Regisztráció Blogot indítok
Adatok
biBeee

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az igazi termékkapcsolás! Miklós hat évvel ezelőtti hiteléhez most kötelező jelleggel új biztosítást köthet, amit külön kell ezentúl fizetni, amihez nem ártana, ha rögtön számlát is nyitna az FHB-nál, és ha még az OEP-adatait is beküldené...Hat évvel ezelőtt állami…..
biBeee 2008.04.27 23:50:26
A napokban készülök hiteleztetni az FHB-val, de olvastam, s nem értettem. Szerencsére tegnap még a banki urak is dolgoztak és volt idejük felelni egy nem pénzügyes ügyfél kérdéseire is.
A biztosítás nem kötelező, nekem eddig se volt az OTP-nél, s úgy emlékszem, éppen azzal hirdették, hogy nem kell kötnöm azt is drága pénzzel, mert az ingatlan a fedezet.
A bizti tehát fakultatív. Ha elüt a vonat, akkor vagy a gyerek fizeti tovább a havi lét vagy viszi a bank, azon mindketten bukunk.
Ha akarok, köthetek biztosítást, de annak ára van. Felhívtam egy biztosítót havi sokezres összeg, s előtte hónapokig menjek orvosi és egyéb vizsgálatra.
Olvastam itt a homáron, bocsánat: HOMÁRON, hogy a bankoknál mennyi, még a német népi bank is sokkal olcsóbb, mint amit a 2 biztosító mondott. A bank hogyan biztosít engem? Nagy tételben köt biztosítóknál? Nincs rajta annyi egyszeri jutalék?
A legtöbb hitelhez nem is kínálgatják a biztosítást, macerás rákérdezni és nincsenek képben!
A jelenlegi kínálatban az FHB biztosítása olcsó és egyszerűen megköthető, tartok tőle, hogy a kórházban, ha én szeretném, ha az aranyeremet nézegessék, az nehezebben menne.
Olvastam, hogy majd a GVH. Az OTP vmit elbaszott jogilag, ezért a GVH kötelezte, hogy az ügyfeleknek utaljon vissza vmi díjat. Az OTP kedvesen visszautalta, majd jogilag rendezett módon felemelte annyira, hogy a visszautalással együtt is jól járjon. Ezentúl megszívatott a GVH. Én ebből nem kérnék megint. Kicsit visszaküldött az OTP, de hamarosan jóval többet szipkáz vissza. Bosszantó. Megteheti, s ebben a GVH a hivatkozási alap. A nehézkes rendszerben pedig az államra mutogathat.
Szerencsére van verseny, s van választék. Legközelebb nem muszák az otp-hez menni. A nyulasoknál az ügyintézők jobban képben vannak, az otp minden rszletkérdés miatt egy pesti fiókba hajtott el. Csányi nagy csebréből kisvödörbe? Éveken belül kiderül.

Az ügynökökkel pedig vigyázzatok! A javunkat akarják, meg a jutalékukat!
Ők ebből élnek
Monty az jó! mikor lesz a filmmúzeumon?
A múltkori történeten felbuzdulva Gerimur is kiöntötte szívét az FHB suttyó jelzáloghitelével kapcsolatban. Neki például 3 db ingatlant kellett fedezetként 30 M forint értékben biztosítania 12,5M forint hitelhez, amit nyilván visszafizetni és kiváltani sem lehet csak úgy:2007-ben…..