Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oshoblog

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hadsereg mindig is a csúcstechnika, az újdonságok sok pénzzel rendelkező támogatója és felhasználója volt. Nem meglepő tehát, hogy az első számítógépek, mint az ENIAC vagy a COLOSSUS is (az USA, illetve a brit) katonaság támogatásával jöttek létre. Ez eléggé…..
oshoblog 2011.10.21 13:08:16
@Mostly Harmless: Hello!
Te nem a Kalmár-ba (volt Hámán Kató) jártál véletlenül? Már csak azért mert ott még 1995-ben is tanultunk VM/SP programozást. Persze az ASM meg a TP mellett :)
oshoblog 2011.10.21 13:30:52
@Mostly Harmless: Tényleg a Rexx. Mára teljesen elfelejtettem :) Jó volt az os/2, messze megelőzte a korát. Talán azért is halt ki szegény :)
Csak nem neked is a Bartha volt az alk. tech. tanárod? :)
 Ezekben a hetekben zajlik az ENSZ-közgyűlés fórumán a palesztin állam elismeréséről szóló vita. A hazai zsidó csoportok, Izrael-barát személyek és közösségek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a magyar döntéshozók az izraeli álláspontot fogadják el, s még…..
oshoblog 2011.10.20 10:39:58
@Norbert083: Igazad van, én kérek elnézést te retek zsidó.
oshoblog 2011.10.20 10:45:35
@Minor.Dragon: Azért nem az írásra reagálok, mert teljesen felesleges. Norbert már eldöntötte, hogy mindenki egy retek náci, aki nem ért egyet az ő "ideológiájával".
Semmi bajom a zsidónak született emberekkel, nekem is van pár echte zsidó barátom. Sőt cigány is akad egy pár.
De amikor idejön egy ilyen arc és elkezdi osztani az észt, akkor felveszem a kesztyűt.
És nem ideológiai megfontolásból, csak hosszú a munkanap, és ez jó időtöltés.
Óhatatlanul merül fel az újságírói kérdés: Le lehet-e szarozni egy politikust? Aki ember, ugyebár, még ha olykor nem is tűnik annak. Tehát meg lehet sérteni a méltóságában, még akkor is, ha nem mindig tűnik úgy, mintha rendelkezne ilyennel. Az Emberi Jogok Európai Bírósága…..
w Rocket ’n’ Roll 2009.01.28 05:30:00
1944 szeptemberében London lakói arra lettek figyelmesek, hogy bizonyos épületek minden előjel nélkül felrobbantak. Se német bombázót nem láttak, se a régi, megszokott V-1 lövedékek zúgását nem hallották, csak a robbanást. Churchill kormánya előbb gázrobbanásokról beszélt,…..
Darwin Dij szokatlan üzenetre lett figyelmes az egyik Tescóban. Lehet, hogy már a biztonsági szolgálaton is van egy ilyen tábla, ahol a kapucnis vásárlók zaklatása miatt kérnek elnézést. Elképesztő.Ezuttal nem panasszal - hisztivel, hanem szigoru mercem szerint is jofejseggel kereslek…..
oshoblog 2008.10.28 15:41:44
w Üdvösségtan 2008.09.18 06:30:00
Manapság az előrehozott választás akarása meghatározza az emberi minőséget. Ez a nyomorult SZDSZ például nem szavazta meg, nem is méltó az ellenzéki címre; de közben az a köcsög MDF is tolja a kormány szekerét, le van ám statisztikázva, hányszor nem szavazták le a minisztert.…..
Így lehet bicskát nyitogatni egy szimpatikus matricás gerillakampánnyal a potenciális vásárlók zsebébe. A HagenDazs "prémium" fagylaltmárka igazi suttyó módjára összeragasztotta fél Budapestet az umlautos matricáival, az eredményt pedig büszkén hirdetik píárblogjukon:…..
oshoblog 2008.07.11 18:11:16