Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shakespeare Emilke

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a poszt azért érdekes, mert a végeredmény sokkal jobban sikerült, mint gondoltam volna. Az egész úgy kezdődött, hogy a nagy gyerek (azaz én) megéhezett. Ideje semmi (persze, mert blogot ír…), akkor most mi legyen? Volt otthon egy zacskó spagetti, ez volt az egyetlen biztos…..
Shakespeare Emilke 2020.07.03 21:30:43
Számomra a magyar nyelv egyik legmókásabb terméke a „bugyogó” szó… Amiből mára ugyebár csak a közkeletű bugyi maradt. A szó maga valószínűleg a buggyot vet, kifejezésből ered, ami igencsak elmondható a 19. században megjelenő igen terjedelmes, mondhatni Bridget Jones-i méreteket öltő buggyos…..
Már felkészítették azt a thai kórházat, ahová a barlangból kimentett gyerekeket viszik kiszabadításuk után. Ugyanis eljött a D-day, ahogy a mentést vezető thai hivatalnok fogalmazott (magyar idő szerint) hajnalban. És nem várnak tovább sem a jobb időre, se a csodára, sem Elon Musk valamelyik…..
Így kommunikál a polgári jobboldal...
Shakespeare Emilke 2018.06.09 11:27:22
Együtt vonul majd Morvai Krisztina és Szili Katalin...
Nos, nálam laknak, méghozzá fölösen. Három kutya és két macsek. Mindegyik mentett, vagy talált. Illetve, Foltos nem. Ő odaszegődött Nyafihoz, és a farvizén vonult be hozzám. Igaz, azóta le sem jön a nyakamról (erről később) Tehát van a Rumli, a nehéztüzérség. 50 kg. Szeretetgombóc, de ez a…..
Embert enni minimum furcsa. Esküvőn pláne. Ha mindez ráadásul még egymillió dollárba is kerül, akkor lassan elfogynak a szavak. Na nem kell megijedni, nem valami kannibál frigyről van szó, hanem alighanem az egyik leginkább bizarr és drága esküvői tortáról...
Shakespeare Emilke 2018.02.11 13:59:14
Hát még mindig nincs nyugtotok ott Brüsszelben meg a körúton belül? Folyton csak azon ügyködtök, hogyan tudnátok gyötörni ezt a drága országot, a magyar nemzetet? Törni a borsot az nagyon megy, de ne aggódjatok: látjuk mi ezt, és ismerünk titeket! Szerintem a Pistinek is csak azért akarjátok rossz…..
Shakespeare Emilke 2018.01.18 14:43:17
Megfenyegette az Európai Uniót Orbán Viktor: ha Brüsszel nem ad pénzt, majd kérünk Kínától. Most tekintsünk el attól, mennyire csinál be ettől a gatyájába bárki – akkor is marad a kérdés: a végső megkattanás tanúi vagyunk, vagy csak szokás szerint olcsó blöffel próbálkozik a kormányfő...
Csak nekem tűnik a qrva anyjának, vagy tényleg elmondhatta Orbán a nagy vasútépítéssel kapcsolatban, hogy nem fontos a haszna, csak menjen rajta a vonat?Mi a fenét képzel ez a mocsok, hogy az én adómból csak úgy rálocsol a szinte semmire egy nagy halom száz milliárdot?Mi a fenét képzel az az ország,…..
Rohamosan csökkent és csökken a Szigetszentmiklósi Rendelőintézet ellátási színvonala az elmúlt években, amely nemcsak a 6 hetes vérvételi várólistában, az arrogáns ügyfélirányításban jelenik meg, hanem azokban a rémtörténetekben, melyet nap, mint nap megélnek és mesélnek a betegek! Különböző…..
Az ügyvédjével és a sajtósával fenyegette meg az Operettszínház volt igazgatója szinte az egész sajtót, hogy el tudja tussolni a személye körül kialakulóban lévő botrányt. Aztán lemondott, de bocsánatot nem kért...
Shakespeare Emilke 2017.11.06 19:43:28
Folyamatosan szidjuk a szaporítókat, hogy a világra ontják a szocializálatlan és beteg kutyákat. Általában viszont kettőn áll a vásár...
Shakespeare Emilke 2017.08.30 14:15:03
Erről a Független Hírügynökség ír saját információk alapján.  Nagyon nem akar ez összejönni Botka Lászlónak. A szegedi polgármester egymillió új szavazót ígért, amikor januárban berobbant az országos politikába. Most augusztus végét írjuk, és a Závecz Research legfrissebb számai az MSZP…..
Nem is értjük, miért nem dörömböl erősebben az ellenzék. Kiderült a Fideszről, hogy csalt a 2010-es választáson. Tehát Orbán korszakos szánt, kőbe vésett alaptörvénye is érvénytelen. Simicska felnyomta a korábbi haverjait és közzétette a rendszerváltás óta történt legnagyobb botrányt. A Fidesz…..
A törvényeket mindenkinek be kell tartania – fröcsögik, amikor épp bunkósbotként forgatják az általuk meghozott jogszabályokat. De ha a jog éppen nem tetszik nekik, hát magasról pottyantanak rá. Megtehetik, mert hagyjuk...
Shakespeare Emilke 2017.08.07 11:19:58
@Punxsutawney Mormota:
Bocsáss meg, lóf*sz közöd hozzá, hogy , hogy vagyok, de azt ugye nem vonod kétségbe, hogy jogom van Magyarorságon magyarnak lenni?
Majd, ha 11 Ft.-ért indulnak a Déliből vonatok Siófokra 10 percenként, Lellére, Földvérra, Fonyódra és magyar fiatalok hűtüznek a balatoni csobogásban, majd ha egy lángos 10 Ft lesz egy Bambival, vagy Traubival, Ha egy zsenle 4 Ft. egy fürt szőlővel, akkor gavalléroskodj a hazájukat megvédeni nem tudó és nem is akaró szakálas fickókkal, akik anyádat, nővéredet, hugodat (tetszés szerint választhatsz) akarják megdugni. Ha nők, gyerekek, öregek menekülnek és aggódva figyelik a híreket, hogy harcos védelmezőik, ...... ugye érted? Akkor segítek a menekülőn, az árván, az öregen-
Különben jól vagyok, 67 kg hájjal (Szilárdot le... se) és most nem részletezem, hogy a hülyéket mennyire és miért, mert a 4120 karakter kevés
Mozgássérülten születtem. Fiatal szülők első gyermekeként, így mai eszemmel el tudom már képzelni, mit élhettek át a majdnem gyerekkorú szüleim. 3 éves voltam, amikor egy nem fogyatékos testvérem született. Remek családot kaptam Istentől, akiknek köszönhetően lettem az, aki vagyok. Nem érzem…..
       " Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök Yitzhak Rabin-érdemcsillaggal tüntette ki Bayer Blaustein Zsolt közírót, hebraistát, az izraeli-magyar barátság elmélyítése terén szerzett elévülhetetlen érdemeiért. (Budapest, 2017. július 18., kedd (OS)) "        Lovas Leibinger István rabbi…..
Shakespeare Emilke 2017.07.19 11:56:06
Megjelent egy hír, amit nem cáfolt az MSZP: Botka László árnyékkormánya tele van a Gyurcsány-kormány minisztereivel és államtitkáraival. Most akkor mégsem akkora baj mindaz, ami 2010 előtt történt? Itt valami nem stimmel... Botka László azzal kezdte miniszterelnök-jelölti bemutatkozását, hogy meg…..
Hetek óta azért klikkelek néha az Origo förmedvény lejárató cikkeire, mert kíváncsi vagyok, milyen nyakatekert érvelés mellett tudják a zöldre magabiztosan azt mondani, hogy piros, a sárgára meg azt, hogy fekete. Nem mondanám, hogy tehetségesek a Viktornak kedves alternatív valóság építésében, mert…..
Shakespeare Emilke 2017.04.23 20:31:42
No, nem azért, mintha távozni akarnék ebből az árnyékvilágból, csak már régóta hordozok magamban egy terhet. Soha nem volt bennem szeretet – amolyan fiúi – a szüleim iránt. Elmondom, miért nem. Kötelező volt az úttörőtáborból levelező lapot hazaírni, a megszólítás, persze, az volt: drága szüleim.…..
Shakespeare Emilke 2017.04.08 18:00:56