzel indult a második évad.
Így összevág azzal, hogy pl. az alakváltó azt hitte, sikerült megölnie, de a találkozó létrejött, stb. stb...
NoNick1111 2010.09.25 14:52:22
@Tipca: Hát, voltak időkiesések, meg ilyesmik, biztos volt egy hosszabb is, és egy ilyen alatt épületet, meg liftet váltott, egyszerű ez...:) Nem lesz itt sem mindenre 100%-os válasz, de Loston edzett aggyal simán belefér ennyi szerintem.
Nina titkárnője meg mindkét világban ott van, sőt ha jól emlékszem, Nina ott Hong-Kongba utazott pl.
Lucy elmondja az őrsön Andynek, hogy mennyire rettegett, amikor a diszkóban kialudtak a fények, és kitört a pánik. Arra gondolt, hogy amikor megindul a szülés, a kórházban is bekövetkezhet egy áramszünet, és beragadhat a liftbe. Andy megnyugtatja, hogy ő akkor is segítene neki…..
hogyvolt Lost 4x04 - Eggtown 2008.04.27 22:32:00
Ez az új évad első olyan része, ami valahogy kilóg a sorból, eddig olyan faszán ívelt fel az évad, hogy ihaj, és törvényszerű volt, hogy jön egy visszaesés - nem csoda, hogy pont Katinka epizódja lett a hulámvölgy, az eddigi évadokban is ezek voltak a leggyengébbek. Onnan…..