Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsén

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akár "Ki talál több fogyasztóvédelmi kihágást?" versenyt is hirdethetnénk az alábbi sztori kapcsán. Az Auchan nézzen magába, és szét a Savoya parki üzletében! Március 11-én a Savoya Parki Auchanban a kosaramba helyeztem többek között egy Domet Nedves Törlőkendő csomagot, az árut tároló polcra…..
dzsén 2017.03.17 10:48:09
@enrico palazzo: Mert mindenki úgy érzi (hála ugye a mi kommentjeinknek is :) ), hogy párszáz forintért nagy hűhót csapni szarakodásnak minősül... de azért csak bosszantja (jogosan)... időőő... sokszor kell még leírni, mi a teendő, oszt idővel csak összeáll.... egyik boltnak sem éri meg, hogy teli legyen panasszal a vásárlók könyve na... főleg, ha jogosak a panaszok... tessék csak firkálni bele, ha ilyen van.
De én nem bánom ezeket a posztokat a Homáron, mert én is jobban fogok figyelni az Auchanban. Ha ez rendszeres gyakorlat, majd én is firkálok :)
dzsén 2017.03.17 11:40:07
@Kutyahoroszkóp: Bár a fizikai testem tunnám így változtatni, már tsini lennék. És üde. (de ezt a másodikat nagyon hagyjuk :) )

Itt mindenkinek módosulni kell viselkedésügyileg: nem zörögni, ha valaki a sorban előttem reklam-áll, akkor sem, ha egyébként sietek (épp azon próbálkozik, hogy máskor más se érezze magát átcseszve), a pénztáros/vevőszolgálatos se morogjon, nem az ő hibája (ha egyszeri, akkor úgysem lesz belőle gond, ha rendszeres és tudatos gyaki, akkor meg aki a vevőit berángatja, az az alkalmazottakat is befogja, csak másképpen).
Idővel csak sikerül kitakarítani az ilyen "véletlen elírásokat", ha több vele a kár, mint a haszon, oszt marad az, hogy a valóban idióta posztokon vihorászunk (és az mán a kánaán, de addig nincs megállás)

ps: Szegény Kossuth, örök álmában ordíttatni...bezzeg a Petyőfi