Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalep

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Földöninnen Nem visszaváltható 2010.01.21 16:59:00
A Coca-Cola plakátjain valószínűleg egész életemben képes leszek megbotránkozni. Ezt a jelenlegit is nevetve néztem. Hihetetlen, hogy így. "Minden nap okot adunk a derűre." Vajon miért? Mivel? Hogyan? Ha van otthon kóla, akkor majd arconröhögjük egymást…..
 A csajbuli létrejöttének lehetséges indokai: A szépen alakuló, friss kapcsolatban a pasi, aki eddig gavallér volt és kiszámíthatóan viselkedett (= minden sms-re válaszolt, a félóránkénti Mit csinálsz éppen?-hívásokat birkatürelemmel fogadta), most egyszeriben nem…..
Modorosblog Az aranyos srác 2009.08.31 12:40:00
Nice guys finish last, azaz az aranyos srácok mindig utolsóként érnek célba - hallhattuk A maszk c. óriási, immáron tizenöt éves vígjátékban, nos, ebben biztos van valami. Az Aranyos Srácnak (már megint) több alfaját különböztethetjük meg, de egyvalamiben…..
 A ma hajnali ajánlóhoz kapcsolódva pedig következzen egy beküldött levél: Sakálné vackorbanshee Rozália olvasó(kis)hölgy olyan posztot hozott össze, hogy leesik az állatok. Ahogy írta: reméli, nem fekszi meg a gyomrunkat. Kedves Tiborom,lépten nyomon…..
Modorosblog Bezzeg... 2009.06.28 16:49:00
-Ez a BKV egy vicc. 300 forintos buszjegy? Ennyiért Berlinben meg Bécsben apám tudod, milyen szolgáltatást kapsz? Hajszálpontos csatlakozások, tiszta szerelvények, udvarias sofőrök meg ellenőrök, ezzel szemben itthon meg köszönni nem tudó, nyolc általánost végzett…..
Kalep 2009.06.28 18:44:19
@LyukasBogrács:
akkor ugyanattól az embertől hallottuk a bezzegazizlandi levegőt :) én Norvégiát is hallottam. bezzeg, ugye, itt meg a sok szmog.
Olyan történetünk van, mintha valaki próbálgatná írói vénáját. Döntsetek."Kellemetlen!" Mondta Micimackó, amikor elszállt a fék lejtmenetben...A bosszúdugás( ang: Revenge Fuck ) szörnyű bűnébe estem.Kellemetlen!Szörnyen kellemetlen.Bármit megtennék, hogy…..
Ahogy ígértük, folytatódik az Olvasói rovat. A mai, irodalomhoz szorosan kapcsolódó esszét G. PhD sokat sejtető nevű kollegánktól kaptuk. Nem is szaporítjuk tovább a szót: Tisztelt Kolléga úr! Ha jól láttam, néhány ízben már felmerült a modoros irodalom, ezen is belül a…..
  Helló-halló, elektor-kalandor! Mobilod mit tud? Navidon van friss Szlovénia? Barátok köztet konvertálod aviba? A gyarapodó kisvárosi polgár fejlődő technikához fűződő mérhetetlen vonzalmáról ejtünk néhány szót a következőkben. A második-harmadik hullámban…..
 Beannachtam na Feile Padraig, céad míle fáilte! Hey Teebor, how's she cuttin' oul' fella? Wha' can oy getcha, wha' 'bout a luvely poyn' av Guinness ar a soyda? (írül: Boldog Szt. Patrick-napot, százezer üdvözlet! "angolul": Hé Tibor, mi a pálya, öreg…..
Csókolom a kis kisztihandjukat! :-) Tiborotok végre-valahára visszatért a vizsgaidőszak okozta száműzetésből, fejében számtalan bizsergető modorossággal. Jóskával a kezdetben komoly aggodalmaink voltak, hogy vajon meddig tudunk új témával szolgálni, de szerencsére az Élet és…..
Kalep 2009.02.02 17:10:00
Subba Gabber Piet 2008.04.28 08:22:00
Lassan elérjük, hogy ki sem kell mozdulni az embernek a lakásából, vagy a városából mert úgyis mindenhol csak a hülyék vannak. Tessék, ez itt például zagyvaság a javából, egyenesen Hollandiából.   ..