Regisztráció Blogot indítok
Adatok
95esztike

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...avagy hogyan is kezdődött a táncos "karrierem"? 2014-et írtunk, kellemes szellős nyári éjszakán sétáltam a Duna-parton...ekkor még nem éltem Pesten. Olyan dallamokat hallottam a távolból, melyek hallatára kiskoromban is nagyot dobbant a szívem és elkezdtem követni a szellő hozta melódiákat: így…..
95esztike 2017.04.02 22:31:32
<3
SÓtündér Off topic! 2017.03.27 21:19:16
Kedves Olvasók! Most kivételesen nem vagyunk besózva, hanem egy egyetemi feladathoz kérnénk Titeket, hogy töltsétek ki az alábbi kérdőívet ezzel is segítve munkánkat :) Cserébe továbbra is sok érdekes posztot olvashattok majd ;)…..
Mikor eldöntöttük, hogy feláldozzuk magunkat a tánc oltárán, az első gondolatom az volt, hogy „baszki, ha már lúd, legyen kövér”, így egyből szóltam a szerkesztőtársamnak, hogy itt bizony kőkemény lecsóba csapás lesz, úgyhogy készítse a kis testét, mert szüksége lesz rá. Majd közöltem, hogy pénteken…..
95esztike 2017.03.27 16:53:16
Ha új sablont akarsz létrehozni (egy gyári sablon lemásolásával, és annak átírásával), vagy egy már meglévő egyedi sablont szeretnél másolni, akkor a következőket kell tenned: Menj a Beállítások -> Sablonok menüpontra Görgess az oldal aljára, ott látsz egy ilyen dobozt: Ha rákattintasz a…..
Ahhoz, hogy megismerjük a sóterápia "kultúráját", fontos, hogy ismerjük a múltat, hogy hogyan alakult ki ez a szokás, hogyan vált a mindennapokban is használatos gyógyeszközzé a sóterápia. A speleo (sóbánya) kifejezés a görögöktől ered, hiszen már ők is ismerték a só jótékony hatását főként a…..
Sziasztok! Mi vagyunk a SÓtündérek, névszerint Chuchra Gréta,  Parcsami Eszter és Varró Petra. Ezt a blogot az online marketing tárgyunk révén hoztuk létre, és sószobákkal, sóterápiával fogunk foglalkozni, kipróbálni, tényeket és tapasztalatokat megosztani. :)  Chuchra Gréta vagyok, s mit érdemes…..