Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bocska

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma 2 videót láthattok két különböző videóstól. Azért tettük ki egyszerre őket, mert mindketten olyan játékot választottak, amit már freddyD bemutatott.  A második videót szerintem nem nagyon lehet besorolni a bemutatók közé, szóval ne is nézzétek olyan szemmel.…..
Igen tudom emberek, hogy már jó pár hete nem volt Lula folytatás, de erre van jó magyarázatom. Már egy jó ideje utalgattam, hogy valami teljesen különböző projekten ügyködtem már gyakorlatilag december óta és főleg az utóbbi 2 hétben már napi szinten.Ma végre kijelenthetem,…..
Bocska 2009.02.28 07:27:02
:A menet a következő: a videók érkezési sorrendben kerülnek ki átnézés után. A pech az,ha valaki türelmetlen mert akkor a lista végére kerül:P Ne türelmetlenkedjetek, egyszer(2-3 napon belül) kikerül a videó...
Olvassátok el a korábbi felvezetőt, nem túlzott senki. Ez a mélypont.Sountrack: Bert Kaempfert - Afrikaan Beat ..
...azt alaposan megkenték, hogy ezt írja ...az utolsó napján írta a cikkeket és valahogy így akart bosszút állni mindenkin ...ROHADTUL NEM KOMPLETT! Lenyo küldött nekem képeket egy Játéközön című pc-s játékújságból. Szóval most komolyan... A "Wanted Guns"-t a…..
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
Kedves Juniorok és Látogatók!Eljött az az idő amikor én is elmegyek nyaralni 1 hétre. Sajnos addig a gépközelbe való jutás számomra szinte lehetetlen úgyhogy részemről műsorszünet lesz. Gépet nem vihetek magammal meg különben is nem lenne internet :P Szóval…..
Bocska 2008.08.17 10:55:18
Egy hibája van: 3. percnél kezdél el játszani... várjuk a folytatást :)pcgalaxis.blog.hu..
Bocska 2008.07.07 09:00:11
Rossz PC játékok sorozat Hurrá 2008.07.07 07:11:00
Youtube leszedte az összes videómat és törölte profilomat. Erre aztán jó kelni hétfőn! :)..
Az Airborne Herot készítők másik mestermunkája. Bár feltűnni nem hiszem, hogy sok embernek fel fog, de ne tudjátok meg, milyen nehéz volt az elején 3 féle hangzást megtalálni, hogy egyben lejátszhassam, illetve a végén megfelelő képeket szerezni... Ja és az Assholer egy elírás…..
Stellát nem szabad/lehet megölni, csak a kocsmában. Ahogy lehetett látni egy videómban, ha a csodálatos felbukkanásánál megölöd, te is megdöglesz mint a sicc... Csaba kiderítette, hogyan lehet végezni a bányarémmel. A kulcsszó: Pia ..
Bocska 2008.05.27 06:15:40
Bocska 2008.05.24 07:56:59
Korábban már írtam a játékról, amit megnézhettek itt. Ott a végén van egy videó, ahol látni, hogy nem csak nekem voltak ökölpárbajos gondjaim. Soundtrack: Limp Bizkit : Head for the barricade Herb Alpert & The Tijuana Brass : Spanish Flea..
Kiddny, a második nyereményjáték nyertese nem húzta az időt, máris készített egy "Rosszkár Gálát", ahol megköszönte a bizalmat :) Nagyon jó kis videó, nézzétek meg. ..
Bocska 2008.05.14 15:56:21
Sokáig kellett várnotok, de most itt van. Voltak okok, amiért állandóan csúszott, de erről majd a nyertes többet fog tudni ;) Tölts le Alternatív link: wmv formátumban klikk Segítségül: A videó divx formátumba lett konvertálva (VLC Playerrel biztos nézhető) valamint ha…..