Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Devid

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit érhetsz el vele?SúlycsökkenéstAnyagcsere-változástElkerülheted a leadott súly visszaszedésétA diéta lényegeA diétával - amelyet egyesek szerint a Max Planck Intézetben dolgoztak ki - olyan anyagcsere-változás játszódik le a szervezetedben, amelynek eredményeként 3 évig nem…..
 Mit érhetsz el ezzel a diétával?Bőröd feszesedésétSúlycsökkenéstSzervezeted tehermentesítésétVitalitásod növekedését1. napReggeli: 1 nagyobb szelet dinnye2 db puffasztott búzaszelet Tízórai:1 kisebb szelet dinnye1 db puffasztott búzaszelet Ebéd: 1 nagyobb szelet dinnye2…..
  Egy hetes mintaétrend - Zsírégető, anyagcsere fokozó diéta1. NAP Reggeli: 1 dl spenótlé, 1 dl szénsavmentes víz, 1 szelet Graham-kenyér, 1 db tojásTízórai: 10 dkg szilva Ebéd: spenótfőzelékHozzávalók:spenót olívaolaj liszt fokhagyma tej bors sóMosd meg a spenótot,…..
Lefogyunk 5 nap alatt 3 kiló 2008.05.01 07:30:00
 Az ötnapos fogyókúra alatt napi 1000 kalóriát fogyhatunk. nagyon fontos, hogy naponta reggelizzünk és napközben igyunk legalább 2-3 liter ásványvizet! Ebédre és vacsorára pedig leveseket fogyasszunk. ReggeliTúrós szendvics1 szelet (4 dkg) sötét rozskenyeret kenj meg 1 dkg…..
Lefogyunk 5 nap alatt 5 kiló 2008.04.30 20:22:00
  Hogyan fogyjunk zöldségek segítségével? Mire jó még?Súlycsökkenés Anyagcsere-változás  Mit kell tenni?Az ételek sorrendjét szigorúan be kell tartanod. Alkohol fogyasztása tilos! Kávét csak cukor és tej nélkül ihatsz. Étrend1. napReggeli2 dl ásványvíz,…..
Az alábbiakban egy olyan fogyókúraprogramot mutatunk be, melynek segítségével 8-10 kilogrammot fogyhatsz 13 nap alatt. A kúra garantáltan sikeres, de igen kemény. A diéta lényege abban áll, hogy megváltoztatja az anyagcsere-folyamatokat, aminek az az eredménye, hogy a 13. nap…..