Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roj

53 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap nem új információval, recepttel készültünk Nektek! Most Tiétek a főszerep! Most arra kérünk Titeket, osszátok meg velünk véleményeteket, élményeiteket! Mi az amiről szívesen olvastok gluténmentes témában? Milyen élményekkel távoztatok a vendéglátóhelyekről, szállásokról? Vásárlás…..
A McDonald's egy újdonsággal készült! A gluténmentes étrendek népszerűségének hála a McDonald's-ban is gondolnak már a gluténérzékenyekre, illetve a gluténmentes étrendet követőkre. Eddig a gluténmentes diétát követők nem is gondolhatták, hogy a McDonald's-ba betérve ők is találnak maguknak való…..
Hozzávalók (1 adaghoz): 3 ek. olívaolaj 1 ek. mustármag 1 ek. dijoni mustár 0,5 ek. őrölt kakukkfű 1 tk. őrölt rozmaring 1 db citrom lereszelt héja 2 tk. só 2 tk. bors 2 db (kisebb méretű) krumpli 1 db sárgarépa 1 nagyobb szelet csirkemell 3 szelet citrom 1 szál…..
Szeretnél valami finomat és különlegeset reggelire, amit egyszerű elkészíteni? Próbáld ki gluténmentes frittata receptünket! Hozzávalók: 6 db tojás 0,5 bögre tejszín 1 ek. só 0,5 ek. bors 4 csík bacon 1 bögre hagyma 1 bögre paradicsom 4 bögre spenót levél 0,5 bögre reszelt…..
Unod már a hagyományos köreteket? Vágysz valami újdonságra? Próbáld ki az édesburgonyát! Az alábbiakban négy különböző módot is ajánlunk az elkészítésére! Könnyű, finom, gyors és, ami a legfontosabb, 100%-ig gluténmentes! 1. Fokhagymás édesburgonya püré Hozzávalók: 4-5 db édesburgonya 2 ek.…..
Arra gyanakszol, hogy gluténérzékeny vagy de nem vagy benne biztos ? Segítségül összegyűjtöttünk nektek 8 jelet, ami gluténérzékenységre utalhat. Természetesen mindenképp konzultálj orvossal is, ha nem érzed jól magad.   Abnormális immunrendszer működés: gyakori…..
Hozzávalók: 1 vastagabb szelet csirkemell 1 tk. só 1 tk. bors 4 db aszalt paradicsom 60g mozzarella 2 ek. pesto Elkészítés: Sózzuk, borsozzuk meg a csirkemell mindkét oldalát és alaposan dörzsöljük bele! Kezdjük el lapjában félbe vágni, de ne vágjuk át teljesen (lásd…..
Az köztudott tény, hogy egy rohamnak sokféle oka lehet. Az idegrendszerünk számos funkciót lát el, így ha bármilyen probléma lép fel vele kapcsolatban, nehéz megfejteni az okát.   Az agyban vagy az idegekben fellépő gyulladás az alábbi tüneteketválthatja…..
Hamarosan itt a jó idő és a fagylalt szezon. Készen álltok? A mai napra egy finom és gyorsan elkészíthető csokoládé fagylalt recepttel készültünk Nektek, ami természetesen 100%-ig gluténmentes! Hozzávalók: 0,5 bögre mandulatej (ízlés szerint bármilyen növényi tej használható) 4 db banán 2 tk.…..
Beköszöntött a tavasz és remélhetőleg hamarosan megjön a jó idő is. Ilyenkor egyre jobban kívánjuk a gyümölcsöket, hiszen felfrissítenek és ízletesek is. Plusz pozitívom még, hogy nincs is egyszerűbben elkészíthető, finom gluténmentes édesség, mint a gyümölcssaláta.  Kifogytál az ötletekből és…..
Roj 2017.04.24 16:27:58
@cardiobascuralis 3: Köszönjük az 'építő jellegű' kritikát! A helyesírási hiba javítva lett.
Dr. Vikki Petersen egy amerikai dietetikus, aki a gluténmentes diéta szakértője. Azon túl, hogy társszerzője a "The Gluten Effect" című könyvnek, közreműködött a kaliforniai HealthNOW Medical Center alapításában is. Blogján és Youtube csatornáján rendszeresen posztol táplálkozási tanácsokat és…..
Kéne valami finom és gyorsan elkészíthető vacsira? Ne habozz sokáig! Készítsd el ezt az egyszerű zöldséges rizses csirke receptet, ami természetesen teljesen gluténmentes! Hozzávalók:  2 ek. szezámolaj (helyettesíthető bármilyen növényi olajjal) 3 gerezd fokhagyma 2…..
Egyre több kávézóban, étteremben kapható smoothie. Nagyon jól néz ki, finom és egészséges is! Készítsd el otthon, saját kezűleg, hogy biztos 100%-ig gluténmentes legyen! Bemutatunk 4 egyszerű változatot, ami bármikor könnyen kivitelezhető. Reméljük tetszeni fog!…..
Hozzávalók: 1 bögre gluténmentes zabpehely 3/4 bögre darált törökmogyoró 3 ek. juharszirup 2 tk. fahéj 1 bögre víz 2 db banán 2 ek. kókuszolaj Elkészítés: Öntsük a zabpelyhet egy turmixgépbe és addig daráljuk,amíg lisztállagú nem lesz! Adjuk hozzá a mogyorót,…..
Ha még mindig nem tudod, mit is jelent a gluténérzékenység és pontosan mik a tünetei nézd meg ezt a videót! Ez az érdekes rövid kis videó akár a gyermekekkel is gyorsan megértetik pontosan miről is van szó!..
Egyre nagyobb számban választják a gluténmentes diétát. Ez nem csak a gluténérzékenységnek illetve egyéb étel érzékenységre vezethető vissza. Egyre többen fogyás céljából választják a gluténmentes diétát. Mégis számos történetet hallani arról, hogy a gluténmentes…..
Hozzávalók: 2 tojás 300 g reszelt sárgarépa 50 g szárított ananász 150 g cukor 1 citrom 100 g őrölt mandula 100 g őrölt mogyoró 100 g kókuszreszelék 2 evőkanálnyi étkezési keményítő 1 teáskanálnyi sütőpor 120 g lágy margarin fél teáskanálnyi fahéj 100 g…..
Hozzávalók: 100 g pekándió 150 g datolya 25 g kókuszreszelék 30 g kakaópor 125 g kókuszolaj 560 g avokádó (kb. 5-6 db) 125 ml citromlé vagy limelé 125 ml agávé szirup vagy méz A pekándiót, a datolyát, a kókuszreszeléket, a kakaóport és 35 g kókuszolajat…..
Gluténmentes zóna Gluten Free? 2017.04.14 06:00:00
Te kóstolás alapján eltudnád dönteni, hogy gluténmentes-e a termék? Nézd meg Nekik, hogy sikerült!..
A mai nap a véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Az óránk keretében most két hirdetési tervet készítettünk. Kérlek szavazzatok, írjátok meg véleményeteket, esetleg ötleteiteket, melyik lehetőségre kattintanátok inkább? Melyik nyerte el jobban…..
Hozzávalók: 4 db répa 8 db mag nélküli datolya 0,5 bögre manulaliszt 0,5 bögre felaprított pekándió 1 ek. lenmag őrlemény 2 ek. vanília kivonat 1 csipet fahéj 1 csipet só 1 tk. kókuszolaj 0,5 bögre csokoládé pasztilla Elkészítés: Reszeljük le a répát apró…..
Sokszor gondot okoz, hogy mit is együnk reggel, mivel kevés az idő elkészíteni valamit. Ezért összegyűjtöttünk nektek háromféle reggeli ötletet (recepttel együtt) amiket egyszerű elkészíteni, finomak és még gluténmentesek is. Plusz könnyen fogyhatunk is velük.   Almás…..
Kéne valami finom édesség húsvétra? A boltok tele vannak csokoládé tojással, na de melyik gluténmentes? Ne kockáztass! Készítsd el otthon ezt a finom és gyors gluténmentes húsvéti tojás receptet! Hozzávalók: Töltelékhez: 1,5 bögre kókuszreszelék 1/4 bögre juhar szirup…..
Kitöltéshez kattints ide! Sziasztok! Kérünk mindenkit, akinek ideje engedi, hogy töltse ki kérdőívünket. Kérdőívünkkel a gluténmentes termékeket vizsgáljuk. Köszönjük!..
Hozzávalók: 2 db felvert tojás 1 bögre teljes zsírtartalmú kókusztej (vagy cukrozatlan mandulatej) 1 ek. olívaolaj 3/4 bögre tápióka liszt 3 ek. kókuszliszt 1/4 ek. só Elkészítés: Önstük össze a folyékony alapanyagokat (tojás, kókusztej, olívaolaj) egy edénybe!…..