Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meteurológus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hete mindenki olvashatta az Index címlapján, hogy Amerikában egy újabb, szektát sikerült felszámolni és vezetőit letartóztatni. A NXIVM nevű titokzatos szexszektát a 21 század egyik legdurvább szektájaként tartják számon, melyben zsarolás, agymosás, erőszak is jelen volt, és ami megdöbbentő,…..
Határátkelő A Géplakatos 2018.01.20 06:30:00
Vannak posztok, melyek elé nem nagyon lehet mit írni. Ilyen Ütvefúró mai írása is. Talán csak annyit, hogy olvassátok el, utána lesz min gondolkodni...
Meteurológus 2018.01.21 22:56:33
Akár igaz a történet, akár nem, elég realisztikus.
A 22-es csapdája, ha otthon marad, akkor elvesztenek mindent, ha kimegy dolgozni, elveszít mindent...
Mi lenne a jó megoldás?
Talán ha kint vett volna fel hitelt, azzal kifizette volna az otthonit és a kintit törlesztette volna...talán. A kinti bankok nem szabad rablásban érdekeltek mint a magyarok, élén az otpvel.

Vagy eladni az otthoni házat és újrakezdeni egy kisebbel.

Magyarországon nem volt igazi rendszerváltás, generáció és tulajdonosváltás volt, a korábbi állami vagyont átlopták magánkézbe, ennyi történt.

Vajon ez a géplakatos miért nem kapott hitelt az önkormányzattól mint anno Kósa? Vajon miből váltotta meg a fickó a hatalmas svájci frankos hitelét?
Vagy most nézzük Szlovéniát... a magyar kormány miért nem tette meg, miért nem teszi meg ugyanezt?
Mert NEM ÁLL ÉRDEKÉBEN!

Nem sírom vissza Gyurcsányt, de akármilyen béna, lúzer kormánya volt, mégis messze emberibb volt mint Orbán vadkelete.
Ez a szintű gyűlöletkampány (haha Brüsszel ellen, holott onnan jön a pénz, amit Orbán és falkája ellop; haha Soros ellene, akinek ösztöndíján jutott ki Oxfordba Orbán; haha migránsok ellen, közben letelepedési kötvényekkel pénzért -ami megint magánkézbe került- adták a magyar papírokat orosz-ukrán bűnözőknek), nyilvános és intézményesített lopás, korrupció talán sohasem létezett még, az értelmileg lezüllesztett vagy fejhajtásért lefizetett magyar meg működteti ezt a bizarr zsarnoki hatalmat. Hányok tőlük!

Ide Mohács kellene, egy nagy tisztítás, hogy írmagja sem maradjon a "vezetőknek".
Meteurológus 2018.01.22 00:13:01
@Nancsibacsi: Nos, utólag logikus lépés lett volna forint alapú hitelt venni... akkor nem tűnt logikusnak, mert jóval drágább volt. Én a legnagyobb bajt a bankok működésében látom, szabad rablás, amit művelnek.

Közös felelősséget érzek igazságosnak, az adós nem mérte fel a veszélyt, ezért vessze el a házat, de a bank is hibás, mert olyannak adta a hitelt, akivel kapcsolatban nem győződött meg arról, hogy végig hitelképes maradjon. Tehát a bank csak a házat vihesse, mert az volt a hitel alapja, a többi pedig a bank vesztesége, mert rosszul helyezte ki a hitelt.
Két fél együttes rossz döntéséért miért csak az egyik oldal felel?
"Ezt megcsíptük Oszi!" - Hangzott el gyakran a régi, népszerű televíziós sorozatban, de ahogy ők sem, mi sem sűrűn csípjük meg valójában, amit meg kellene.  Időnként azt gondolom, hogy az idő kereke körbejár és néha reccsenve ismétli a világunk önmagát. Tavaly ilyentájt is hasonló dologgal…..
Meteurológus 2017.05.19 20:09:04
@Car Mandiner: Üdvözletem!
Egy klasszikus 1993-as Audi 80 2.6 V6 Avant quattrot szeretnék rendbe rakatni. A rendbe rakás az alábbiakból állna (minimum): bal első ajtó cseredarab felhelyezése, beállítása, V6-os motor hengerfej csere felújított cseredarabokkal, motor átnézése, ami cserés, azt cserélni, futómű átnézése, szilentek cseréje, toronycsapágy, satöbbi cseréje. A kocsi nem taknyolt.
Tudom, hogy ez nem éppen a profiljába vág (karosszériázás), azért megkérdezem, mert igényesen dolgozó szakembert nehéz találni. Egy hozzávetőleges kalkulációt is szeretnék kérni. Nem sürgős munka, mert hobbiautó. Várom válaszát, előre is köszönöm bármi is lesz az. :)