Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oszlopos76

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapi cikk (2017.03.13): Gondolkodjunk. Jelenleg országosan a TESCO-nak van kiszállítása, de felkészül az Auchan is. Nézzük meg az adó bevezetésének indokait pusztán logikai szempontból. Állítások: 1. A házhoz rendelhető napi bevásárlások számának jelentős növekedése a közúti járműforgalmat…..
Oszlopos76 2017.03.16 14:39:44
@konrada: hidd el, nem nagy biznisz. Gepjarmu, ember, logisztika, hutes, reklamalas. Az ismeroseim joresza erra hasznalja, hohy a lift nelkuli 4 emeletre felcipelteti az asvanyvizet, krumplit, lisztet, minden, ami nagy vagy nehez. Markering, brand, megajoistentudja. Fociklubbot tamogatni sem nagy biznisz. Vagy futoversenyt.
Oszlopos76 2017.03.16 15:00:51
@Dr. Tom: jelentos tokebevonas kell es a tulajdonosi struktura rendezese. Atlathatosag, egysegesseg, minoseg, innovacio. Egy olyan orszagban, ahol nem nemzetinek lenni hazaarulas, egy jol mukodo hazai lanc siman meg tudna elni. Jah, hogy draga. Az bizony. Nalunk meg mindig a balatoni palacsintas szemlelet van:ami nem hozza be magat egy szezon alatt, az nem jo vallalkozas. Amirol en beszelek, az 10ev, alsohangon.
Oszlopos76 2017.03.16 15:12:46
@konrada: nemnkell mindenben egyetertenunk, nem igaz? Maga a tevekenyseg pusztan a jelen feltetelek mellett nem nyereseges. Ami miatt jo:marketing, reklam, es a legertekesebb:informacio a vevodrol. Elerhetosege, szokasai. Aztan mehet a megszolitas szemelyre szabott ajanlattal, stb stb. Ez a biznisz benne. Meg hogy ez a jovo, a most felnovo nemzedek mikor mar keresni fog, meg kevesebb ideje lesz barmire, ahogy gyorsul megjobban az elet, teljesen termeszetes lesz neten intezni mindent. A vasarlast is. Es akkor ezek a cegek mar tul lesznek a buktatokon, gyujtottek egy csomo tapasztalatot, es lesz egy aranyat ero adatbazisuk, hogy kinek mit lehet eladni. Ez meg csak befektetes...