Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reményi Gábor rema

66 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  https://www.facebook.com/gabor.remenyi73/ Most olyan kis szóvicces hangulatom van és ez az eset ihletet adott hozzá. A múlt héten elmentem egy új szemüveget csináltatni, más szemmel szeretném látni a világot. Válogattam a keretek közt, de sokra nem volt keretem. Egy-kettő olyan csúnya volt,…..
Ha több írásom is érdekel benneteket, kövessetek itt: https://www.facebook.com/gabor.remenyi73/   Azt tapasztalom, hogy az emberek a mai világban mindig többre vágynak. Én sem vagyok kivétel ez alól, de én kaptam is. Igaz, nem erre vágytam, mert ezt a többlet plusz kilókban adatott meg. Nem vagyok…..
Mindenféle agymenés 64. Peep show 2018.01.26 17:07:36
Hallottam egy előadáson, hogy Németországban ha nincs biztosításod, akkor egy kéztörés 1500 euróba kerül. Ebből egy-két szó kimaradt mert nem figyeltem rendesen. Félálomban felszólaltam, hogy én 750-ért megcsinálom! Peep show, amit ígértem: megnyugodhattok, nem ott lett ekkora a bicepszem. Egy…..
https://www.facebook.com/gabor.remenyi73/ Az utóbbi pár napban egy kicsit téliesebb lett az idő. Rengeteg poén születik-született arról, hogy ez hogy megviseli az illetékes szerveket és az állampolgárokat is. Nincsenek felkészülve. Olyan ez, mintha besétálnánk a Balaton közepéig és ott azt…..
https://www.facebook.com/gabor.remenyi73/ Durva ez a karácsony, az üzletek lassan két hónappal az ünnep előtt sulykolják belénk az ünnepi hangulatot, aztán mikor eljön, hirtelen túl vagyunk rajta és nézünk ki a fejünkből, hogy ezért volt ez a hosszú ráhangolódás, készülődés? A kisgyerekesek ezt…..
X-Faktor, ahogy én látom... készítsetek elő zsepit, mert nyomokban fikázást tartalmaz az írásom!Először is le kell szögeznem, hogy azért néztem "kényszerből" mert a legnagyobb lányom nézni szerette volna és én is a közelében tartózkodtam, mert örülök, ha velem van. Hogy Ő miért nézte, azt nem írom…..
Képzeljétek, kaptam ma egy ilyen üzenetet a messengeren: "Hogyha szereted anyukadat akkor kuld el 20embernek ha nem 365 napmulva meghal bocsi de szeretem es felek" Itt a konkrét válaszom: -Látom, nagy a baj, ha ebben hiszel... Ebbe a helyesírásba is bele lehet halni, de arra inkább az eredeti…..
https://www.facebook.com/gabor.remenyi73/ Mindig szembe jön valami, itt egy aktuális sajtóhír, bár most nem tudok olyan vicces lenni, mert ez nem olyan téma. Bocsássatok meg, de ki kellett adnom magamból.... "Újabb veszélyes kihívás terjed az interneten. Most a közösségi médián keresztül arra…..
Ismét elém sodort a hűvös északi szél egy témát, vagy másnéven szemetet. Nem először találkoztam a jelenséggel, csak ez a mostani eset adott nekem kényszert, hogy koptassam a billentyűzetet. Van egy illető, akivel eddig majdnem napi szinten találkoztunk, a köszönést az önéletrajzába nem írhatná…..
Mielőtt belecsapnék a lecsóba, előtte idézek egyet a L’ecso című meséből: A kritikus munkája sok szempontból egyszerű; keveset kockáztat, miközben élvezi helyzetét, hogy szabadon bírálhatja mások munkáját és tehetségét. Fürdőzünk a negatív kritikákban, amit jó írni és olvasni. De néha szembe nézünk…..
Pár napja Budán voltunk a csodák palotájában csapatépítőn, szerintem minden nagyon jól érezte magát, a buszon a melegtől néha másokat is, de ezen segített a klíma. Abszolút józan volt a társaság, ami nagyon is jól jött több programnál később. Élveztem a buszozást, mert végre nem nekem kellett…..
Hofit idézem, bocs ha nem pontos, a lényeg benne van: melyik a svéd asztal? Ott, ahol a szőkék vannak. Ebből ki lehet találni, hogy a svédasztalos ellátásról fogok írni. Főleg nyaralóhelyeken volt ez elterjedve, de most már egyre több étteremben lehet ilyen módon ebédelni, ez az, amikor odamehetsz…..
Gondolatébresztőként: az ember folyadék nélkül 2-3 napig tud élni, élelem nélkül akár 2 hétig is, ha iszik, de hülyék nélkül bármeddig, sőt, akár két évvel még tovább is.. Nemrég olvastam-hallottam, hogy lapos a föld egy elmélet szerint. Azért most ért el csak ez a forradalmi felfedezés, mert nem…..
https://www.facebook.com/gabor.remenyi73/ Egy számomra kicsit kellemetlen témáról fogok most írni. Ez a reggeli merevedés.... Arra ébredek már régóta, hogy merevedésem van. Nagyon ciki, ráadásul nem is csak én szenvedek ezzel, de a másé most nem érdekel. Csak az enyém. Megőrjít! Ez a dolog…..
Reményi Gábor rema 2017.08.13 11:52:53
@BiG74 Bodri: Én is köszönöm, nem haragszom senkire, pontosan ugyanezt élem át a kommentek olvasása közben :)
Reményi Gábor rema 2017.08.13 12:40:34
@biggianni: a posztom végig olvasása súlyos megvilágosodást okozhat, sajnálom, hogy csak 22 sort tudtál elolvasni a 23-ból, javaslom fuss neki mégegyszer! :D
https://www.facebook.com/gabor.remenyi73/ Ez még az előző évezredben történt, így lehet egy-két tény torzulni fog. Felkértem egy múzeumban dolgozó régész barátomat is a poszt elkészítéséhez. Most is a no taburól fogok írni, remélem nem fog senki megbotránkozni rajta, mert ha azt tenné, akkor a…..
https://www.facebook.com/gabor.remenyi73 Elég mélyen elaludtam tegnap este, éjfél előtt mégis felkeltett valami fura zörej. Felkeltem, már elég hűvös volt a lakásban, mert nyitva voltak az ablakok az elmúlt napok hősége miatt. Magamra tekertem egy plédet, hogy ne vacogjak. Megint hallottam egy…..
Gondolkoztam, hogy mi legyen a következő témám. Beugrott egy hálás téma, az esküvő. Mivel már nem friss az élmény, leírom minél előbb, mert ahogy öregszem, úgy felejtek. 10 éve volt, de az előbb említett ok miatt nem állíthatom biztosan, hogy sosem felejtem el. Ez a második esküvőm volt, az elsőn…..
https://www.facebook.com/gabor.remenyi73 A strandra menés 3 gyerekkel nem kis kihívás szombaton, ilyen iszonyatos hőségben, tudva azt, hogy több ember lesz a strandon, mint a turiban bálabontáskor. Már előtte nap el kell kezdeni pakolni és egyeztetni kell a családi pszichológussal is, hogy szombat…..
https://www.facebook.com/gabor.remenyi73 Szeretettel ajánlom Dumanyunak, aki sokat segített nekem :) Megosztom veletek egy gondolatsoromat (hátsót) egy szerintem összeesküvésről. Ez pedig a férfi munkahelyi nagydolog. Biztos hallottatok már a rádió vezérlésű órákról, ami egy központi atomóra jelét…..
https://www.facebook.com/gabor.remenyi73 A naplemente nagyon szép tud lenni, a fotót a kertünk végében csináltam. Most mégis utáltam, mert tollasoznom kellett a kislányommal és én álltam szemben a nappal. Még mindig csak foltokat látok, ezért ezt a cikkem  diktálom. Játszanom úgy sikerült emiatt,…..
https://www.facebook.com/gabor.remenyi73/ A nagy melegtől egy kicsit megzavarodtam és sok sok téma kavarog, így nézzétek el nekem, hogy nem csak egy téma lesz, bár nagyrészt a hőség kiváltotta sokk adta az ötleteket, ennek hatásait olvashatjátok. Este kimentünk családilag egy kicsit hűsölni az…..
Ne ijedjetek meg, most is vidám téma jön, csak egy dolgot fontos leírnom, hogy jobban megértsétek az írásom. Már több, mint egy éve meghalt Édesapám. Édesanyám is nehezen tette túl magát ezen, de amennyire lehetett, sikerült neki. Többek közt azért is, mert már megint van mellette valaki és innentől…..
Ma Szilvásváradon voltunk kirándulni. Csodálatosan szép hely, sétáltunk, ettünk, vonatoztunk, vízesést néztünk. Ugyanúgy, mint a Nyíregyházi Állatparkot, ezt is ajánlom mindenkinek. Jogos a kérdés, hogy akkor mit akarok Nektek elmesélni? Az üzletsort, ami a sétálóutcán van. Tudom, ha nem tetszik,…..
A múlt héten a Nyíregyházi Állatparkban voltunk a gyerekekkel, nem akartam írni erről a napról, de annyi inger ért, hogy ha nem írnám le, akkor nem szórakoznátok. Előre bocsátom, a park az fantasztikus, nagyon jól éreztük magunkat, aki volt, az tudja miért, aki nem, az pedig menjen el legalább…..
https://www.facebook.com/gabor.remenyi73/ Következzem megint egy rövidke kis életkép. Elkezdtük kifesteni a lakást. Anyagi megfontolásból döntöttünk úgy, hogy mi csináljuk meg, mert baromi sokba került volna egy normális (magyar) festőt hozatni Németországból. Mivel még nem csináltunk ilyet, voltak…..