Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem.vagyok.en.keri.bredso

60 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt egy időszak az életemben, amikor komoly aggodalommal töltött el, hogy mi lesz, ha kifutok az időből, és nem lesz gyerekem. Mi lesz ha, 50 évesen jövök rá, hogy rosszul döntöttem, és akkor már késő? Mi lesz, ha egyedül halok meg, és a szomszédok két hét múlva fedezik fel a bomló tetememet? Mi…..
·  Múltkor írtam nektek a trikós balekről, akivel randiztam. (Bár azt hiszem, talán én voltam a nagyobb balek.) Nem tudom, mi venné el a kedvem ezektől a találkozóktól. Szerintem ez már rég nem a randizásról szól, egyszerűen csak szeretek agyalágyultakat megfigyelni…..
Legutóbbi csalódásom után barátnőm azt a javaslatot tette, hogy egy darabig most ne randizzak senkivel. Mivel én mindig megfogadom a jótanácsot, kettő percen belül már le is szerveztem egy találkát egy randioldalon. Profilja alapján a srác jól nézett ki, látszólag teljes volt a fogsora, és össze…..
Nos kedveskéim, eljött a nap, amikor önfeledten rohanhatunk a szaba.....vagyis a Megdonácba. Vége a dögvésznek, elmarad a zombiapokalipszis. (Legnagyobb sajnálatomra.) Vége a szenvedésnek, nélkülözésnek, tömény rettenetnek. Egyesek valóban úgy élték meg az elmúlt időszakot, hogy ahhoz képest Drezda…..
  Nőnap alkalmából szerettelek volna megajándékozni titeket valami igazán értékessel. Fontolgattam, mi lenne a legfrappánsabb, de annyi szemét között kellett turkálnom, hogy végül inkább nyugovóra tértem. Ma viszont pótolom az elmaradt ajándékot, és az ünnep tiszteletére bemutatom nektek a netes…..
Ahogy mindenkit, úgy engem is elért ez a Schobert Norbi cunami. Egy ország horkant fel egy emberként Norbertünk kinyilatkoztatására. Sokáig halogattam, hogy megnézzem a videót, mert már anélkül is mérgezést kaptam tőle, hogy egyáltalán tudtam volna, min is kell ennyire felháborodni. Én, mint a…..
Fogalmam sincs, miért, de állandóan olyan beszélgetésekbe keveredek, amik úgy kezdődnek, hogy "tudod, kire hasonlítasz?" vagy "tisztára úgy nézel ki, mint..." Pedig baromira szeretnék egyszerűen csak saját magamra hasonlítani.Anno szülőföldem egyik késdobálójában egy meglehetősen illuminált…..
Figyelem, figyelem! Politikai tartalmú post következik. Azért szólok előre, hogy megelőzzem a "csalódtam benned", "nemtom mé kell politizálni má ittis" és hasonló tartalmú nyivákolást.Mindig lenyűgöz az emberi hülyeség határtalansága. Volt az a faszi, aki péppé zúzta az asszony fizimiskáját, aztán…..
Volt egy pasim, Lajos. Persze nem Lajosnak hívták, de állítólag ezt így kell. Szóval Lajos kamionos volt és elmebeteg. Ez utóbbi tulajdonsága sajnos viszonylag későn vált egyértelművé számomra, dehát rossz megfigyelő vagyok na. Szóval Lajos elég korán nősült, mert ő hisz a klasszikus értékekben,…..
Eljöttem hozzád. Tudom, sokáig tartott, de eljöttem végre. Közbejött pár dolog, úgy az élet általában. 21 év telt el, hosszú volt az út, de most itt vagyok. Állok a tűző napon, és folynak a könnyeim. Egyszerre ezer emlék próbál a felszínre törni. Ha valakit nem látsz évekig, megfakul a képe, nem…..
Októberben írtam már nektek a fiúról, aki gengszter rapperből nyuszikává változott. Fene se gondolta volna, hogy a történetnek lesz még folytatása. Azt meg főleg nem, hogy ilyen. Öt hónap csend után, az internetnek hála, ismét kereszteztük egymás útját. Borzalmasan rossz pókerjátékos válna belőlem,…..
Nem vagyok én Keri Bredsó 2019.02.09 19:59:07
Egy Yuta Shinohara nevű japán csávó egy csótánnyal esett szerelembe. A pasas az egész életét rovarok közt éli. Imád főzni, gasztro esteket szervez még normális japánoknak, hogy őket is a rovarevés felé terelgesse. Egy szép napon totál belezúgott Lisába, a csótánylányba. Hogy mi fogta meg a hölgyben,…..
Nem vagyok én Keri Bredsó 2019.01.21 17:40:19
Most olvastam egy 33 éves ír pacákról, akinek becsípődött a dereka cipekedés közben. A fószer ahelyett, hogy orvoshoz ment volna, kitalált egy elég egyedi gyógymódot. Számomra tisztázatlan okokból azt találta ki, hogy magába fecskendezi a saját spermáját. Arra azért kíváncsi lennék, hogy vont…..
Nem vagyok odáig a Karácsonyért. A családom viszonylag aprócska. Két-három ajándékkal letudom a bevásárlást, de néha még az is csak egy rémes stresszforrás. Boltból ki, plázába be, tömeg, rárohad a fejedre a sapka, aztán kint ráfagy, mert előtte izzadtál, mint egy versenyló. Mindenki lökdösődik a…..
Iszonyatosan cukimuki dolog történt ma velem. Ott kezdem, hogy kb ezer éve megismertem egy srácot valamelyik remek társkereső oldalon. Stílusban elég távol áll tőlem, mert hip-hopban utazik, én meg képtelen vagyok komolyan venni egy felnőtt férfit, akin lóg a gatya. Viszont baromi jó képek voltak…..
Nem vagyok én Keri Bredsó ... 2018.10.11 23:20:55
Elmeséltem barátnőmnek, hogy megismertem egy srácot, és igen ígéretesnek tűnik, de akad pár kissé rendhagyó dolog vele kapcsolatban. Erre valami olyan reakciót vártam, hogy pl. "Miért, talán nős? Agyalágyult? Van egy sziámi ikertesója? Perverz?" Ehelyett csak ennyit kérdezett: "Jézusom! Fideszes???"..
Ma plázacicáskodás közben megakadt a szemem egy kirakaton, ahol az alábbi szlogennel ellátott reklámplakát virított:EGY FÉRFI MINDIG FÉRFI.A fotón átható tekintetű, borostás hősünk épp egy porszívót toszigál teljes átéléssel. A J.Press elvileg ezzel arra akarja felhívni a figyelmet, hogy mennyire…..
Mai rendelésem első páciense Ádám volt, akit már a pszichiátriai osztályról is kirúgtak, de szerencsére megtalált engem Tinderen. Praxisom során volt alkalmam tanulmányozni hasonló elmebetegeket, így jól tudom, hogy állapotuknak konkrét fázisai vannak. (Az alany mondatait moderált formában…..
nem.vagyok.en.keri.bredso 2018.07.22 20:21:55
@Valakiateleprol: Ádám, te vagy az? xD
Történt velem valami jó. Oké, oké, tudom, nekem is elég hihetetlen, tuti, hogy ez a csillagok abszolút téves együttállása, de tényleg valami jó történt. Vagyis jónak tűnik. Még végződhet katasztrofálisan, úgyhogy keine pánik! Szóval kezdjük azzal, hogy voltak/vannak fenntartásaim bizonyos…..
Mindenki életében vannak úgymond rossz időszakok. Amikor valahogy összejön minden, bárhova megy, egy felhő mindig követi, minden és mindenki összeesküszik ellene, savanyú a szőlő, a szar meg keserű. Néha velem is előfordul. Néha. Gyakran. Minden a szülinapommal kezdődött. Aznap azzal a…..
Állunk egymás mellett a bronzkorlátnak támaszkodva vasárnap délután, Radnóti és én. Nem szólunk egymáshoz, úgysem lenne értelme. Ő egykedvűen a cipőjét bámulja, mint mindig, keze a kabátja zsebében, erősen túlöltözve a harminc fokhoz. Én a bringás felvonulást nézem, és közben analizálni próbálom a…..
Népem! Nem szoktam politizálni, - vagyis szoktam csak nem itt- de most fogok. Öt nap múlva választás. Szóval az a nagy büdös helyzet, hogy el kell menni. Mindenkinek. Na jó nem tudok utánanézni, hogy ki nem ment el, hogy bannolhassam, de ha tudnám, megtenném. Aki nem megy el szavazni, az meg sem…..
Régi családi fotókról ismerem azt a fertelmes jelenséget, amit mifelénk csigakontynak neveztek valaha. Öreganyám hordott ilyet a feje búbján ifjú menyecske korában. Nehezen tudom elképzelni, hogy volt idő, amikor divatosnak számított egy ilyen kreálmány. Ha valaki nem tudná, ez az a frizura, ami úgy…..
  Az alárendelt El sem tudja képzelni az életét férfi nélkül. Amint kilép a szingli létből, nem érdemes többé keresni, mert úgysem ér rá. Élete minden percét a pasija vagy a pasijára való várakozás tölti ki. Ki sem mer lépni a lakásból, mert mi van, ha Ödönnek pont most jut eszébe egy randi, és ő…..
nem.vagyok.en.keri.bredso 2018.03.06 18:25:10
@Behajtó70: Én felfogtam, amit írtál. :) A többiek meg jó alap egy új posthoz.
nem.vagyok.en.keri.bredso 2018.03.06 18:28:53
@Jakab.gipsz: Egy blogger vagyok. Gondolnád?
hu.wikipedia.org/wiki/Blog
Az idei Szilvesztert úgy képzeltem el, hogy végre nem egyedül ülök majd itthon, hanem álmaim pasijával iszom le magam a sárga földig, és szexelem át magam az újévbe. Nos nem fogok nagy meglepetést okozni, ha azt mondom: nem jött össze. Egész este a gép előtt görnyedtem, álmaim pasija pedig 10 óra…..