Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FastFood Spy

35 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig robbant be úgy igazán az emberek tudatába a húsmentes, de hús ízű hamburgerpogácsa, máris új hús helyettesítőt kínál az Impossible Foods. A cég új terméke az Impossibble Pork nevet kapta, mely elég direkt utalás arra is, hogy mit akarnak vele helyettesíteni: a disznóhúst. Az Index is…..
Az ünnepeken túllendűlve tegnap nem volt kedvünk főzni, így ellátogattunk a Don Pepe megújult budaörsi éttermébe. Jártam már pár Don Pepe étteremben, szerintem stílusilag azok is rendben vannak, például a Menyecske utcában található is nagyon tetszetős. A budaörsi étterem pedig megadja azt az igazi…..
Újra meglátogattuk egyik kedvenc helyünket, a Don Pepe-t. Most sem csalódtunk! A novemberi kínálatból számomra a mézes-mustáros giga hambi volt szimpatikus. Hozzá kell tennem, éhesen mentem be a székesfehérvári éttermükbe kb 13:30 körül. Most 21:09 van, még mindig teli vagyok, szóval igencsak…..
A napokban jelent meg egy cikk az indexen, melyben a Sun City Grill Bár egyik „különlegességéről” írtak. A bár közösségi oldalára november 4-én került fel egy poszt egy RÁNTOTT HÚSOS-ANANÁSZOS pizzáról. Az emberek olyannyira szokatlannak vélték a kreálmányt, hogy jópáran nem tudták komment nélkül…..
FastFood Spy 2019.11.09 14:16:11
@lutria: Szerintünk is inkább csak szokatlan. Azért valljuk be, nem nagyon volt még ilyen pizza a köztudatban. :)
Igen, tudom, Magyarországon Halottak napja van MAJDNEM ebben az időpontban. Mivel egyre több családnál látom, hogy készülődnek a Halloweenra, egyre népszerűbb hazánkban is, ezért gondoltam, hogy megosztok veletek néhány ehhez kötődő ötletet, amik szerintem roppant frappánsak lehetnek egy-egy…..
Szerkesztőségi csapatunk egyik tagja feldobta az ötletet, hogy mi lenne, ha nem csak gyors kajákat kóstolnánk meg, vagy csak gyors kajákról írnánk. Így arra a döntésre jutottunk, hogy ebben a hónapban a Don Pepe megújult szezonális kínálatát vesszük szem és száj ügyre. Chicken Parmigiana alla…..
December hónapban sajnos csak a két ünnep között volt időnk meglátogatni a Don Pepe-t az egyetemi kötelezettségek miatt. :( A havi kínálatot elnézve nem tudtam dönteni, melyik ételt nézzem meg közelebbről, így a pincér ajánlatára hagyatkozva, a Bakonyi Burger mellett döntöttem. Szerintem ez egy…..
Gondoltál már arra, hogy valami igazán speciális ajándékot adj szakács ismerősödnek? Vagy esetleg elgondolkoztál azon, mi lenne, ha a gasztromániás haverod nem egy szimpla fakanál készletet kapna? Ha igen, jó helyen vagy, összegyűjöttünk neked pár dolgot ami kimondottan a gasztronómiához kötődik és…..
Novemberben a gasztrovilágra általánosan jellemző, hogy a megszokottnál több sütőtökös, libahúsos étel kerül a kínálatba. Idén a Don Pepe egy kicsit kitűnik a sorból, ugyanis nem libával kínálja vendégeit, hanem kacsával. Ebben a cikkben a KACSÁS Matyi burgerről olvashattok: Nos, hol is…..
Sok mindent gyűjtöttünk már össze, ezúttal egy egészséges reggelit hoztunk nektek, amit elképesztően egyszerű elkészíteni. Ebben az időszakban rengeteg tök fogy a világban, természetesen ebből sem maradhat ki!                                            (forrás:…..
Szerkesztőségünk szemügyre vette a novemberi Don Pepe kínálatot, és azt kell mondjuk, lehet hogy mindent megkóstolunk ebben a hónapban. Számunkra a két legvonzóbb étel:A Salmon King a Don Pepe egy újabb kézműves,kemencés szendvicse, mely most egy prémium hússal, füstölt lazaccal kínálkozik. Alig…..
Úgy véljük mára már elért addig a pizzák világa, hogy szinte kifogyhatatlan feltét kombinációk közül tudunk válogatni. Sok pizzázó ezért úgy próbál kitűnni a tömegből, hogy nem új feltéteket talál ki, hanem a tésztán próbál változtatni, pl. Töltött tészta, sajtos tészta stb...Viszont, mi most olyan…..
FastFood Spy 2017.10.25 19:55:23
@GGy: Valóban hasonlít a lángosra, de amit mi ismerünk lángos recept, annál a tésztához szükséges még tojás, tejföl és tej. Igaz, akár a cikkben írt alapanyagokból is lehetne készíteni lángost, csak szerintünk az nem lenne az igazi. :)
FastFood Spy 2017.10.25 20:00:49
@meatclone: Ha frissen eszed, akkor ráolvad magától.
Ebben a videóban pl. beteszik egy kicsit sütni is (3:02-nél) : www.youtube.com/watch?v=l42TYjmWq9k
Mivel ma van a kávé világnapja, ezért arra gondoltunk, elhozzuk nektek a kedvenc desszertünket, ami ehhez fűzhető. Fogadjátok szeretettel:  Kávés Tiramisu   HOZZÁVALÓK 25 dkg mascarpone 3 db tojás 3 dkg porcukor 34-36 db babapiskóta 2 dl kávé (vagy tejeskávé) rum vagy…..
FastFoodSpy I-S-T-E-N-I!! 2017.09.25 09:34:52
A ciabatta szendvics sorozat úgy néz ki, nem áll le. Ugyanis, a Don Pepe, egy újabb szendvicset tett az étlapra. Már maga a promó képek is ösztönzik az embert, hogy igen, ezt mindenképp ki kell próbálni. Így is tettünk... Hogyan is tudnánk összefoglalni az ételt? A képek magukért…..
FastFood Spy 2017.09.26 23:19:26
@Feiertag Erik: Igen-igen!! :)
Ez a pizza elüt az átlagostól, egyszerű, mégis feldobhatod vele a partikat, családi programokat. Pizzarito Csak egy "feltekert pizza"... PONTOSAN, azonban itt tortilla lapot kell használni - Persze, ha valaki bátor csinálhatja pizza tésztával is, de akkor sok sajt kell bele, mert az fogja össze a…..
Cannoli - Szicília büszkeségeFigyelem!!Nem tévesztendő össze a cannelloni-val, ugyan a szavak írott formája minimálisan hasonlítanak, de teljesen más a jelentésük. A cannelloni, az egy cső alakú tészta, míg a cannoli egy olasz édesség. Ebben a cikkben, mi a cannoli egy mini verziójával fogunk…..
Biztosan sokan hallottak már Gödöllőről. Számtalan turista érkezik ebbe a szép "kisvárosba", csak azért, hogy megnézzék a város nevezetességét, a gödöllői Grassalkovich-kastélyt, ahol Erzsébet királyné - Sokan Sissi néven ismerik. - is szívesen tartózkodott. A túra végén, éhesen és kissé fáradtan…..
Hihetetlen dolog történt!!    Don Pepe országban háború tört ki a Ciabatta régióban, az Ízlelőbimbó területekért. Egyelőre két csoport ismert, akik  támadásokat indítanak egymás ellen: Bufallo Pork-ok és a Primavera Caprese-ek. A továbbiakban egy, a frontvonalról érkező tudósítást olvashattok a…..
Mindenki ismeri a spagetti tészta formáját  - Olyan, mint egy vastag cérna - és biztosan sokan szeretik magát a spagettit; Bolognai, Milánói... ez részletkérdés. Az emberek nagy része szereti a fagylaltot is, ezért az olaszok, mint nagy tészta kedvelők megalkották ezt a csodát: Szóval a spagetti…..
FastFood Spy 2017.07.05 10:28:32
@KisIst: Kedves KisIst,
Jó látni, hogy nosztalgikus hangulatba tudta hozni ez a cikk. Az ön által írt kombó ( spagetti fagyi + málna turmix) elég jónak tűnik, a mai napon ki is próbáljuk, mert magával a fagyival sem tudunk betelni. :-)
FastFood Spy 2017.07.05 10:39:03
@Emily Cave: Sajnáljuk, nem ez volt a célunk, hogy újdonságként mutassa be a cikk tartalmát a cím.
Remek júliusi ajánlatokkal készül vendégei kényeztetésére a Don Pepe étteremlánc!   Ahogy végignéztünk az ajánlatokon a nyál is összefutott a szánkban! Dupla bacon sajtburger pizzaPrimavera Caprese Na ezt a kettőt biztosan kipróbáljuk! Nem azok a tipikus nyári ízek, viszont…..
Mindenkinek van egy kép a  fejében, ha azt hallja ( vagy éppen olvassa), hogy szalonnasütés...    Kis társaságunk körbeüli a tüzet, majd a botra/nyársra felszúrt kenyeret a tűz fölé lógatjuk, amíg az pirul jókat beszélgetünk és kacagunk. Miután a kenyér megpirult, egy jó zsíros szalonnát…..
Hogy hogyan lehetséges ez? A válasz: APERTIVO!      Sokan nem tudják, de ha Olaszországban járnak pl. Milánóban, akár ingyen is megvacsorázhatnak (ez nekünk magyaroknak különösen jól jön :D ). Mindössze jókor kell lennünk jó helyen. Mit is jelent ez? Az Apertivo egy erre kijelölt…..
Répába töltött Cappuccino!  A répa egészséges, a cappuccino finom, ugyan együtt bizarr látvány, de kipróbálnánk, hiszen mi baj lehetne belőle?!  Új trend van születőben?  Ti mit gondoltok, megkóstolnátok?FastFood Spy..
A következő sorok megzavarhatják a nyugalmat, aki látta a tegnapi Andorra elleni VB-selejtező mérkőzést kérem ne olvassa ha gyenge idegrendszerrel rendelkezik, valamint nem bírja a viccet. Természetesen továbbra is szurkolunk hazánk válogatottjának, de sokkolt minket az eredmény. Legújabb finomság…..
  Június 13-tól már az ágyba is kérhetjük kiszemelt csirkefalatkáinkat a KFC-nél,  ugyanis elindítják a házhozszállítást, ezzel is kényelmesebbé téve vevőik életét. Nem sok mindent árultak el, csupán egy videót posztoltak ki Facebook oldalukra, amiben a következők állnak: netpincer.hu-n lesz…..