Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enikalovics

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SZABÓ S. László írása Magyarország alapvető érdeke egy a jelenleginél konstruktívabb Európa-politika. A csodavárás, vagy az „állítsuk meg Brüsszelt” demagógia helyett jó javaslatokkal és támogató partnerekkel sokkal nagyobb befolyásunk lehetne az EU jövőjét meghatározó ügyekben, de akár a mibe…..
Új Világ Dr. KERESZTÉNY ZOLTÁN 2020.06.29 05:58:00
Egyetemi tanulmányaimat Magyarországon és az Egyesült Államokban végzetem. Itthon jogász szakon, az USA-ban pedig politikai kommunikációs témát választva teljesítettem szakdolgozatomat és kaptam meg diplomámat. Az Amerikában eltöltött évek nemcsak több tudást, hanem teljesebb rálátást is adtak…..
Keresztény Zoltán írása Harminc évvel a rendszerváltoztatás után, sokan vagyunk, akik úgy érezzük, hogy Magyarország sokkal többre lett volna képes. Most, 2020-ban a legfontosabb feladatunk az, hogy jó azonosítsuk a problémákat, az elmulasztott lehetőségeket és rossz döntéseket, amelyek miatt a…..
Sipos Ferenc Norbert írása Általános iskolás koromban teljesen természetesnek vettük azt, hogy egy iskolai rendezvényen hallgatjuk a különféle színezetű, de jellemzően kormánypárti képviselőket. Mindig számíthattunk rá, hogy az unalmas igazgatói beszéd után jön a hosszabb és még unalmasabb…..
KÁLOVICS Enikő írása A mostanában sokat emlegetett Isztambuli Egyezmény hosszú utat járt be Magyarországon. 2014-ben ugyan csatlakoztunk hozzá, a ratifikációig azonban már nem jutott el. Az Egyezmény ötletét a magyar kormány végül, 2020-ban teljesen lesöpörte az asztalról. Mi történt ez alatt a 6…..
Te sem vagy megelégedve a hazai bérviszonyokkal? Szeretnél annyit keresni, mint Szlovákiában élő rokonaid? A Polgári Világ erre is megoldást kínál az alábbi animációs kisfilmben!..
Ön szerint eleget foglalkozik a jelenlegi kormány a nőkkel? Ön nyugdíjas Nagymamaként azt érzi, hogy munkájáért megbecsülik? És Ön, dolgozó Édesanya? Ön hogy érzi magát, amikor kezébe veszi a családi pótlékot, amely éppen, hogy egy nagybevásárlás árát fedezi? Kedves Édesanyák, Nagymamák, Nők, akik…..