Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F.E

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2017. március 14-én délután az Újpesti Önkormányzat kilakoltatta azt a nőt (F. E.), akinek ügyével kapcsolatban múlt héten nyílt levélben fordultunk Wintermantel Zsolt kerületi polgármesterhez és Nagy István alpolgármesterhez. A kilakoltatást annak ellenére hajtották végre, hogy a bérlőnek sikerült…..
F.E 2017.03.19 08:56:13
@Medgar:
1. : Épp azért kaptam a lakást 2015ben mert nem volt stabil lakhatásom az hogy miért itt teljesen lényegtelen úgy érzem! Közös az édesapával a felügyeleti jog de úgymond az apánál "aludtak " . Napközben pedig suli után estig velem töltötték az időt. Már akkor is és most is.
2. : Nem! Senki nem csalt és nem is próbálkozott csalni a családi pótlékkal!!!!
Ez nem is tudom hogyan került napirendre. Valószínűleg egy újabb hogyan feketitsünk be valakit!!!
2015ben mielőtt megkaptam volna az önkormányzattol a lakást külön lakcimen szerepeltünk én egy vidéki bejelentett lakcimmel rendelkeztem a gyermekeim pedig Budapesti. Így az Államkincstárnak bejelentett tanúsítvány szerint is. Így adtam át az édesapának a családi pótlékot. Úgy hogy ezt nem is értem.
3. : Rendkívül fontos azt a tényt tudni hogy halasztást kértem az UV Zrttől . Sok sok dologból tevődik össze. Aztán eltört a jobb alkarom és kizárt volt hogy azonnal tudjam fizetni. De helyrejött a karom munkahelyt váltottam és egy összegben kifizettem a tartozásom.
4.: Nem tudom melyik szivhezszolo levélre gondolsz pontosan?

apanna
Igen, sajnos volt olyan cikk ahol teljesen elirták a tényeket. Volt olyan ahol a dátumokat. De biztosithatlak ami itt az AVM blogon közlésre kerültek valósakkor igazak!

Kedves Gábor Szögyéni!
Bár csak ennyi szabadidővel rendelkezne mindenki!!! Nem kellene kényszeresen ilyen tettehez vetemülni. Higyj nekem ez nem móka, kacagás! Hisz én a lakhatásom vesztettem el ők pedig a testi éppségüket veszélyeztették aminek lett sajnos következménye is.

A máshol szereplő hozzászolásokhoz pedig csak annyit : aki bérlakásban él még nem biztos hogy kannásboron is :D.... Nem biztos, hogy tudatlan lehetséges, hogy inkább a probléma az az önkormányzatnak, hogy igen is értelmes.
2017. március 14-én az újpesti önkormányzat kilakoltatta azt a nőt, akinek ügyével kapcsolatban múlt héten nyílt levélben fordultunk Wintermantel Zsolt kerületi polgármesterhez. A kilakoltatást annak ellenére hajtották végre, hogy a bérlőnek az utolsó pillanatban sikerült adományokból összegyűjtenie…..
F.E 2017.03.16 14:15:43
@maintenator: önkormányzat álltáli leírásban sehol sem szerepel, hogy bizony októberben egy összegben rendezve lett a tartozás.