Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LaDya

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különleges módon tálalta az orosz Vogue a legújabb ékszertrendeket, ugyanis nem számolták bele a büdzsébe a modellt, így egy kismalaccal helyettesítették azt. A malacka amugy különlegesen tiszta és rózsaszín (lehet, hogy még ő is kapott egy kis photoshoppot). A disznónak a…..
IDDQD Szerdai retro: Neverhood 2010.07.28 16:06:00
Egészen egyedülálló játék múlt heti szavazásotok választottja, a The Neverhood (Japánban Klaymen Klaymen néven ismerik). Pedig műfaját tekintve egyszerű kis point-n-click kaland, nem nagyon emlékeznénk rá, ha nem lett volna nagyon vicces és az alkotói nem gyurmából készítik…..
w Reset a kék halál után 2010.01.18 07:00:00
Amikor végleg kiderül, hogy a régi szervezetet hiába foltozgatjuk, akkor nincs más hátra, mint újra felépíteni, nulláról. Magyarországon jó sok ilyen alvadt struktúra működik – haldoklik –, egyik közülük a BKV. Akárhol nyúlnak hozzá, valakinek biztosan fájni fog,…..
LaDya 2010.01.18 16:20:44
@Jómunkásember: a posta nem veszteséges, nem kap az államtól pénzt, és kirúgta a sztrájkolókat... akkor miért is egyenlő ezekkel?
A Bershka laza spanyol ruhamárka. Annyira laza, hogy ha a még náluk is lazább Pumaföldre érkeznek, végképp elengedik magukat. Az Arénában pédául addig mentek a karácsony utáni emberközeli hangulatban, hogy egy csomó ruhát nem is merev, svájciakhoz-japánokhoz illő fogasokra…..
 Az APEH részére történt túlfizetést sem egyszerű visszaigényelni, de az, hogy az államnak meghitelezett, azonban fel nem használt közteher ellenértékét  ne lehessen visszaszerezni, mindenképp újszerű trükk.  Tisztelt Zugügyvéd!A következőket szeretném…..
Ausztráliában kötelezővé tették a kerékpárosoknak a sisakhordást. Egy nem kifejezetten prohelmetista holland, Piet de Jong, miközben a Sydney Macquarie Egyetem matematikai tanszékén tevékenykedett, magánszorgalomból gyártott egy modellszámítást, hogy igazolja gyanúját, a…..
Szerda este a Bizottság épületében lévő főhadiszállásán fogadott minket Meglena Kuneva, az EU fogyasztóvédelmi biztosa. Szily kolléga huszáros rohammal vetette rá magát, a fogyasztók megalázása témakörénél már egymás szájából vették ki a szót, egyfajta verbális…..
LaDya 2008.11.13 16:55:17
Hát márpedig amíg én nem olvasgatok ilyeneket a postáról mint ez index.hu/politika/belfold/budapest/bkv081113/ Hogy már megint fizesse ki a főváros a BKV 80 milliárdos tartozását és x milliárdos hiányát és emiatt sztrájk van és emiatt én nem tudok közlekedni és az én pénzemből fizetik ki, addig nagyon nem érdekel az hogy a Postán eltűnik x csomag. Nekem még egy sem tűnt el és ismerek még sok ilyen embert. Biztos rossz körökben forgolódom, hogy soha nem is hallok ilyet.