Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt Kékesi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Döntéseik dollár-milliárdokra és emberek ezreire vannak hatással, egy-egy lépésük pedig még azt is meghatározhatja, hogy merre indul a világ. Gigacégek vezetőinek lenni nem könnyű, vagyis nem akármilyen személyiségre van szükség ahhoz, hogy valaki hosszú időn keresztül helyt álljon. Mi most arra…..
(Előző heti számok.) Egész egyszerűen már nem tudom, milyen szavakat használjak, amikor A mi kis falunk nézettségéről írok. Az RTL Klub új heti szitkomja - amelynek úgy tűnik, zsebben a második évada - már a premierjével megvert minden tavaly vetített sorozatepizódot, és azóta sem állt meg.…..
Zsolt Kékesi 2017.03.14 21:33:14
Hihetetlen, hogy TV2-nél mennyire bután rakják a műsorokat, mintha direkt az lenne a cél hogy az RTL megverje. Jelenleg a Mi kis falunk mindent megverne, erre berakják egy idősávba a Detectiv BT-t, azt sem tudom milyen műsor, úgy fog eltűnni, hogy az esélyét sem kapta meg hogy eldöntsem tetszik-e. ahelyett hogy berakták volna pl. péntekre, hogy kiderüljön tetszik-e az embereknek, majd utána lehet próbálkozni a Mi kis falunk ellen, ha nagyon fontos. De mit várunk egy olyan műsorstruktúrától, ahol kitalálják hogy a szultána minden nap fusson. Én megértem, hogy a Szulejmán az egyik legnézettebb műsor, de hogy mindennap ezek után csak azt nézzem, azt max egyedül álló álmodozó nőknél működik. Dehát a többség az család, és pasik előbb-utóbb tuti, hogy mecset akar nézni, vagy egy filmet vagy valami mást és jön a vita, aztán egyszer ezt nézik, majd másikat, aztán egy idő után már a nagy szulejmán rajongok sem nézik, mert annyira lemaradnak. Egyszerűen így unalmas, sok nagyon sok. Még a csillagkapú 10 évadját sem lehet egyben megnézni, pedig az tényleg jó. De ha inkább azt csinálták volna, hogy egy hétfői napon dupla részt adtak volna le, sokkal nagyobb lett volna a sikere, a szulejmánra sokan panaszodnak, hogy rövid egy rész. De ha szerdára rakják, tuti nem jó akkor sokan mecset néznek, és azért ez nagyon női sorozat. Nem biztos hogy rosszabb műsorok vannak a TV2-n, egyszerűen rosszul tervezik meg.