Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MiG-21

37 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előbújó gyermeki indulatok és korlátok közé zárt szülői kontroll, avagy ha rájövünk arra, hogy gond nélkül lehet rossz fát tenni a tűzre, akkor egy idő után bármit meg merünk tenni. Az ember egész életében gyermek marad. A felnőtt lét, a szülővé válás tompítja ugyan…..
DH-BLOG 90 fokos fordulat 2009.04.16 19:52:33
90 FOKOS FORDULAT – NEMZETKÖZI ÖSSZEFOGÁSSAL Javaslat a magyar gazdaság új pályára állítására Készítette: ATTAC Magyarország   A 2008-ban pénzügyi formában kirobbant világgazdasági válság különösen súlyosan érintett magyar gazdaságot. Ha más nem, az…..
  A „neves” közéleti blogger április 4-én egy felszabadulás napi pikniken fog részt venni egy kerekasztal beszélgetésen, melynek témája: A gyűlöleteszmék elleni küzdelem az Európai Unióban és Magyarországon.A vitat partnerei Hegyi Gyula Gogol Bordelo fan…..
DH-BLOG A Provident az vajon mi?! 2009.02.26 15:18:11
A tegnapi [demokratikus hálózat] és a kapcsolat.hu rendszeres vitaest vendége volt Mikola Gergely, a Provident Zrt. Kommunikációs igazgatója. Mikola úr elsőként a Provident történeti hátterével kezdte a beszélgetést. A cég 2001 óta van jelen Magyarországon, 2004 óta országos…..
Különös akcióval hívta fel magára a figyelmet a Demokratikus Hálózat nevű csoport. A leginkább underground baloldaliként definiálható szervezet a napokban a bankok túlzott profitja ellen tüntetve ételt osztott a hajléktalanoknak. Terveikben szerepel, hogy érdekvédelmi…..
A [demokratikus hálózat] békés demonstrációt szervez a Bankcenter épülete (1054. Szabadság tér 7.) elé Budapesten. Hajléktalan embereknek fogunk élelmiszercsomagot osztani "Bankárok! Ezt akarjátok?" feliratú molinó alatt. 2009. február 11-én szerdán 16.00 órától.Az…..
Tisztelt Pásztor Albert Úr!  A társadalmi reakciók alapján Ön most úgy érezheti, hogy jól cselekedett. Mert sokan álltak Ön mellé. Szimpátiatüntetésén jelen voltak gárdistáktól a helyi szocialistákig nagyon sokan. Mi, baloldali fiatalok tudjuk, hogy ebben az országban nincs…..
DH-BLOG Atom 2009.01.08 21:50:00
 Mióta tart az "Ukrajna lopja a gázt - nem - mert az oroszok nem adnak" játék, azóta folyamatosan hallom a hangokat, hogy ne függjünk. Mármint kötélen minket sokan szívesen látnának, ám én most a gázra gondolok. Az orosz gázra, ami vagy érkezik, vagy hasonlóan a…..
DH-BLOG Átalakulunk 2009.01.04 17:34:23
 Mióta honlapunk ilyen remek interaktív formában működik, gyakori frissüléssel és kiváló tartalomszolgáltatással; úgy döntöttünk, hogy ezt a blogot átadjuk az elnöknek - nekem - személyes felhasználásra. Természetesen a [demokratikus hálózatot] érintő minden…..
Karácsony a szeretet ünnepe. Sok család, gyermekek, nagyszülők, unokák évente csak egyszer, leggyakrabban karácsonykor tudnak összejönni néhány napnyi együttlét erejéig. Sok békés, szeretettel teli családi összejövetel fog elmaradni az idén. Diákok maradnak egyetemi…..
DH-BLOG Bepereljük Gaskót 2008.12.17 12:48:00
KÖZLEMÉNY A baloldali fiatalokat tömörítő Demokratikus Hálózat a mai napon felszólította a VDSZSZ vezetőjét Gaskó Istvánt, hogy a vasutasok legalább az ünnepek idejére függesszék fel a sztrájkot. Az emberek békés karácsonyra, téli szünet alatti pihenésre vágynak,…..
DH-BLOG Amit hiányolok 2008.12.01 22:12:22
Grönland pénzügyminiszterével hallottam a napokban interjút a BBC-n. Zárójel: igen, bár Grönland nem független ország, hanem a dán királyság része, mégis van pénzügyminiszterük. Az interjú aktualitását az adta, hogy nemrégiben (november 25-én) népszavazás volt arról, hogy…..
A Demokratikus Hálózat egyik legfontosabb feladatának tartja, hogy politikai érdekképviseletet biztosítson azon állampolgároknak, akik nehéz helyzetbe kerültek a pénzügyi válság miatt. Több százezer magyar ember szembesült az elmúlt hetekben a megnövekedett törlesztő…..
DH-BLOG ELÉG VOLT!!! 2008.11.17 09:59:48
ELÉG VOLT A BANKOK EMBERTELENSÉGÉBŐL!Tüntetést szervez a Demokratikus Hálózat a Bankszövetség székháza elé 2008. november 19-én 17.00 órakor1051 Budapest, József nádor tér 5-6. FELHÍVÁS! Hetek óta a bankoknak nyújtandó segítségről beszélünk, de az emberekről, akik a…..
DH-BLOG Loptam... 2008.11.16 16:19:00
Kedves neolib barátaim! Olyan régen hallottam felőletek! Mi van veletek, jól vagytok? Csak azért érdeklődöm, mert kedvem támadt ismét egy jót vitatkozni veletek, egy sör felett, ahogy szoktuk! Tudjátok, a szokásos – általam unásig emlegetett - témáról: a piac…..
DH-BLOG ÁLLJ a kilakoltatásnak! 2008.11.13 21:41:31
A [demokratikus hálózat] határozottan elitéli azt a gyakorlatot, hogy telefon, gáz illetve egyéb közüzemi számlatartozás miatt embereket kilakoltassanak lakásukból, amiben gyakran egy élet munkája fekszik. Nem fogadható el az a szemlélet, hogy minimális összegért multicégek a…..
DH-BLOG A Válasz 2008.11.09 14:04:01
Egy illúzióval keveseb  Nyílt levél Galba-Deák Ádámnak // <a href="http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=33099&nah=!ie" target="_blank" title="Hirdetés"><img…..
  Megdöbbenéssel vettük tudomásul, hogy Szlovákiában szombat este magyarokat vertek egy futballmérkőzés alatt/után szlovák rendőrök. A magyarországi rendőri fellépés ellen legélesebben felszólaló Bayer Zsolt szlovákiai rendszámú autóval jár. Ebből következik,…..
DH-BLOG Az öndicséretről 2008.10.01 22:36:00
Mindarról, amit ebben a szűk 4 hónapban elértünk kívánok nektek itt beszámolni. És köszönetet mondani. Nem túlzás nekem elnökként úgy értékelni a [demokratikus hálózatot], mint egy olyan civil baloldali szerveződést, ami sikereket ért el, amire felfigyeltek: nevünk van.Ma ez…..
DH-BLOG Az első fellépés 2008.07.27 22:10:00
Alig értem oda, úgy eltévedtem....Mert természetesen, aki kocsival vett volna fel engem, szintén késett....Gondoltam, hagyom is az egészet, levezényli a DH nélkülem, igaz megnyitó beszéd nem lesz, lévén azt én tartanám.De aztán az utolsó pillanatban megláttam egy csoportosulást,…..
A Demokratikus Hálózatot olyan baloldali emberek hozták létre, akik magukénak vallják a szocialista, szociáldemokrata örökséget. Ennek megfelelően nem hagyjuk, hogy a jobboldali történelemhamisítók kirekesszék a nemzeti históriából a baloldal antifasiszta örökségét. A…..
DH-BLOG A péntek háttere 2008.07.24 20:51:00
Folyik a vita, árad, dagad évek óta arról, hogy kiket és miért ünneplünk, kikre és miért emlékezünk. Természetesen mindenki fújja a magáét, lila fejjel szajkózzák igazukat, mint mindenben. Nincs ebben meglepő. Ezért itt az ideje, hogy tisztába tegyünk néhány fogalmat!Hős.…..
Mintha egy kicsit el lenne bizonytalanodva a szélsőjobb. Talán érzik, hogy a melegtüntetésen történtekkel átléptek minden határt. Nincs kuruc.info se, amely a legnagyobb erővel rendelkezett az elmúlt hónapokban. Mindezek alapján kicsit talán nyugodtabban mehetünk el emlékezni…..
A Demokratikus Hálózatot olyan baloldali emberek hozták létre, akik magukénak vallják a szocialista, szociáldemokrata örökséget. Ennek megfelelően nem hagyjuk, hogy a jobboldali történelemhamisítók kirekesszék a nemzeti históriából a baloldal antifasiszta örökségét. A…..
DH-BLOG Eszmék és ideák 2. 2008.06.30 18:27:08
Az egyén elkezdett félni. Olyan ismeretlen jelenségek tűntek fel, amit ésszel nem lehet megérteni. Frusztráltak lettünk, nincsen aki megvédjen minket, mert egyedül képtelenek vagyunk védekezni. Az államot folyamatos leépítésre kényszeríti a gazdaság és a tőke. Nincsen állam,…..