Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tisza Cipőgyár

20 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2 tipusa:- dinamikus- statikus..
a hullamok kovetkeznek sorba, kulonbozo hullamok kulonbozo hatasuak...
Bizalom = ►..
Az emberi elme mint egy tiszta elme, körülette a tarsadolomban létrejönnek a virusok. Ezen virusok többször meghatározzák a működését egy embernek, annak fügvényében minek a hordozói.Akit megérint egy virus a viselkedése megváltozik arra az időre...
a vezérpogram az ember-élet mérvadó cselekvési szükkeresztmetszete...
az erő felébredt. illat egyre erősedött, az idő egyre gyorsult. az erő viszont késlekedik..
pánikvédelem egy átlagon felüli rétege: gáz vagyok, de vannak jó tulajdonságaim..
krizis stilusban változások vannak. alapok deritik fenyt rajuk.  megkulonboztetjuk mag-krizist illetve változás centrikus kriziseket. magkrizis maga a rendszerpánik ugyan is a rendszer stabilitását változtatja meg...
kezdetekben volt erő, és az erőt rétegek vettek körűl, hogy megvédjék a nyugalmát, amig el nem jönn az idő. rétegek, bonyolult szerkezetű rétegek, idő során tökéletesitették .....
egyre bonyolultabb szerkezetuek a felso retegek, es azok figylese. sokk ido a rendszer egysegidejenek fentartasa es iranyitasa, a cel a belso ero megvedese amig el nem jonn az ido. az ero aki alszik, nem almodik, a nyugalmat olykor megerinti egy fenysugar aki melegsegevel szep almokra hivja. az ero…..
NAgyon hasznos kérdés az emberi térképezők részére: mi volt előbb az egyén vagy a társodalom? hisz nem létezik társodalom egyének nélkül, de egyén nem fejlődhetet ki társodalom nélkül. ..
Kezdetekben volt ember-ember kommunikációs...
Nyolc hónapot kellett rá várnom, de amikor megérkezett, teljes erővel zúdult rám. Éppen egy dél-kordofáni nomád táborban beszélgettem a hawazma törzs asszonyaival, amikor először megtapasztaltam a habubot.Noha koradélután óta sötét fellegek gyülekeztek a Nuba-hegyek fölött,…..
Tisza Cipőgyár 2009.06.08 20:24:58
Mivel arról még mindig nem tudok írni, hogy mi történik a Nemzetközi Bünterőbíróság háza táján (bár sejteni lehet), megírom azt végre, hogy mi történik a Núbiai-sivatagban, ha az ember kilátogat egy hétvégére.Először is, érdemes jó zenéket, és pláne, jó embereket…..
Tisza Cipőgyár 2009.02.19 20:13:42
Kartúm két meglepetéssel várt vissza Ugandából. Az első az volt, hogy a repülőtér menti, Africa Road nevű főúton hatalmas Omar el-Besír poszterek díszelegtek, hasonló felirattal: ő a mi büszkeségünk, akiért örömmel vállaljuk a mártírságot.A másik meglepetés akkor ért,…..
Tisza Cipőgyár Siker 2008.12.17 14:34:00
Örömünkre szolgál közölni, hogy a Tisza Cipőgyár teljesítette a Magyar Honvédséggel kötött szerződésben foglaltakat, és leszállította a 3 éves keretszerződés utolsó lehívását! A Tisza Cipőgyár büszke, hogy a Magyar Katonák, a világ bármely pontján is szolgálnak,…..
Tisza Cipőgyár tiszacipogyar.hu 2008.12.17 14:30:00
bejegyeztük a tiszacipogyar.hu-t hamarosan új tartalommal és webaruházzal bővül, valamint blogunk is a tartomány szerves részévé válik...
A Tisza Cipőgyárat - mint manapság mindenkit Magyarországon - elkapta a keleti piaci láz. Gyárunk már tavaly elkezdte a lehetőségek feltérképezését. Természetesen nem csak Oroszország jött szóban, hanem Ukrajna, Fehéroroszország, Kazahsztán és Szerbia is. Gyárunk kiváló…..
Kezdetben még nem gyanakodtam semmire, amikor hirtelen megszakadt a zene, mert elég gyakran adódik áramszünet. Aztán feltűnt, hogy három, uniformisos rendőr kering a tetőteraszon a DJ pult és a lépcsőlejárat között, miközben a tömeg szudáni része a kijárat felé igyekszik, a…..
Tisza Cipőgyár 2008.11.19 22:40:01
Itt a csütörtök a péntek. A lámpák egyébként aligha égnek. Viszont az árnyékok olyan hosszúak, mint egy igazi, nyári koraeste.November van, egész hűvösek a reggelek. Fázom a hidegvizes zuhany alatt.A nap pedig még mindig olyan hihetetlenül vakítóan süt napszaktól…..
Tisza Cipőgyár 2008.11.07 10:25:30
Talán optimizmusomat mutatja, hogy rávettem az olasz barátomat, menjünk el az érdekképviselet által szervezett indiai táncestre. Ezzel két legyet szándékoztam ütni egy csapásra, mert a goai táncosok a Kartúmi Nemzeti Színházban léptek fel, így gondoltam, egyúttal kipipálhatjuk…..
nincs kedvem 3szor is leirni mindent(mert ez a blog.hu egyfolytaban time outol) a tisza cipőgyár történetéről, igy olvassátok el a tiszacipo.hu -n...