Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SVenS

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mike Stimpson, amatőr fotós és Flickr júzer, a fotótörténelem néhány legendás felvételét dolgozta fel otthon, a szobában, LEGO-ból. A fényezési technika csiszolását célzó kísérletekből tartós hobbi lett, egyes képek már poszter formátumban is rendelhetők...Via: Yatzer..
SVenS 2011.03.04 23:36:58
@Atomot az indexre!: Akkor fikázz ilyen nagy lendülettel, ha te magad jobbat csinálsz!
Láttál jobbat? Hmmm, ez tényleg jó alap egy ilyen kommenthez...

Ha finomabban fogalmaznál akkor egyébként hasznosak is lennének a meglátásaid...

üdv,
Miután a Neo FM megszüntette az Ezeröcsit, küldött egy pr-dumákkal teli sajtóközleményt a megújulásról, ám sok konkrétumot nem tartalmaz azon túl, hogy "megkezdődött a zenei kínálat finomhangolása”, meg „a piackutatási eredmények alapján felállított új…..
SVenS 2010.10.06 11:29:58
@klarky: A Totalcar stílusát a mai napig majmolják a többi autós műsorban, mert egyszerűen nem tudnak jobbak lenni. Nem értem, hogy miért kellett megszűnnie... Rebesgették, hogy az akkor még magas lovon ülő és folyamatosan erősödő kereskedők nem nézték jó szemmel, hogy voltak kritikák is.. nem csak a s*ggnyalás ment.
Más szempontból eleve esélytelen volt a műsor, mert az angol nagyokhoz soha nem érthettek volna fel pénzhiány miatt. Egy idő után pedig elfogynak itthon is a különleges kocsik, a nézők megunják ,hogy megint valami 1.6 dieselt tesztelnek..
Az írást Flankerr követte el, köszönet érte, Charlie Sheen kalandjaitól a c:c kollektíváját kirázza a hideg ugyanis.Chuck Lorre egy mocsok szemétláda. II. József legszebb napjait felidézve egyetlen tollvonással visszavonta a 7. évad záró minicliffhangerét (bár még simán…..
SVenS 2010.09.22 13:10:34
@Flankerr: olvasd el mégegyszer az első hozzászólást! Nem hajvágásÁra, hanem hajvágásra. :)))
Még az elején nyomta be ezt a szöveget. Hogy miért mondta, azt hiszem egyértelmű...
Robert Ludlum nemigen gondolta annak idején, amikor megalkotta az amnéziás szuperügynök, Jason Bourne alakját, hogy könyveiből először Richard Chamberlain, majd Matt Damon főszereplésével készülnek filmek, és azt sem, hogy a regényhős korunk olyan ikonikus alakjává válik majd,…..
A mai kiszemelt áldozat a Nirvana, pontosabban a Come As You Are című daluk. Érdekes módon több jazz  előadót is megihletett, de lesz itt még punk, tuctucremix, chill out és még sokminden (Elvis is idekeveredik valahogy). Szerintem nagyon jó kis felhozatal feldolgozásokból. Na…..
Subba Subba Records: Commandante 2010.05.19 13:54:00
Könyörgöm ez mi? Kommer kubai Budapest TV? 1:16-kor még a mikrofon is leesik a nagy autotuneozásban! /tacskópresz/..
Félrefordítások Shaft rossz anya 2010.04.29 05:53:00
Krumplicukor szép találata:Tegnap, december 27-én ment a viasaton a két pasi meg egy kicsi (two and a half men), és az epizód végén énekeltek a "Shaft" című film zenéjét, persze ezt nem szinkronizálták le, hanem alul feliratozták.Volt valami ilyen sor benne:"I"ve…..
Néhány meteorológus hipotézisei állították le Európa légiközlekedését. Pedig a feltételezések jelentős részére nincs tudományos bizonyíték. (Fotó: AP) Egyre inkább úgy tűnik, hogy elsősorban nem az izlandi vulkán kitörése akadályozta, akadályozza az európai…..
SVenS 2010.04.20 12:56:47
@Laciii:

ja, ez a legegyszerűbb! :-)))
SVenS 2010.04.20 11:34:37
@natsha:

Tudom, hogy milyen ott ragadni valahol.. Én arról írtam, hogy a repülés már annyira természetes (és költséghatékony) eszköz az utazáshoz, hogy az egyéb alternatívák már meg sem fordulnak a fejekben. Lehet hajózni is, ahogy a repülés elterjedése előtt is tették. Az más kérdés, hogy mit engedhetsz most meg magadnak pénzügyileg illetve időben. Azonban szerintem olyan ma már nincsen, hogy ha nem mennek a repülők, akkor megáll az élet... csak nem lesz olyan kényelmes és gyors...
SVenS 2010.04.20 12:47:35
@huta9020:

neked elgurult a gyógyszered??? :-)))
tudod, hogy mekkora energiákról van itt szó egy vulkánkitörés esetében? a világ "összes" bombája kevés lenne ahhoz, hogy egy ilyen felhőt összehozzanak.. ami ráadásul nem por, hanem hamu...
Egy pillanatig sem titkoltuk, hogy urbánus rákféleként mennyire visszataszítónak és főleg képmutatónak tartjuk a terézvárosi csendrendeletet, így kéjes örömmel olvastuk szegény Z. szenvedéseit, akinek a hosszú hétvégéjét tette tönkre az, hogy az önkormányzati iskolában,…..
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..
A CSI utolérhetetlen. Wile E. Coyote beküldése:Tegnap esti CSI: Miami rész. Laborosfiú a nyomozólánynak: "...és lék van a laborban!"Miiiii? Télen halásznának Miamiban? A következő néhány mondatból aztán kiderül, hogy valaki információkat szivárogtat a nyomozócsoport…..