Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.gereblye

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Simonka György fideszes országgyűlési képviselő földjén dolgoztatják a közmunkásokat embertelen körülmények között - állítják a helyiek. A pusztaottlakai önkormányzat nem ad ki információt, Simonka pedig - aki Pusztaottlaka polgármestere is egyben - nem cáfolja egyelőre,…..
.gereblye 2012.05.17 22:21:15
@wagem: gyönyörű lesz, amikor a jobbik 2 év múlva ellenetek fordítja a saját törvényeiteket, amelyekkel most diktatúrát építtek.

a jobbiknak egy új törvényt sem kell hoznia ahhoz, hogy anyáddal együtt kapálj te is a privatizált földeken szotyiért 2 év múlva a többi szektataggal együtt, vagy a börtönben rohadjatok meg. nem szeretem a jobbikot, de ezért az élményért kapnak tőlem egy x-et.

:D
.gereblye 2012.05.17 22:27:16
@Putyilov gyári melós: pontosan. elölről kell mindent kezdeni, de ahhoz kell egy totális mélypont, egy reset, ez lehetne az, amikor egy ilyen banda kitakarít mindenkit, a végén magát is. bilincsben akarom látni a szektavezért és a többi bűnözőt.
A március 15-i tüntetéseket a kormány úgy próbálta megakadályozni, hogy Budapest összes tüntetésre alkalmas terét lefoglalta. A felháborodás után február 17-én a KIM, a Főváros és az Egymillión a magyar sajtószabadságért civil mozgalom megállapodtak, hogy mégis megkaphatja…..
Checkpoint Charlie Csernobil van! 2010.10.06 11:35:00
A hypo 12-es PH-értékkel rendelkezik, a zaggyal elöntött falvak mintái szerint a trutymónak 13-as PH-ja van. A 13-as PH nem éget, nem mar, hanem folyósít. Belerakod az ujjadat és az lecsöpög a kezedről. A kifolyt anyag emellett radioaktív is. Az EU-s határértékeket ugyan nem lépi…..
.gereblye 2010.10.07 09:19:44
@flimo13: ezek szerint vannak olyanok is, akik nem. :)

a másik amitől leestem a székről, amikor a tudósításokat néztem, hogy állítólag a károsultak közösen fogadtak ügyvédet, aki "várhatóan péntekre megérkezik".
???
WTF???
gyalog jön az ügyvédúr varsóból? vagy hogy? honnan? miért? ilyet mondana nekem egy ügyvéd, köszönés nélkül tenném le a telefont, aztán felírnám a számát egy cetlire, és elégetném. mit képzel ez magáról? nem is értem. mire nem ér rá ez az idióta?

no meg a "kárfelmérő" szakemberek. azokra is napokat kell várni, mert biztos azok is gyalog jönnek debrecenből. könyörgöm, a hajukat kötném a vonóhorgomra, hogy segítsek nekik eljutni az elvárható 2 órán belül a helyszínre!
MIT KÉPZELNEK EZEK MAGUKRÓL?
.gereblye 2010.10.07 09:43:39
@flimo13: "felkészületlenül", persze. nem az ügyféllel való beszélgetés a "felkészülés" első és legfontosabb része? ha nem, akkor mit készül fel 2-3 napig a tekintetes ügyvédúr? mire készül föl? hogyan? öncélúan ne magyarázd már meg.

a kárfelmérők meg felülést, fekvőtámaszt nyomnak otthon 1-2-3 napig, hogy "felkészüljenek"? azok mire készülnek fel? mi az anyjukra várnak?

a népítéletről: gondolom, szerinted lehetséges, hogy NEM a tározóból származik a vörös trutyi, mivel ezt "hivatalos vizsgálat" még nem igazolta.

no, szerintem meg nem lehetséges, és innentől kezdve leszarnám (mint tulaj), hogy az CÉGEN BELÜL milyen ok vezetett a gátszakadásra. derítsék ki, ő dolguk, ő bajuk. fizessenek, aztán beszélgessenek a saját biztosítójukkal, vevőjükkel.

nehogy már a tulajoknak kelljen a biztosító után rohangálniuk! álljon már meg pofátlan menet!
.gereblye 2010.10.07 10:57:54
@flimo13: "Gondolom az ügyvédet nem azért hívják, hogy együttérzően bólogasson, hanem hogy tájékoztassa őket a lehetőségekről, mit várhatnak egy pertől, stb."

igen, én is ilyesmire gondoltam. ezért írtam, amit írtam. nem kell válaszolni, ha nem tudsz, nem várom el.

"nem csak cégen belüli ok lehetett, és ne feledjük a két hetes hatósági vizsgálatot sem, ha megkapod a műszakit egy rossz kocsira, akkor bizony a hatóság is felelős, ha baleseted lesz vele. "

ja jó, akkor várjanak csak 10-12 évet a tulajdonosok, amíg a "független" "bíróság" megállapítja, hogy a cég és hatóság közül melyik a felelősebb.
(egyébként komoly összegbe mernék fogadni, hogy a "független" magyar "bíróság" meg fogja állapítani, hogy senki nem hibás és nem is történt semmi, mert arra sincs bizonyíték, hogy ez az egész megtörtént. mindezt LEGALÁBB 10 év alatt.)

szerintem meg én tulajként azonnal a céget jelenteném fel, mivel az én kertemben/házamban/bőröm alatt az ő trutyija van, aztán ő meg tisztázza majd ezt a dolgot a többiekkel, ha akarja. ennyi a lényeg. tulajként nem érdekelne, hogy az ő szara hogy került oda hozzám, ott van és kész. ő az első számú felelős, nem nekem kell kiderítenem, hogy cégen belül mi történt. és nem nekem kell saját biztosítóval egyeztetnem. ehhez képest vérlázító, ami folyik.
Több "botrányhőst" és "fenegyereket" elpicsáztak vasárnap, de a szívünknek legkedvesebb az volt, ahogy Meggyes "pajszer" Tomival felmosták (64%-36%) az esztergomi városházát. Ráadásul egy nő ... akire nem vár egy kellemes légkör az önkormányzatban,…..
Illés Zoltán az MTI tudósítójának azt mondta: ilyen katasztrófa még sehol a világon nem történt. Néhány éve Korzikán egy alumíniumgyárból ömlött a tengerbe vörösiszap, de lakott területre még soha, sehol. Egészen tegnap kora délutánig, mikor a zagytározó gátszakadása…..
8ker Trükk 2010.04.28 17:07:00
Újabb trükköt láttam, amit megosztok veletek: a járdára parkolás büntetésének kijátszása. Nem is igényel nagyon sok gondolkodást, de hasznosnak látszik: egy kerékbilincses papírt megtartunk, és a szabálytalan parkoláskor elegánsan becsíptetjük az ajtó felső…..
Ennek a Párizsi utcai lakásnak először csak a meglehetősen szokatlan színezésű konyhabútorára figyeltem fel, de ennél sokkal nagyobb furcsaság is van benne. Az alaprajzát nézve azt hittem egy pillanatig, nincs bejárata, aztán rájöttem, hogy a konyhapadlón van. Illetve oda fut be…..
.gereblye 2010.02.02 09:03:38
@very nice:
"Ha nem akarsz igénybe venni ingatlanost nem veszel és kész."

na ez a hazugság, tudod, vevőként "igénybe kell venni" az ingatlanost, ha nem akarod, akkor is. legalábbis az ingatlanos ebben reménykedik.
persze ki lehet iktatni az ilyen csalót az adásvételből, de engem már az is felháborít, hogy bepróbálkoznak.

a vevővel lenne beszédem, de ő ott sürög-forog, mint a piaci légy, nyomja a röhejes szar dumáját, mert Ő tette fel az ingyenes hirdetést. aztán néznek nagyot, amikor alku után levonom az ingatlanos lopott pénzét az összegből, mondván, én ezért a szolgáltatásért elvből nem fizetek majd' egy milliót. :)

"- dehát aztat az eladó fizeti." :)
persze. őt meg én.

nem az a bajom, hogy van, aki fizet ezért a nulla "szolgáltatásért", hanem az, AMENNYIT.

20 milliós lakás esetén 4-600.000 ft-os órabér, ez az, ami már nem szolgáltatás-kategória, ezt neveztem csalásnak, zsarolásnak. talán még te is megértetted ezt, világosabban nem tudok fogalmazni.
.gereblye 2010.02.02 10:58:13
@.gereblye: akarom mondani, "az eladóval lenne beszédem..."

de mindegy.
Érvénytelen szavazat 2010 - Vote blank 2010 Áprilisban ismét országgyűlési választásokat tartanak magyarországon.    Szerintünk, ha elmész és akármelyik pártra szavazol, azzal áldásod adod a jelenlegi politikai elitre és az elmúlt 20 évre. nem mész el…..
Nem, nem lesznek olcsó poénok, nem lesz kárörvendő vigyorgás. Azért nem, mert a dolog hihetetlenül unalmas és érdektelen. Kedves SZDSZ-es felebarátaim, van viszont egy javaslatom számotokra, amit igazán meg kellene fontolnotok! Az SZDSZ a teljes felbomlás állapota előtt - közben -…..
A Zugügyvéd szerint sokan nem is gondolják milyen veszélyek leselkednek rájuk, ha egy szövetkezeti lakásban laknak egy nagyobb lakásszövetkezetben. A Zugügyvédet konkrétan megkergették egyszer egy lakás szövetkezi közgyűlésen, annyira elfajult a tagok vitája.Tisztelt…..
.gereblye 2009.01.31 04:46:10
A miskolci rendőrkapitány tartott egy sajtótájékoztatót péntek délelőtt. Este 22:30-kor pedig már nem rendőrkapitány. Mi is történt? Ezzel kezdte Pásztor Albert: "Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a közterületi rablások - ami ilyen erőszakos jellegű rablások -…..
BUKSZ Ez már majdnem kommunizmus 2009.01.27 10:42:00
"A tőke tulajdonosai úgy befolyásolják a munkásosztály igényeit, hogy az drága hiteleken vásároljon lakást, házat és technológiai eszközöket; amíg a vissza nem fizetett hitelek a bankok csődjéhez és ezen keresztül államosításukhoz vezetnek, és így az állam a…..
Hülyegyerekből minden napra jut legalább egy az utakon is, Tamás a buszról nézte végig, ahogy egy ilyen díszpinty fellökött egy idős hölgyet, majd mint aki jól végezte dolgát, távozott. Volna, ha a busz nem érte volna be a pirosnál, hogy nagy egyetértésben neveljék meg a kis…..
Most csak az kezdjen olvasni, aki nagyon ráér, mert nem egy pár soros levélkével álltok szemben ma délután, egy heti hideg élelem előkészítése javasolt. Nagyzee egy múltkori posztból merített ihletet és írta meg egy ezredfurduló környékén megejtett műszaki vizsgájának…..
Tóta W. Árpád írt egy karácsonyi bejegyzést egy éve, amelyben felhívta a figyelmünket az ókori Mithras-kultusz és a kereszténység közötti számtalan megdöbbentő hasonlóságra. Ha jól értem, a bejegyzés gondolatmenete kb. az volt, hogy 1. A Mithrasz-kultusz egy mese, ahogy azt…..
.gereblye 2008.12.24 14:21:53
Mint az előző bejegyzésben megírtam, a BÁH hiánypótlásra szólította fel kedvesemet a tartózkodási engedély megadásához az alábbiak szerint:„Szíveskedjen csatolni önkormányzati igazolást az Ön által szálláshelyként megjelölt ingatlan közterületi megnevezésével…..
Újabb médiahekk-gyanús remekmű! Anettka és Uhrin Benedek után a magyar trashrajongók újabb bálványát van szerencsém bemutatni, kihez fogható mestere az abszurd humornak kevés akad: Molnár F. Árpádot, a Hírháttér Média főszerkesztőjét. Két műfajban is bemutatkozik blogunk…..
.gereblye 2008.09.22 12:23:02
Először is, nem akarok vészmadár lenni, de nem leszek meglepve, ha az újfaja, útlezárás és forgalomelterelés nélkül megrendezett biciklis felvonulásnak halálos áldozatai is lesznek. Nem kívánok senkinek sem ilyet, természetesen. De ha ránézünk a 2007-es baleseti statisztikákra,…..
.gereblye 2008.09.22 10:45:05
szerintem azért ez a dugófesztivál valahol egy önszabályozó folyamat IS, aminek most egy nagyon nehéz szakaszát éljük, de magától is képes megoldódni.

egyszerűen nem jött el még az idő, amikor megéri kiszállni a kocsiból, még tűréshatáron belül van az átlagos napi araszolgatás mennyisége.

ha majd gyalog is gyorsabb lesz közlekedni, mint autóval, akkor talán majd a rokkantkártyás holdjárós seggek is kiszállnak a szarukból, addig nem.

nem tudom, normális helyeken ez a folyamat talán így megy, itt nem fogok meglepődni, ha nem veszi észre senki, hogy belvárosban autózni, berregő autóban egy helyben ülni ordenáré bunkó luxus.
igaz, megvárni sem fogom. ;)

luxus és kész, nem jár alanyi jogon, amikor állást/lakást/gyereket vállalsz, egyszerűen számításba kell venned, hogy nem jár hozzá a helikopter-leszálló, vagy a köz utcáján 2x5 méter, ahol a lomodat hagyod.
vedd meg, fizess, hogy használod, vagy gyalogolj, bringázz, békávézz.

ahogy a pusztába kiköltözve fölöslegesen várod, hogy automata gémeskút húzza a vizet a szürkemarháidnak, Budapesten is fölöslegesen várod el, hogy a másfél tonnás szarodnak alanyi jogon utat/parkolót biztosítson az itt élő pógár.

az Andrássy mellett lakom, hát csodálatos érzés volt ma reggel kijönni az utcára, komolyan mondom. állandósítanám ezt az állapotot, vagy inkább azzal kezdeném, hogy a körütakat és az Andrássyt kétsávossá tenném.
aztán ülhetne szépen egész nap a kocsijában a sok fontos sietős "tisztalevegőjű-falurú" ingázós.
A magyar nyelv ápolása, a magyar kultúra terjesztése támogatandó dolog. Ugyanakkor nem vagyok meggyőződve róla, hogy nemzetközi terepen éppen az útlevél a legalkalmasabb eszköz e nemes célokhoz. Ebben egyébként nem egyezik a véleményem a magyar hatóságokkal, akik a…..
A tegnapi napon a TILOS Rádió 7térítő című műsorának házigazdái - magán személyként - élő rádióadásban kezdték el az első hazai ELLEN-ELLEN tüntetés szervezését.A demonstráció célja, a szabad véleménynyilvánítás erőszakos elfojtására tett kísérletek elleni…..
Az LG Black Label sorozatának harmadik telefonja a Secret, vagyis az LG KF750. A Chocolate és a Shine után ettől is sokat várnak a cégnél. A mobilról néhány adat: nagyon vékony, alig 12 mm vastag, a hírek szerint ez a legvékonyabb 5 megapixeles kamerával kapható telefon.…..
A jelenlegi nemzetközi drogszabályozásnak, más néven drogháborúnak egyedüli célja a feketepiac fenntartása a fogyasztók kriminalizálásán keresztül (bónusz ingyen munkaerő a börtönökben, Amerikában pl. 1,1 millió ember). Börtönben a helyük, mondják ilyenkor a bekiabálós…..