Regisztráció Blogot indítok
Adatok
occam borotvája

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közvetlen állami támogatás nélkül, több tucat színész és a szinkronszakmában dolgozó neves szakember megszólalásával készül a Magyar hangja… című egészestés dokumentumfilm. Miből fakad a magyarok szinkronimádata, miért preferálják még ma is sokan a hazai változatokat az eredeti, feliratos formátum…..
Biztosan észrevettétek, hogy mostanában nem voltak aktuális budapesti villamosos témájú bejegyzések. Ez azért van, mert új hobbit találtam magamnak: elkezdtem gyerekkorom audio kazettáit gyűjteni, nehezítésképpen bontatlan csomagolásban (már hogy a kazetták ne legyenek bontottak, bár voltaképp…..
occam borotvája 2021.07.12 19:41:48
@nyelv-ész: Mondjuk egy Teac V-900 vagy még inkább az AIWA AD-F990 hangminősége vakteszten monitorozva TDK metállal akár be is csaphatott. Na hát ennyire volt szar. Az Aiwa ma is meg van. A BASF LH-super sajnos porlott. A TDK,Agfa-nál ilyet nem tapasztaltam. Mondjuk a kazettáim 90%-a TDK volt.
"Úgy látszik, az UEFA továbbra is alkalmazza a már korábban megismert munkásőr-hajlamú nézőtéri besúgókat, akiknek nincs más dolguk, csak jelentéseket írni arról, hogy ki, mit mondott (vagy nem mondott) a nézőtéren. Mint a kommunizmusban: bizonyíték nem kell, elég a besúgó feljelentése." - írta a…..
occam borotvája 2021.07.12 15:33:58
@horrorpornó bábszínház: Ne idegeskedj pöce szájú tahó. Rád is sort kerítünk Orgoványban.
occam borotvája 2021.07.12 13:11:52
@occam borotvája: Természetesen az kötőjel és nem mínusz mi+0,6% a tótok+10,7%.
occam borotvája 2021.07.12 13:51:39
@horrorpornó bábszínház: NA KISZÓLT A LYUK A GÖDÖRBŐL.És ne cigányozz ne is zsidózz. Érted köcsög? :-))
Ki gondolná, hogy egyetem után akár hetek alatt sikerülhet gyógyszerészként elhelyezkedni Svájcban? Márpedig Anettnek sikerült, nem csoda, hogy (mint Csillának mesélte) megtalálta a számítását és nem is nagyon tervezi máshol az életét...
occam borotvája 2021.07.09 12:02:52
@Visceroid: Ne haragudj kinek utalja? Valami kormányszervnek, vagy az egyetemnek esetleg egy banknak akinek az ebből képződött nyeresége után fizetett nyereségadó fedezi a taníttatása költségeit? Kíváncsivá tettél. :-))
Európa jelentős részén extrém meleg volt és van a napokban, és valószínűleg még lesz pár hasonló hőhullámos időszak az idei nyáron. Azt, hogy mennyire meleg egy nap a kánikula idején, a különböző nyelvek különböző szóképekkel vagy mondásokkal írják le. Ezekből mutatjuk most kedvenceinket...
occam borotvája 2021.06.24 19:18:53
Ha jól megy egy fociválogatottnak, az a kormánynak vagy az ellenzéknek kedvez? Ezt a kérdést vizsgálta meg Rajnai Gergely blogbejegyzésében...
occam borotvája 2021.06.22 20:10:15
@lobaszopiatej: Most egy buzinak magyarázzam hogy az illatos punci a létező legjobb dolog a világon.
Minek?
occam borotvája 2021.06.22 20:11:30
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Meg minden Fartóró Artúró oldalán. Meg mögötte. Szorosan. Szarosan. :-)
A náci vezetés az élet minden területét igyekezett leuralni a Harmadik Birodalomban - nem volt kivétel ezalól a szexualitás sem. A népesség drasztikus csökkenése miatt komoly demográfiai problémával nézett szembe az ország. Ahogy sejthetitek, Hitler az árja "fajjal" akarta benépesíteni birodalmát,…..
occam borotvája 2021.06.18 11:35:22
@toncsi64: Reinhard Heydrich
Imádom a Libegőt. Amikor először ültem rajta nagyon féltem. A kerítés felett hirtelen nagyot emelkedik, és hát sok év távlatából bevallható, hogy leizzadtam a rémülettől. Csak a levegőben nincs hova elbújni, nem lehetett mást tenni, mint erőt véve magamon legyőzni félelmemet. Nem ugrottam ki, és…..
Noha a sokat emlegetett (a Határátkelő kezdeti időszakában voltaképpen szimbólummá emelkedett) édesség nem létszükséglet, azért egy idő után mégis csak tud hiányozni, csakúgy, mint az otthoni illatok és persze sok minden(ki) más – derül ki Boglárka írásából...
occam borotvája 2020.10.07 11:30:25
@desw: Mivel a Lidl nem a Pickel gyártatja.
A Pennys szalámit is a Pick gyártja.Keresd a un. gyártói számot.
Ez egy ovális keretben levő szám.
A gyártó HU-száma: HU 7 EK
A gyártó neve: PICK SZEGED Szalámigyár és Húsüzem zRt.
A gyártó címe: 6725 Szeged, Szabadkai út 18.
Dézi története mindent elmond arról, milyen küzdelmeket folytatnak az állatvédők, milyen ma a magyarországi állattartási kultúra, és mennyi ember kell ahhoz, hogy egy kutyán segítsünk. Dézi küzdelmes története alig egy éve, szilveszter után kezdődik, és elmondja, hogyan lesz egy elhanyagolt,…..
Egy éve startolt a Vizes VB. Sokat költöttünk a rendezésre, hálás lehetett Budapestnek a Nemzetközi Úszószövetség, hogy beugróként egy mexikói város helyett helyszínt biztosított a rendezvénynek. A záróeseményen politikusaink meghatottan mosolyoghattak a dicsérő szavakra: nem kérdés, Budapest szuper…..
occam borotvája 2018.07.23 10:35:03
@Stenonis: Bizony a fityisz még a hiánytot' is ellopja. De lesz ez még másképp ha jön egy előreugró állú degenerált Habsburg aki kiszórja a neki nem tetszőket a millenneumi emlékműből s a haza gyorsan fényre derül. :-))
occam borotvája 2018.07.23 10:37:19
@notC: S vajon hova tűnik ez a csendes többség választáskor? :-)))))
Elég jó anyák Kinek az álma? 2018.07.22 21:55:44
Egyik nap megnéztem az Én, Tonya című filmet és teljesen megdöbbentem, hogy mire képes egy anya, hogy kihajtsa a legjobb teljesítményt a gyermekéből. Röviden a filmről: Tonya Harding 4 évesen kezd el korcsolyázni és kivételes tehetségnek bizonyul. Édesanyja hitvallása, hogy a legjobb teljesítményt…..
occam borotvája 2018.07.23 10:19:59
@Girhes: Ejnye már csak összezavarod szegény hölgy izé bocsánat menstruátort.
Ö eztetet' sokkal jobban tudja. Mert ő életvezetési tanácsadó bármit is jelentsen is. :-)
A Republikon is közölte a májusi számat, amelyek nagyjából azonosak a többi intézetével. Vezet a Fidesz, jön fel az az MSZP és az ellenzék egésze országosan megverné a Fideszt...
occam borotvája 2017.05.31 22:44:44
@morpho: A költségvetés max 4-5%-a.
Számolatalanul mi, okoska.
Nem lehet hogy személyesen a nagy Drazsé vagy?:-))
Botka László, Szeged polgármestere felkészült arra, hogy Orbán Viktor szokásához híven megnyitó beszédében kissé átírja a történelmet, amikor felavatja a helyi lézerközpont (ELI) épületét. A keddi megnyitó előtt egy nappal ugyanis sajtótájékoztatón elevenítette fel az uniós projekt 10 éves…..
occam borotvája 2017.05.25 03:21:19
@ember100: Akkor te még nem éltél amikor a szadesz regnált.Ők alkalmazták előszeretettel ezt az
eufémizmust.
Ezt ő maga terjeszti "közéleti szereplőkkel" folytatott beszélgetéseiben. Legalábbis ezt állítja a Hetek egy hosszabb cikk egy eldugott mondatában. Meg azt is, hogy a Fideszben tartanak a dologtól...
occam borotvája 2017.03.20 22:28:46
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: S hát te is itt vagy te kurvaanyázó fasszopó köcsög.