Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spygi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tudja a Homár, mi lenne a magyarokkal, ha hirtelen kapitalista típusú szolgátatóvá válna az összes tömegközlekedési vállalat. Kit lehetne anyázni? Szerencsére ennek az eshetősége az elmúlt 20 év ismeretében még legalább 20 évig nem fenyeget, úgyhogy küldjék csak a…..
Spygi 2008.04.27 19:43:47
"Nakérem" Kár, hogy nem tudtam internet közelben tartózkodni az elmúlt napokban, sajnos volt jobb dolgom is. A képet én készítettem az egyik mávos "csodán". Belülről szép, csak a fel- és leszállással vannak problémák, ugyanis csak 2 lépcső van, de persze ez nem tartozik a sztorihoz.
Mint a homáros levélben is írtam, ez a kalauz NEM megérdelmelt pihenését tölti. Ha azt tenné nem lenne nála a jegykiadó. Nem értem néhány dloggolót miért engem támad? Napi 8-10-12 órába dolgozok mint más, és nem csak hétközbe hétvégén is. Ugyanis a szakmám pék!!!! Értitek? Amikor ti még javába karácsonyoztok, mi már a másnapi kenyeretek sütjük elég fáradtságos melóval. Ugyhogy néhény embernek ismét nem lett igaza. De hát ez van. (flexsnake) az idei túlórámat már nem tudják elszámolni, mert túlléptem a törvény álltal szabott maximumot és még csak május lesz!!!!!!
Nem értem azt sem, hogy miért csak az a baj, amire rájönnek.
Az amit nem látunk, láttok az nincs is vagy mi?
Az, hogy én szemmel láthatóbbá tettem ezt, az úgy vélem, nem az én hibám.
Vannak köztünk biztos akik még nálam is többet és keményebben dolgozank, és ők se alszanak.
A kalauzokról meg csak annyit, hogy régen egy nagyon tisztelt foglalkozás volt! Ma kérdezz meg egy utast mi a véleménye róluk! Ezt a véleményváltozást nem lehet Gyurcsányra és társaira kenni! Erről csak a kalauzok és a MÁV-osok tehetnek.
Amúgy kedves flexsnake: a kép közlése akkor lenne törvénybe ütköző, ha a kalauz felismerhető lenne rajta! Amúgy direkt nem írtam vonatszámot és helyszínt, mert nem akarom kirugatni! Ha ki akartam volna, na azt érezném én szemétségnek! Ugyanis elküldhetném a MÁV területi igazgatóságára is a képet járatszámmal együtt. Na de mindegy! Erről egyenlőre ennyit! Üdv!