Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FelekGyurcsanytolTeNem?

1 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Ítéletnap 2008.07.18 08:00:00
Másfél év üzemidőnek megvannak a tanulságai. Nem a saját szövegeimnek: az csak a kanóc, amiből aztán úgynevezett vita lehet. Lehetne. Azokat a cikkeket a kommentekben kiértékelhették a tisztelt hölgyeim és uraim. Most visszakommentelek, mert én meg elolvastam, amit írtak. Kurva…..
A klónprojekt neve így szól: "Megváltó kistestvér!" És ezzel az ember betölti isteni szerepkörét. Saját porhüvelyünkből vétetett megváltót küld, hogy legyen őssejt, meg szerv utánpótlás, ha valami gixer miatt kérdésessé válna a létezés. A projekt értelmében a…..
FelekGyurcsanytolTeNem? 2008.05.21 13:21:54
ITT olvasható egy nagyszerű publicisztika arról, hogy mi mindent sorolnak fel magyar tudósok szakmai életrajzukban. Itt van például Dr. Galbács Gábor életrajza.Ebből azt olvashatjuk ki, hogy 1997-2001-ig a National Geographic Society tagja volt. Ez hétköznapi nyelven annyit tesz, hogy 4…..
Lakást keresünk, ezért rendszeresen találkozunk ingatlanosokkal (vagy ahogy magukat nevezik: ingatlanreferens). Nem jó szántunkból találkozunk e foglalkozás képviselőivel, hanem azért, mert a vásárlás menetébe mintegy kötelező láncszemként ők is igyekeznek bekapcsolódni.…..
FelekGyurcsanytolTeNem? 2008.05.21 09:28:57
Itt a vasszigor a szabálysértések tekintetében. Ketyeg a nagy visszaszámláló, és hamarosan tisztességesen megemelkedett büntetési tételekkel nézhetnek szembe a szabálysértő autósok. Jelentős újítás a szabályozásban, hogy az autó tulajdonosa felel az azzal elkövetett…..
Csak maga a jelenség, a Félelem, de nem is írok többet. Azt hiszem nem is fogom merni folytatni. A Rettegésen nem sokat javít ha kiírod magadból...
Hóbelevanc Áfafelező 2008.04.28 10:15:00
Zaciországban újabb ötlet merült fel annak érdekében, hogy az emberek továbbra is jól érezzék magukat, és ne vegyék észre, hogy kizárólag ők maguk lennének képesek országukat kiemelni a nincstelenség kátyújából. Ez az ötlet nem más, mint megfelezni az élelmiszerek…..
FelekGyurcsanytolTeNem? 2008.04.28 15:51:11
Mester!

Kezdesz végleg belezavarodni, én úgy látom.

%Nem írtam olyat, hogy nincs hatása. Van, csak éppen a rossz helyen. Az emberek nem fizetnek kevesebbet, ugyanakkor az állam bevételei erről a területről csökkennek.

Azt írtad, csak nem úgy értetted :). Ha az állam bevételei erről a területről csökkennek akkor csak valaki kevesebbet fizet, nem? De kik? Az állatok? Ja, persze, a kiskereskedők nem emberek. Ne irigykedj rájuk, különösen, ha Te is vállalkozó vagy, mint írod. Ha nem egy nap alatt érvényesítik, majd érvényesítik lassan, vagy kicsit, de ha nem az sem nagy baj. Akkor is jobban pörög a gazdaság. Mégpedig egy olyan része amely stratégiai, nem káros, életminőségjavító. Ez miért baj?

%Mivel a kiadásit nem hajlandó csökkenteni, az innen kieső pénzt máshonnan kell beszednie. Magyarul tehát az egyik oldalon nem fizetek kevesebbet, a másikon viszont fizetek többet, csak hogy az államnak ugyanannyi jusson.

Nem értem. Ez valahol le van írva, hogy nem hajlandó csökkenteni? Vagy Te feltételezed? De akkor miért nem azt írod, hogy ez egy alapvetően jó intézkedés, mert a kormányt
érvelésre készteti, hogy hol emeljen adót, és az miért lesz jó. És ha nem sikerül nekik, akkor marad a bevételkiesés, vagyis a Te általad is áhított cél.

%Nincs aki nálam jobban támogatná az adócsökkentést. A többi kisvállalkozóval együtt engem is megfojtanak ezzel az adóterheléssel. De nem mindegy, hogy milyen adót csökkentenek. Ennek speciel semmi értelmét nem látom.

Csak az a fránya Vonal ne lenne. Mert én is mindent támogatok, akárki mondja, csak azért figyelő 6. érzékem álmomban is megsúgja milyen vonalas Szél fúj a Pártház felől, és akkor már meg is van, hogy mit gondolok.
Ez a Vonal.


Természetesen meg lehet próbálni a csökkentést, biztos hoz majd 2-3%t az MSZP-nek, de ha netán elfogadnák, nézd majd meg rá 1-2 hónappal az élelmiszerárakat, aztán mond, hogy érdemes volt. Hidd el, hogy nem lesz érdemi változás.