Regisztráció Blogot indítok
Adatok
theincompatible

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pozsi & Basic ft. Bonkáló Éva - Tulipán [mp3] mindenki emlékszik DJ Pozsi és legfoglalt laptopjának történetére Pozsi többszörös DMC bajnokként nyilván nem ilyen hirnévre vágyott és nagyon megviselték a történtek azonban igazi zenészként a kutyaharapást…..
theincompatible 2010.07.17 19:13:01
Már csak pár hét, és itt az új iPhone. Közben egyre több szó esik arról, hogy miben is hozhat változást az Apple kütyüjének új verziója. Egyesek szerint a nagy áttörés nem az új fícsrökben, és mégcsak nem is a 3G-támogatásban lesz, hanem az árban. Mások szerint viszont…..
Tudom, itthon sitcom nem lehet sikeres, mert mi be vagyunk oltva az ilyenek ellen (frászt, a Jóbarátokat és Bundy-t még 2033-ban is sikerrel fogják ismételni), a Duna hiába adta az erededi Office-t, senki nem hullámzott az örömtől tőle, a Viasatos amcsi Office hallatán is csak…..
A pókerben a legfontosabb, hogy rezzenéstelen pofával el tudd hitetni a többiekkel, hogy jobb lapod van náluk. A Live Póker magazin azt ígéri olvasóinak, hogy megtanítja nekik a különféle blöffölési technikákat, és igazi blöffkirályt farag belőlük. Hirdetéseikben három…..
theincompatible 2008.05.20 11:51:24
Az Asus Eee PC 901 állítólag bluetooth-szal lesz felszerelve, ami jó hír, mert így sokkal könnyebb lesz vele internetezni. A Register szerezte az infót, a brit lap szerint WiMax helyett lesz bluetooth, mert most teljesen fölösleges lenne WiMaxot építeni a laptopba - egyelőre nincs hol…..
Bigyóblog Lámpa lámpa 2008.05.19 07:31:00
Nos ennek a lámpának, hogy is mondjam, lámpaformája van. Ráadásul több féle változatban kapható: asztali, fali, dupla, szimpla. És csak 28 dollár. ..
Bigyóblog Szobaplanetárium 2008.05.16 07:26:00
Nem ez az első olyan szerkentyű, mely csillagokat varázsol a szoba falára. Amiért mégis megemlítjük, ez nem annyira drága, mint társai. Ötven dollárért a miénk lehet az egész galaxis. Via Tapir..
Egy dagadt, fehértrikós olasz maffiózó előveszi a pénzköteget a zsebéből és megteszi tétjeit a lóversenyen. Ha ti is a Martin Scorsese filmjein nőtteket fel, tetszeni fog ez a pénztárca. Kétféle változatban kapható, dolláros és eurós külsővel.Via CoolHunting..
theincompatible 2008.04.29 22:22:04
Míg a különböző blogokban gyakran tűnnek fel a jó régi magyar tévéreklámok az OTP forgóajtaján besétáló néptömegekkel, a bontottcsirkés asszonnyal meg Hurka Gyurkával, az igazán ütős amerikai klasszikusok valéahogy imaradtak a szórásból. Nem mi találtuk ki persze ezek…..
theincompatible 2008.04.29 16:21:32
comment:com Hírek kávé mellé 2008.04.29 09:08:00
Tragédia: Hillary Duff mégsem fog szerepelni a Bevery Hills 90210 spinoffban, viszont Lori Laughlin és Shenae Grimes igen. A pilotszezon eseményeiről holnap induló rovatunkban rendszeresen megemlékezünk majd. Most már biztos, hogy feltámad a The WB, a Warner Brothers rövid…..