Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SportBetyárok

32 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2021. április 19-e borongós nap volt. Mégis, kora reggel derült égből villámcsapásként ért a régóta pedzegetett hír, miszerint 12 nyugat-európai élcsapat (?) életre hívta a saját maguk által irányított, a „koldusboton támaszkodó” focigarcháktól (futball+oligarcha=focigarcha) eurómilliókat elszipkázó…..
Akinek volt már szerencséje a helyszínen átélni egy Forma-1-es futamot, biztosan sikerült állást foglalnia a fent említett kérdésben. A helyszíni megtekintés mellett több érvet is fel szoktak sorolni, akik erre esküsznek, ilyen például az egyedi atmoszféra, a verseny hangulata. Ugyanakkor szól bőven…..
Első ízben került megrendezésre Németország fővárosában Premier League forduló. Jó ötletnek bizonyul a sportág népszerűsítése, hiszen a német publikumra sem lehetett panasz. Michael Smith vs Simon Whitlock Két veretlen játékos csapott össze nyitányként. Érdekes, hogy a Premier League indulása…..
A 2018-as PDC Premier League második fordulójának Cardiff adott otthont. Wales fővárosában ismét jó kis mérkőzéseknek lehettünk szemtanúi. Michael Smith vs Daryl Gurney A PL-t megelőzően sok volt a kétkedő hang, hogy valójában mit is keres a mezőnyben Michael Smith. Nos, egyelőre elnémította a…..
A 2018-as PDC Premier League mezőnye kisebb vérfrissítésen esett át, hiszen a nagy visszatérő Simon Whitlock mellett négy újoncot is avathattunk, méghozzá a világbajnok Rob Cross-t, a Grand Prix-győztes Daryl Gurney-t, a megosztó Mensur Suljovic-ot és a gyúrós Gerwyn Price-ot. S bár az idei…..
Debreceni Dániel 2015-ben került a magyar kosárlabdázás élvonalába, fővárosunk egyetlen első osztályú csapatához. Az út rögös volt, tele sportolói és magánéleti buktatókkal, melyeken a felülkerekedés extra motivációs erőt igényelt. Beszélgetünk a jótékonykodás fontosságáról, a hollywoodi kosaras…..
Aki figyelemmel követi a Darts egyre nagyobb figyelmet kivívó világát, az bizony nézhetett nagyokat az elmúlt hetekben. Az hagyján, hogy olyan nevek búcsúztak az első körökben, mint Adrian Lewis, James Wade, Kim Huybrechts, Dave Chisnall vagy Peter Wright, a végső győztes a mindössze első alkalommal…..
Hazánk válogatottja hosszú, 18 éves száműzetést követően térhet vissza az európai kosárlabda térképére. A 2017-es Európa-bajnokságnak Izrael, Finnország, Románia és Törökország közösen ad otthont augusztus 31. és szeptember 17 között, a mieink Kolozsváron játsszák csoportmeccseiket. (forrás:…..
  Ember legyen a talpán, aki megmondta volna a szezon előtt, hogy a 2017-es NBA döntőbe ismét a GSW és a Cavs jut be.  Azt már korábban tudni lehetett, hogy Keleten egy csapat van, az pedig LeBron királyé, ám minden idők egyik legjobbja a tavaly vérrel-verítékkel megszerzett bajnoki arany után sem…..
  Megkezdődött a harc a konferencia-győzelmekért, nyugaton a Golden State Warriors és a San Antonio Spurs, keleten a Cleveland Cavaliers és a Boston Celtics küzd meg egymással. NYUGAT A Golden State Warriors mindkét szériáját 4-0-al tudta le, vagyis veretlenül érkezett meg a nyugati döntőbe. A…..
  A 2017-es Darts Premier League szezon végéhez értünk. A mai napra is remek párosítások alakultak ki, izgalmakban vélhetően ma este sem lesz hiány. Michael van Gerwen vs Gary Anderson Az első elődöntő párosítása rögtön betudható a világbajnoki-döntő visszavágójának, melyet a holland…..
Ma este az alapszakasz utolsó fordulóját rendezik Aberdeenben, ahol eldől mely versenyzőkkel találkozhatunk a rájátszásban.  Mivel a legutóbbi sheffieldi fordulóban Barney, Lewis és Wade is kikapott, így a maradék esélyük is elszállt, hogy bejussanak a playoffba, míg a Gerwen, Wright, Gary Anderson…..
Vége az NBA Rájátszás első körének, kialakult a 4 legjobb mezőnye. Lássuk, mi történt, és mi várható a párharcok során! Golden State Warriors vs Utah Jazz A GSW a Portlandet söpörte ki az első körben. Kevin Durant pár meccs erejéig nem lépett pályára, ám nélküle is gördülékenyen játszott az…..
A megszokottá vált kedd-szerdai BL meccsnapokat követően a csütörtök az Európa Ligáé, ahol a tét szintén a döntőbejutás. Tegnap már lejátszották az első elődöntőt, ahol az Ajax iskolajátékkal, 4-1-re tudta legyőzni francia ellenfelét és fél lábbal a döntőben érezheti magát. A mai este főszereplői…..
Vége az NBA Rájátszás első körének, kialakult a 4 legjobb mezőnye. Lássuk, mi történt, és mi várható a párharcok során!Boston Celtics vs Washington Wizards A Boston Celtics az alapszakasz megnyerése után majdnem  egyből kiesett, hazai pályán kapásból 2 vereséget szenvedett, ám szerencséjükre a…..
A 2016/2017-s BL szezon elődöntőibe bejutó csapatok között megtalálhatjuk a két spanyol gigászt (Real Madrid, Atlético de Madrid), az olasz zebrákat (Juventus) és a francia bajnokságban szereplő kakukktojást, az AS Monaco-t. Ha nem ismerném a klasszikus "a futballban bármi megtörténhet" és "a labda…..
A csütörtök estékre egy alapszabály érvényes: nincs focimeccs, nincs vacsorakészítés, nincsen meseolvasás a gyereknek. Ha csütörtök este, akkor Darts Premier League! A 13. fordulóban Birmingham látta vendégül a talpon lévő nagyágyúkat és ismét remek estének lehettek tanúi a darts rajongók.  James…..
A már-már megszokott beharangozó elmaradt, ezért most csak a 12. forduló történéseiről számolunk be nektek!Az első mérkőzés Dave Chisnall és Adrian Lewis között zajlott le. Chizzy a múlt héten káprázatos feltámadást produkálva ikszelt le Gary Andersonnal, a mai mérkőzésén pedig még feljebb kapcsolt…..
Az NBA elérkezett a szezon legfontosabb szakaszához. A 82 alapszakasz-mérkőzést követően a keleti és a nyugati főcsoportok legjobb 8 csapatai feszülnek egymásnak, hogy megszerezzék a győztesnek járó trófeát. Következő előretekintésünkben a keleti főcsoport párosításaival foglalkozunk!   Boston…..
Az NBA elérkezett a szezon legfontosabb szakaszához. A 82 alapszakasz-mérkőzést követően a keleti és a nyugati főcsoportok legjobb 8 csapatai feszülnek egymásnak, hogy megszerezzék a győztesnek járó trófeát. Első előretekintésünkben a nyugati főcsoport párosításaival foglalkozunk! Golden State…..
Az est első mérkőzésére meglehetősen sima, 7-3-as Anderson győzelmet vizionáltam korábbi posztomban, a játékosok eddigi PL teljesítményeinek tekintetében. Egy ideig még releváns is volt a tippem, Anderson 5-3-ra meglépett Chizzytől, s ekkor hátradőlve karosszékemben megeresztettem egy elégedett…..
Liverpoolban kerül sor a PDC Premier League következő fordulójára. Elsőként Gary Anderson lép majd pályára az ellen a Dave Chisnall ellen, aki jelenleg a tabella legvégén kullog, ugyanakkor bőven van még esélye feljebb kapaszkodni, hiszen James Wadet akár meg is előzheti az est folyamán. Gyorsan…..
A nyolc főre fogyatkozott darts elit Dublinba látogatott, hogy szenzációs mérkőzéseket prezentáljanak a nagyérdeműnek.  Mint ismert, szerkesztőkollégám beharangozójában megtippelte a mérkőzések végeredményét. Hát, a cikkem címe lehetett volna az is, hogy "J kolléga mellényúlásai", de nem szeretném…..
Mint ismert, Kim Huybrechts és Jelle Klaasen kényszerült távozni a küzdelmektől, így az ítéletek Éjszakáját követő fordulóban kedvenceink immár 8 főre fogyatkozva küzdenek a legjobb 4-be kerülésért. James Wade vs Michael van Gerwen A születésnapos James Wade kétszer is pályára lép az est…..
SportBetyárok Puskás 90! 2017.04.02 18:35:26
        Remek hangulatban ünnepelte a kispesti publikum a világ egyik valaha volt legnagyobb focistáját, Puskás Ferencet. A mérkőzés elején görögtüzekkel, Puskás Ferencet ábrázoló kartonlapok felemelésével, és a 'Harcoljatok a Legendáért' óriás-drapéria kifeszítésével alapozták meg a hangulatot. A…..