Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esőjáró

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mióta elindult az Ember a Vízben, úgy pörögnek az események, hogy csak kapkodom a fejem. Tegnap óta több nagyszerű dolog is történt. Egyrészt a bajba sodródott családi napközi részére megjöttek az első felajánlások. Volt, aki 1%-át szeretné nekik adni és akadt már olyan is,…..
Drága olvasók!Sosem gondoltuk volna, de eljutottunk odáig, hogy a blogunk már több, mint tizedannyit élt, mint Ádám meg én: csak augusztusban leszünk harminc évesek, az Appleblog viszont már ma átlépte a hármat. Felnőtt a kölök!A sztorit már többször leírtuk, de azért nagy…..
esőjáró 2011.02.01 19:31:56
Ma már kétszer is beszéltem helyszíni tudósítónkkal, Handrással, aki magyar idő szerint tegnap este nyolc óta konkrétan sorban áll. Ő lesz a világon a harmadik, aki kereskedelmi forgalomban átveszi az iPadet, ugyanis csak ketten vannak előtte New Yorkban, a 5th Avenue-n található…..
Néhányan talán emlékeztek arra, amikor tavaly előtt novemberben megírtuk, hogy Obama Macet használ, így az Apple beverekedi magát a Fehér Ház falai közé.   Na most ez semmi ahhoz képest, hogy facebookos oldaláról kiderült, Orbán Viktor is az almás gépekre esküszik, és ha…..
Én költő vagyok és harcos. Ő álmodozó és katona. Majdnem passzolnitudott volna. Majdnem. A kép innenSziasztok! Muszáj megírnom újra és újra, ugyanazt. A szakítást. A Velevaló szakítást. Ami mindenhová visszavezethető, csak ahhoz nem, mitakartam. Pedig én mondtam ki. De…..
Appleblog Nem drága a Mac 2009.10.26 12:06:00
Újra és újra előkerül, hogy a Mac drágább, mint a pc (ahogy az is, hogy a Mac nem pc, de az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat mostantól keményen moderálni fogjuk, mert értelmetlen vitákat nem folytatunk), miközben tudjuk, hogy a hasonló alkatrészekből összerakott márkás gépek…..
Appleblog Ki lettünk parodizálva 2009.10.09 15:39:46
Na kérem, hát nem mondom, hogy nem számítottam rá, de elérkezett ez a nap is. Az Appleblog fáradhatatlan stábja - vér, verejték, satöbbi - jól ki lett parodizálva, itt olvashatjátok a művet. Ahogy láttam, nem annyira stílusparódia lett az alkotásból, inkább a Mac-fanság…..
Na, itt az ideje, hogy megint valami innovatívval rukkoljanak elő ezen a téren a cupertinóiak, a 2005-ben piacra dobott Mighty Mouse finoman szólva sem volt elsöprő siker. Most viszont, a multituch-őrület közepette meglepne, ha az Apple nem valami többujjas matatással kapcsolatos…..
De most komolyan. Meg kell próbálni elfogadni mindenkit olyannak, amilyen. Nem azért, mert egyetértünk vele, hanem mert megérdemli, mint ember. A legkevesebb, hogy befogjuk a pofánkat, és csenden tűrünk, de ha már haladó szintre léptünk, mondhatjuk azt is, hé, nem is rossz, legyen.…..
esőjáró 2009.09.10 07:00:38
Csak a rend kedvéért: van ingyenes svn kliens Macre, svnX a neve.

www.lachoseinteractive.net/en/community/subversion/svnx/features/

A Cornerstone (www.zennaware.com/cornerstone/) vagy a Versions (versionsapp.com/) pedig megérik az 5 000 Ft körüli árukat. Gondolom, egy felvágós iMac tulajt nem ez az összeg fog csődbe juttatni...
Az iPhone 3GS-t elindították nélküle, a készülő új iTunes nem hozza akkora lázba, biztosan unatkozna Steve Jobs, ha nem lenne meg a saját kis hobbija. Sosem találnátok ki, hogy a Wall Street Journal szerint mivel foglalkozik elsődlegesen a vezér. Kitaláltátok: az Apple…..
esőjáró 2009.08.26 10:39:49
@norbi2k: Akkor megnyugodtam. :)))) Eddig minden Apple-cucc láttán beindult a nyálelválasztásom, hogy nekem kell egy ilyen, de a tablet ötletnél csak vakartam a fejem zavartan. Egyébként meg évek óta pletyka, miért pont most dobnák piacra?
esőjáró 2009.08.26 10:49:15
@trixilw: Hát, izgi... :))))) A hülyének is megérne 150 rugót...
Ha egyszer valaki kibírja, hogy az új munkahelyén, az új közösségben az első adandó impulzusnál nem veszíti el a fejét, az kérem írjon nekünk. Sziasztok! Sokáig gondolkodtam, hogy ér-e annyit ez a történet, hogy beküldjem nektek, de úgy gondolom olyan ez mint Párizs, megér…..
Legalábbis az Appleinsider azt állítja, hogy a csökkenő keresletet és a gazdasági világválságot szemlélve a kaliforniai cég 100-150 dolláros árcsökkentés mellett döntött. Ennek értelmében az 1000 dolláros MacBook akár már 850 dollárért is elhozható lenne. Ez nagyjából 255…..
Annyit előre elárulok, hogy a laptop veszít. A videóból kiderül, hogy az Apple laptopja szar, mert az illesztékek rendszeresen elengednek. Legalábbis a szöveget gépelő hülyeállat azt állítja, hogy már több ismerősénél is beindult a folyamat, az informatikai Pangea darabokra…..
Felpörögtek a hazai események, én meg csak kapkodom a fejem. Pénteken kiderült, hogy rövidesen átveszi a hazai forgalmazás szerepét a HDSystől az Apcom, de hogy most egy tök új cégről beszélünk, vagy egy sima átnevezésről, az nem világos.Bejelentették azt is, hogy az Apcom nem…..
esőjáró 2009.04.26 18:54:38
Appleblog Hétfői Apple-csaj: Anna 2009.03.09 07:15:00
Brékó, brékó, brékó, óriási áttörés emberek: hétfői sorozatunk történetében először magyar csaj látható a képen. Méghozzá maga Zsiros Anna. Akinek esetleg nem ugrana be egyből, hogy kiről van szó, annyit mondok:  Keno. Igen, ő az a lány, aki hosszú időn…..
esőjáró 2009.03.14 08:55:38
Appleblog Tésztát gyúrok 2009.02.08 11:12:00
Bár engem is meglepett, pár éve rájöttem, hogy szeretek főzni. A dolog a gyerekkorral lehet kapcsolatban, világ életemben odavoltam a finom ételekért, anyám mindig jól főzött, amikor azonban egyetemre, albérletbe kerültem, és csóró diákként az étterem sem merült fel, hirtelen…..
A Yankee Group legutóbbi felmérése szerint az Apple egyre gyorsabban terjed a vállalati környezetben is. A kutatás során 750 rendszergazdát és vezetőt kérdeztek meg, a válaszokból az derült ki, hogy a vállalatok közel 80 százalékánál található Mac valamelyik (legalább egy)…..
Appleblog Steve Jobs mégsem beteg 2008.06.16 19:37:00
A WWDC Keynote után sokan firtatták Steve Jobs egészségi állapotát. Nem csoda, hiszen a vezéren lötyögött a híresen igénytelen farmer-póló páros. Érthető az aggodalom, hiszen az Apple egyértelműen nem az a cég, ami ugyanúgy működne az igazgató irányítása nélkül. Mivel…..
Appleblog Lesz magyar iPhone 2008.04.28 11:45:00
A hír annyira igaz, hogy rögtön több verzió is létezik belőle, ami persze ront valamennyit a hitelességen. De mivel mindegyik infó Apple-közeli embertől származik, inkább arról van szó, hogy még a hazai központban sem tudják pontosan, melyik forgatókönyv valósul meg. Csak abban…..