Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnimeKritikus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Boldog Új Évet! Az első posztom erre az évre valami nagy animének kell lennie a 2017-es évből. Viszont, ahogy kinézek bármilyen anime oldalra valamilyen tesztalanyért, a legújabb SAO movieról olvasom a csupa jót és szépet. Őszintén megmondom, a SAO első évadát végig se néztem, mert a…..
AnimeKritikus 2018.01.07 01:57:30
@xx18Rolandxx: Egyet értek veled maradhatnának az .évad gyártásnál de még is hogyan tovább már szerintem nem lehetne eszt hova fokozni , Jön egy erősebb boss valaki legyőzi jön egy anális erősebb boss aszt is legyőzi valaki Nincs értelme csak talán az epicus harcok jelenetek Bár ( személy szerint nem kedvelem Kiritot) ezzel szerintem igazán el temethetnék és évad be zárónak simán elment volna de igy kevés.
Sziasztok! Hiába a Madhouse az egyik legjobb animestúdió néha még ők is bakizhatnak de 3x-or egymás után azért egy kicsit sok. Mangekyo ugye már bemutatta a Mahou Sensou című emberiség ellen elkövetett bűntettet és most a Kamisama no Inai Nichiyoubi is megkapja a magáét!    ..
Sziasztok!  Fontos közlendőm van a blog jövőre nézve! Az elmúlt időszakban sajnos nagyon megritkultak az írásos kritikák, meg úgy általánosságban a bejegyzések száma, ennek pedig két oka van. Az egyik, hogy a laptopom bekrepált, nem tudom, mikor fogom tudni megjavítani. De az még csak a legkisebb…..